Objektiver for EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Ta bilder av mer enn bare detaljene – fang inn selve ånden til motivet ditt – med dette objektivet som har enestående ytelse og pålitelighet, i tillegg til et spesielt optisk belegg som gir bokeh av en helt ny dimensjon.

Et flott objektiv til ...

 • Portretter

  Ved hjelp av grunn fokus og enestående skarphet kan du fange inn nye detaljer og dimensjoner i portrettbilder takket være enestående optisk teknologi, avansert objektivbelegg og RF-fatningsteknologi.

 • Gatefotografering

  Behold kontrollen og en diskré fremtoning på gaten takket være rask fokusering med en USM-motor med høy ytelse som sikrer at objektivet låses på motivet, slik at du aldri går glipp av et eneste øyeblikk.

 • Svak belysning

  Fortsett å ta bilder lenge etter at solen går ned takket være en rask og bred maksimal blenderåpning på f/1.2 som fanger opp alle detaljer med fantastisk skarphet i hele bildet.

Perfekt til portrettbilder

Med 85 mm brennvidde er dette objektivet ideelt til flatterende portretter. Den gir elegante og detaljerte resultater med et behagelig perspektiv og skaper ingen forvrengning.

Imponerende bokeh med enestående optisk presisjon

Objektivet er fantastisk til å ta kreative bilder med det ultimate i bokeh gjennom Canons unike DS-belegg i tillegg til en blenderåpning på F1.2 med ni lameller.

Avanserte objektivelementer og belegg

Spesiell BR-optikk (Blue Spectrum Refractive) som fjerner fargeavvik, brukes i objektivet, mens et asfærisk element og ASC-belegg forhindrer refleks og skygger.

Forskjellen med Defocus Smoothing

RF 85mm F1.2L USM DS-objektivet er et unikt objektiv med høy ytelse og en kombinasjon av vakker ufokusert bakgrunnsbokeh og en svært stor blenderåpning som gir enestående bilder.

 • Tatt med RF 85mm F1.2L USM-objektivet

  Fokallengden på 85 mm er ideell for portretter, og med en stor maksimal blenderåpning er det enkelt å oppnå ufokuserte lysflekker – sett som klart definerte lysskiver.

 • Tatt med RF 85mm F1.2L DS USM-objektivet

  Fordelen med DS-effekten er mest merkbar ved den største blenderåpningen og reduseres når blenderåpningen nedjusteres. Ufokuserte lysflekker vises som myke lysskiver, og gjenkjennes umiddelbart som karakteristisk for DS-objektivet.

Skarphet med stil

Ta bilder av mer enn bare detaljene – fang inn selve ånden til motivet ditt – med dette objektivet som har enestående ytelse og pålitelighet. Se hvordan DS-belegget fungerer i lite lys, med den jevneste bokeh når bakgrunnen har kreativt potensial.

 • Tatt med RF 85mm F1.2L USM-objektivet

  Med det vanlige RF 85mm-objektivet er de uthevede områdene uklare, men de har fortsatt et detaljnivå som kanskje ikke er ønskelig for portrettbilder.

 • Tatt med RF 85mm F1.2L USM DS-objektivet

  DS-belegget med DS-effekten brukes på to elementer på forskjellige steder i objektivet, noe som gir en mye mykere ufokusert gjengivelse. Dette er spesielt tydelig her med lyspunktene som kommer gjennom trærne bak motivet.

Slik fungerer DS-belegget

Canons DS-belegg (Defocus Smoothing) gir en myk og unik ufokusert effekt der et opprinnelig skarpt omriss i et ufokusert bilde blir mer uskarpt med enestående jevnhet. Canon har oppnådd denne effekten ved å bruke den samme optikken som RF 85mm F1.2L USM, og bruk av vapor-deposition-teknologi for å kontrollere mengden lys som går i objektivet.

 • RF 85mm F1.2L USM

  En rask blenderåpning på f/1.2 gjør at objektivet yter fantastisk i lite lys. Du får utrolig skarpe bilder og kreative uttrykk med en behagelig og unik bokeh, uten å kompromisse på bildekvalitet.

 • RF 85mm F1.2L DS USM

  DS-belegget med DS-effekten brukes på to elementer på forskjellige steder i objektivet, noe som gir en myk, jevn ufokusert gjengivelse. Belegget gir imidlertid et lysoverføringstap med et T-trinn på T2.2.

Rask USM-motor og objektivkontrollring

Den raske hastigheten til RF-fatningen gjør at RF 85mm F1.2L USM låser seg raskt på et motiv, mens objektivkontrollringen gir deg ekstra kontroll over innstillingene.

Realiser de kreative visjonene dine

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet og tilbyr – i tillegg til sin egen serie med objektiver, fullstendig kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikk med adaptere samt Speedlite-blitser og tilbehør.

Spesifikasjoner

 • DS-belegg

  Defocus Smoothing gir en enestående bokeh

 • BR-optikk

  For optimal kontroll over aberrasjon

 • Asfæriske linser og UD-glass

  For eksepsjonelt skarpe bilder

 • USM-motor

  For jevn, rask og nesten lydløs drift

 • ASC (Air Sphere Coating)

  For å unngå refleks og skygger

 • Objektivkontrollring

  For ekstra kontroll over ISO, blenderåpning og lukker

Før du bruker DS-objektivet for første gang

1 In order to use this lens with the EOS R or EOS RP, a compatible version of firmware is required. Download the latest camera firmware from the Canon web site and install it on your camera.


2 Since the transmittance of the lens periphery decreases due to the DS coating, brightness of the lens at maximum aperture is about 1⅓ stops darker than f/1.2. By updating the camera to the latest firmware, exposure control in AE will be performed appropriately.

Innholdet i esken

Alt du trenger for å ta de beste og mest kreative portrettbildene

 • RF 85mm F1.2L USM DS

 • Solblender ET-89

 • Objektivdeksel E-82II

 • Støvhette RF

 • Myk veske LP1424

Hender som holder et Canon EOS R-kamera med et Canon RF 24–105 mm F4–7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.

I profesjonelle hender

Finn ut hvordan RF 85mm F1.2L USM- og RF 85mm F1.2L DS USM-objektivene yter i en rekke fotograferingssituasjoner i hendene til Canon-profesjonelle.

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Omtale

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fange inn sport, dyreliv og arrangementer på avstand uten å forstyrre motivet. Utforsk Canons telefotoobjektiver, og se hvor kreativiteten din tar deg.
Finn ut mer

Relaterte produkter