Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200 mm f/2.8 L USM er et telezoomobjektiv med profesjonell kvalitet og rask blenderåpning som er populært blant natur- og sportsfotografer, så vel som bryllups- og portrettfotografer.

Fordeler

  • Telezoomobjektiv med høy ytelse i L-serien
  • Konstant maksimal blenderåpning på f/2,8
  • Fire UD-elementer
  • 1,5m nærgrense
  • Vann- og støvbestandig
  • Åtte bladers blenderåpning
  • USM-autofokusmotor av ringtypen

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Like bra zoom som et primærobjektiv


Et av de flotteste telezoomobjektivene i EF-serien som optisk kan sammenlignes med et primærobjektiv. Fire UD-elementer for å korrigere kromatiske avvik og flere zoomgrupper gir mulighet for intern fokusering, noe som gir høy bildekvalitet i hele zoomområdet. Kompatibel med Konverter EF 1.4 x og 2x.

Rask, konstant maksimal blenderåpning


Fotografering i lite lys er mulig takket være objektivets raske maksimale blenderåpning på f/2,8, som holder seg konstant gjennom hele zoomområdet. Denne blenderåpningen gir også god kontroll over dybdeskarpheten.

L-serie-kvalitet


L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Ultrasonisk fokusering


En ringformet ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Tilbehør


Objektivdeksel og mykt etui er inkludert.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

EF 70-200mm f/2.8L USM Omtale

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.