Objektiver for speilreflekskameraer

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Et zoomobjektiv av høy kvalitet med nyskapende visning og Nano USM, som passer utmerket til å ta bilder av dyr og sport.

Et flott objektiv til

 • Utendørsidrett

  Kom deg tett inn på handlingen. Ta bilder av den perfekte serven, utrolige scoringer og jubelscener på banen.

 • Dyreliv

  Kom nærmere naturen enn du noensinne har våget eller forestilt deg, og ta enestående bilder av fugler på vingene eller dyr på safari eller i en dyrepark.

 • Reise

  Reisefotografering er ikke bare for globetrottere. Severdigheter, late dager og tilfeldige pauser du tar, er ofte minner som er verdt å ta vare på.

Kom tettere innpå motiver på avstand

Med en maksimal telefotobrennvidde på 300 mm kommer du tettere innpå motivet og kan fylle bildet. Dette er et flott supplement til standardobjektivet og vil gi deg mange flere fotograferingsmuligheter.

Med Nano USM kan du fokusere på motivet raskt, jevnt og stille. Dette gjør at objektivet er ideelt for stillbilder av motiver i rask bevegelse samt uavbrutte lydspor og naturlige pull-fokusoverganger mens du filmer.

Med Nano USM kan du fokusere på motivet raskt, jevnt og stille. Dette gjør at objektivet er ideelt for stillbilder av motiver i rask bevegelse samt uavbrutte lydspor og naturlige pull-fokusoverganger mens du filmer.

Fremragende bildekvalitet

En rund blenderåpning med ni lameller gir større kontrast mellom motivet og omgivelsene samt vakkert uskarpe bakgrunner. Integrerte, spesialiserte UD-objektivelementer bidrar også til å redusere kromatisk aberrasjon og gi bilder med høy oppløsning og kvalitet gjennom hele zoomområdet.

Få all informasjon med den innebygde skjermen med objektivinformasjon

På toppen av objektivet finnes en nyskapende skjerm der du enkelt kan se objektivinformasjon selv i lite lys. Dette er svært nyttig siden du kan sikre at du holder kameraet stødig når du filmer ved hjelp av sanntidsvisningen, i tillegg til at du kan sjekke fokusavstanden og dybdeskarpheten ved ulike blenderåpninger.

Lett, kompakt design

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM veier 710 g og måler 14,55 cm når det er trukket inn, noe som gjør det ideelt å ta med ut i felten eller på reise.

Bør jeg oppgradere?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM har bedre optisk ytelse og ny design, og det erstatter EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM.
Canon Camera

Videreutviklet optisk design

Avansert optikk, inkludert et UD-objektivelement (Ultra Low Dispersion), sikrer utmerket bildekvalitet med høy kontrast og oppløsning i hele zoomområdet – selv under tøffe opptaksforhold.

Forbedret bildestabilisator

Bildestabilisatoren i EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM reduserer kameraristing med opptil fire trinn, slik at du kan bruke en lukkerhastighet som er fire trinn langsommere enn vanlig, og fortsatt ta skarpe bilder.

Canon Camera
Hender som holder et Canon EOS R-kamera med et Canon RF 24–105 mm F4–7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

Relaterte produkter

Tilbehør

 • Objektivdeksel E-67II

  Beskytter objektivet mot støv


  Kjøp nå

 • Solblender ET-74B

  Beskytter objektivet mot lysstråler

  KJØP NÅ

 • Objektivetui LP1222

  Et kompakt objektivetui

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fange inn sport, dyreliv og arrangementer på avstand uten å forstyrre motivet. Utforsk Canons telefotoobjektiver, og se hvor kreativiteten din tar deg.
Finn ut mer