Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Et zoomobjektiv av høy kvalitet med nyskapende visning og Nano USM, som passer utmerket til å ta bilder av dyr og sport.

Kjøp nå

Utmerket ytelse når du tar bilder fra avstand

Ideelt for fotografering av sport og dyreliv utendørs. EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM er kompatibelt med EOS-speilreflekskameraer med både full bilderamme og APS-C-sensor.

Du finner mer informasjon på kompatibilitetssiden

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Et flott objektiv til

Kom tettere innpå motiver på avstand

Med en maksimal telefotobrennvidde på 300 mm kommer du tettere innpå motivet og kan fylle bildet. Dette er et flott supplement til standardobjektivet og vil gi deg mange flere fotograferingsmuligheter.

Fokus med høy ytelse

Med Nano USM kan du fokusere på motivet raskt, jevnt og stille. Dette gjør at objektivet er ideelt for stillbilder av motiver i rask bevegelse samt uavbrutte lydspor og naturlige pull-fokusoverganger mens du filmer.

Finn ut mer om fokuseringsteknologier

NANOUSM

Fremragende bildekvalitet

En rund blenderåpning med ni lameller gir større kontrast mellom motivet og omgivelsene samt vakkert uskarpe bakgrunner. Integrerte, spesialiserte UD-objektivelementer bidrar også til å redusere kromatisk aberrasjon og gi bilder med høy oppløsning og kvalitet gjennom hele zoomområdet.

Fact action close up bird wildlife

Få all informasjon med den innebygde skjermen med objektivinformasjon

På toppen av objektivet finnes en nyskapende skjerm der du enkelt kan se objektivinformasjon selv i lite lys. Dette er svært nyttig siden du kan sikre at du holder kameraet stødig når du filmer ved hjelp av sanntidsvisningen, i tillegg til at du kan sjekke fokusavstanden og dybdeskarpheten ved ulike blenderåpninger.

Lett, kompakt design

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM veier 710 g og måler 14,55 cm når det er trukket inn, noe som gjør det ideelt å ta med ut i felten eller på reise.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Bør jeg oppgradere?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM har bedre optisk ytelse og ny design, og det erstatter EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM.

Videreutviklet optisk design

Avansert optikk, inkludert et UD-objektivelement (Ultra Low Dispersion), sikrer utmerket bildekvalitet med høy kontrast og oppløsning i hele zoomområdet – selv under tøffe opptaksforhold.

Small plane flying lake

Forbedret bildestabilisator

Bildestabilisatoren i EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM reduserer kameraristing med opptil fire trinn, slik at du kan bruke en lukkerhastighet som er fire trinn langsommere enn vanlig, og fortsatt ta skarpe bilder.

Low light close up child bike ride

Galleri

Relaterte produkter

Tilbehør

Telephoto lens range packshots

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fange inn sport, dyreliv og arrangementer på avstand uten å forstyrre motivet. Utforsk Canons telefotoobjektiver, og se hvor kreativiteten din tar deg.

Finn ut mer