RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Ta bilder av mer enn bare detaljene – fang inn selve ånden til motivet ditt – med dette objektivet som har enestående ytelse og pålitelighet, i tillegg til et spesielt optisk belegg som gir bokeh av en helt ny dimensjon.

Galleri

Kjøp nå

Skarphet med stil – for portretter som betyr noe

Definer og forbedre den kreative visjonen din med spesialistportrettobjektivet i L-serien som gir imponerende skarphet, AF med høy ytelse, legendarisk konstruksjonskvalitet og et nytt DS-belegg for å gi silkemyk bokeh.

Se fullstendige spesifikasjoner

Features & Benefits

Et flott objektiv til ...

Great for portraits

Perfekt til portrettbilder

Med 85 mm brennvidde er dette objektivet ideelt til flatterende portretter. Den gir elegante og detaljerte resultater med et behagelig perspektiv og skaper ingen forvrengning.

Superb bokeh with stunning optical precision

Imponerende bokeh med enestående optisk presisjon

Objektivet er fantastisk til å ta kreative bilder med det ultimate i bokeh gjennom Canons unike DS-belegg i tillegg til en blenderåpning på F1.2 med ni lameller.

Advanced lens elements and coatings

Avanserte objektivelementer og belegg

Spesiell BR-optikk (Blue Spectrum Refractive) som fjerner fargeavvik, brukes i objektivet, mens et asfærisk element og ASC-belegg forhindrer refleks og skygger.

Forskjellen med Defocus Smoothing

RF 85mm F1.2L USM DS-objektivet er et unikt objektiv med høy ytelse og en kombinasjon av vakker ufokusert bakgrunnsbokeh og en svært stor blenderåpning som gir enestående bilder.

Skarphet med stil

Ta bilder av mer enn bare detaljene – fang inn selve ånden til motivet ditt – med dette objektivet som har enestående ytelse og pålitelighet. Se hvordan DS-belegget fungerer i lite lys, med den jevneste bokeh når bakgrunnen har kreativt potensial.

Slik fungerer DS-belegget

Canons DS-belegg (Defocus Smoothing) gir en myk og unik ufokusert effekt der et opprinnelig skarpt omriss i et ufokusert bilde blir mer uskarpt med enestående jevnhet. Canon har oppnådd denne effekten ved å bruke den samme optikken som RF 85mm F1.2L USM, og bruk av vapor-deposition-teknologi for å kontrollere mengden lys som går i objektivet.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Rask USM-motor og objektivkontrollring

Den raske hastigheten til RF-fatningen gjør at RF 85mm F1.2L USM låser seg raskt på et motiv, mens objektivkontrollringen gir deg ekstra kontroll over innstillingene.

Realiser de kreative visjonene dine

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver, fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk med adaptere samt Speedlite-blitser og tilbehør.

Se på videoen

Spesifikasjoner

DS-belegg

Defocus Smoothing gir en enestående bokeh

BR-optikk

For optimal kontroll over aberrasjon

Asfæriske linser og UD-glass

For eksepsjonelt skarpe bilder

USM-motor

For jevn, rask og nesten lydløs drift

ASC (Air Sphere Coating)

For å unngå refleks og skygger

Objektivkontrollring

For ekstra kontroll over ISO, blenderåpning og lukker

Se fullstendige spesifikasjoner

Specifications

Før du bruker DS-objektivet for første gang

1 For å kunne bruke dette objektivet med EOS R eller EOS RP kreves det en kompatibel versjon av fastvaren. Last ned den nyeste kamerafastvaren fra Canons nettsted, og installer den på kameraet.

2 DS-belegget begrenser mengden lys som slippes gjennom til ytterkantene av objektivet, og derfor er objektivets lysstyrke ved maksimal blenderåpning ca. 1⅓ trinn er mørkere enn f/1.2. Du kan oppdatere kameraet til den nyeste fastvaren for å sikre at eksponeringskontrollen i AE utføres på riktig måte.

WITB

Innholdet i esken

Alt du trenger for å ta de beste og mest kreative portrettbildene

RF 85mm F1.2L USM DS

Solblender ET-89

Objektivdeksel E-82II

Støvhette RF

Myk veske LP1424

I profesjonelle hender

Finn ut hvordan RF 85mm F1.2L USM- og RF 85mm F1.2L DS USM-objektivene yter i en rekke fotograferingssituasjoner i hendene til Canon-profesjonelle.

Se alle artikler

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Omtale

Telephoto lens range packshots

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fange inn sport, dyreliv og arrangementer på avstand uten å forstyrre motivet. Utforsk Canons telefotoobjektiver, og se hvor kreativiteten din tar deg.

Finn ut mer

Relaterte produkter