Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM er en arbeidshest av et telefoto zoomobjektiv til profesjonell bruk. Det har en tøff og robust utforming, fire trinns bildestabilisator og spesielt utviklede objektivelementer.

Fordeler

  • Telezoomobjektiv med høy ytelse i L-serien
  • Konstant maksimal blenderåpning på f/2.8
  • Firetrinns bildestabilisator
  • Fluorittobjektivelement og UD-objektivelement
  • Forbedret driftssikkerhet
  • 1,2 m nærgrense
  • Vann- og støvbestandig
  • USM-autofokusmotor av ringtypen

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Rask, konstant maksimal blenderåpning


Ta bilder håndholdt i lite lys ved hjelp av en rask f/2,8 maksimal blenderåpning, som er konstant gjennom hele zoomområdet. Denne blenderåpningen gir også profesjonell kontroll over dybdeskarpheten.

Bildestabilisator


Canons firetrinns bildestabilisator (IS) gjør at EF 70-200mm f/2.8 IS II USM passer utmerket til å ta bilder under dårlige lysforhold når det ikke er mulig å bruke et stativ. Bildestabilisatorsystemet gjør det mulig å bruke lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere enn det som er vanlig å bruke, uten at det gir uskarpe bilder.

Fluoritt og UD-objektivelement (Ultra-low Dispersion)


Objektivet har elementer laget av fluoritt, som reduserer kromatisk avvik. Fem UD-elementer (Ultra-low Dispersion) er brukt for å sikre høy kontrast og naturlig fargegjengivelse i hele zoomområdet.

Jevnt uskarp bakgrunn


En nesten sirkulær blender gir ufokuserte områder en mykere, mer enhetlig følelse. Skarpe objekter i forgrunnen skiller seg ut mot en jevnt uskarp bakgrunn.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Tilbehør


Standardutstyret som leveres med objektivet, er ET-87-objektivhetten, som hindrer gjenskinn i bildene, samt et avtakbart stativfeste og et mykt etui.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products