PROGRAMVARE OG PLUGIN-MODUL

Programvare og plugin-modul for EOS VR-SYSTEMET

Oppdag hvordan du kan skape fengslende, tredimensjonalt innhold ved hjelp av et kompatibelt fullformats EOS-kamera og RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE-objektivet, samtidig som du får en enklere og mer effektiv arbeidsflyt med EOS VR-SYSTEMET.
EOS VR Utility

EOS VR Utility

Det som en gang var en komplisert prosess med justering, synkronisering og sammensetting av flere kamera-/filsystemer, er nå mye enklere takket være Canons EOS VR Utility1, som gjør konvertering av stereoskopiske opptak og stillbilder for redigering og avspilling til en mye mer effektiv prosess.

Programvareoppdatering for EOS VR Utility

Versjon 1.2
 • – Støtte for RAW-video, inkludert 60 bilder/sek med 8K/60P RAW LT (EOS R5 C)
 • – Støtte for GPU-akselerasjon (NVIDIA for Windows / Metal for Mac)
 • – Støtte for Apple-kort
 • – Ekstra eksportfilformat (Windows)
 • – Alternativ for objektivmaske
Canon Camera

Ekvirektangulær projeksjon

For at du skal kunne oppleve 180° VR-opptak eller stillbilder via VR-hodetelefoner, må rekkefølgen på bildene for venstre og høyre øye byttes, og det må utføres en ekvirektangulær projeksjon av de to sirkulære fisheye-bildene. Denne ekvirektangulære projeksjonen krever bruk av Canons EOS VR Utility og fører til at de to sirkulære fisheye-bildene gjøres om til to firkantede side-ved-side-bilder (et standardformat for 180° VR-bildefiler), klare til visning på VR-hodetelefoner eller redigering i et kompatibelt program eller NLE-system. En avmerkingsboks i EOS VR Utility gjør det mulig for brukere å veksle mellom de konverterte og ikke-konverterte visningene.

Støtte for RAW-video (8K/60P)

Kompatible RAW-videofiler tatt med støttede kameraer (inkludert 8K/60P RAW LT-filer fra EOS R5 C) behandles automatisk i EOS VR Utility, noe som forenkler RAW-arbeidsflyten ytterligere. Tilgang til grunnleggende justeringer, inkludert hvitbalanse, ISO, lysstyrke, fargerom og gamma, resulterer i profesjonelle utskrifter med et stort dynamisk omfang

EOS VR Utility - RAW controls crop
EOS VR Utility

Grunnleggende redigering

Forhåndsvis og spill av filmfilen mens du merker ønskede inn- og utpunkter for eksport.

Flere eksportalternativer

Filmfiler kan eksporteres til ulike oppløsninger og profesjonelle kodeker, inkludert DPX- og ProRes-filer (Mac), klare for redigering og gradering i et kompatibelt NLE-program, for eksempel Adobe Premiere Pro. Stillbilder eksporteres som JPEG-filer.

EOS VR utility

EOS VR-plugin-modul for Adobe Premiere Pro

Den nye EOS VR-plugin-modulen for Adobe Premiere Pro1 gjør det mulig for innholdsskapere å konvertere og redigere direkte fra NLE-programmet og utføre spesialistoppgaver som gradering og redigering.

Programvareoppdatering for EOS VR-plugin-modul

Versjon 1.2
 • – Støtte for GPU-akselerasjon (NVIDIA for Windows / Metal for Mac)
 • – Støtte for Apple-kort
 • – Alternativ for objektivmaske
EOS VR plug-in-modul for adobe premiere pro

Hvorfor Premiere Pro?

Adobes Premiere Pro er et bransjeledende program man kan lage fyldig og omsluttende VR-innhold med. Med Canons EOS VR-plugin-modul for Adobe Premiere Pro kan du utføre den ekvirektangulære konverteringen automatisk mens du importerer Canon VR-filene sømløst i ett enkelt trinn. De konverterte filene kan deretter legges til tidslinjen din og redigeres og graderes på vanlig måte, slik at de er klare for endelig eksport og distribusjon.

Abonner og få mer

Alle brukere kan få en gratis prøveperiode og utføre konvertering av stillbilder og videoer på under to minutter. Når du eksporterer videoer på to minutter eller mer med EOS VR Utility, eller importerer med EOS VR-plugin-modulen for Adobe Premiere Pro, kreves det et betalingsbasert abonnement.

EOS VR Utility

Relaterte produkter

 1. EOS VR Utility og EOS VR-plugin-modulen for Adobe Premier Pro kreves for å utføre den ekvirektangulære projeksjonen av 180° VR-bilder fra et kompatibelt Canon-kamera. Versjon 1.2 eller nyere av EOS VR Utility gjør det mulig å konvertere støttede Canon RAW-filer, inkludert 8K RAW LT/60P fra EOS R5 C (kompatible RAW-formater kan variere avhengig av kamera), pluss støtte for Apple-kort og GPU-akselerasjon. En betalingsbasert abonnementstjeneste kan være nødvendig for å konvertere videoer som er lengre enn to minutter, Dette krever en Canon-ID. Det er også nødvendig å installere riktig versjon av HEVC Activator for kameraet som brukes.
 2. Kan kreve den nyeste fastvareoppdateringen for VR-kompatibilitet

  MERK: DENNE VR-SYSTEMPROGRAMVAREN KAN AVVIKE FRA DET KOMMERSIELLE PRODUKTET.