Interchangeable Lens Cameras

Kameraer med utskiftbart objektiv

Finn ut mer om Canons kameraer med utskiftbart objektiv, og utforsk nye kreative måter å fange inn et motiv på.

SE UTVALGET

Stor fleksibilitet når du trenger det

Kameraer med utskiftbart objektiv, som speilreflekskameraer og speilløse systemkameraer i EOS-serien, kan bruke en rekke ulike objektiver – fra raske og klare ultravidvinkelobjektiver som fanger inn en mengde detaljer, til vidtrekkende telefotoobjektiver som fører verden nærmere – og tilbyr en større plattform for kreativitet.

De nyeste produktene våre

Kamera med utskiftbart objektiv – produktserie og filter

Ser du etter noe spesielt? Begrens søket ditt
Filtrer etter

canon-camera

Skap innhold av høy kvalitet for publikum, og tilfør din egen kreative stil – enten det er bilder, videoer eller direktesending

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Ta neste steg innen fotografering og video med et speilløst EOS R-systemkamera som er bygd rundt en sensor i APS-C-størrelse.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Dette er det raske, speilløse kameraet som profesjonelle sports-, nyhets- og dyrelivfotografer har ventet på.

Finn ut mer

canon-camera

Du tror du vet alt om speilløse systemkameraer? Tro om igjen. EOS R5s kompromissløse ytelse er en revolusjon for fotograferingen og filmskapingen din.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Uansett hva du filmer eller tar bilder av, og hvordan du gjør det, lar EOS R6 deg være kreativ på måter du simpelthen ikke trodde var mulig.

Kjøp nå

Finn ut mer

canon-camera

Utforsk naturen med et kamera som har imponerende hastighet og bildekvalitet i et kompakt APS-C-kamerahus som er utformet for fremtiden.

Kjøp nå

Finn ut mer

Gir en kombinasjon av DSLR-kvalitet og enkel bruk i et smart og bærbart kamera. Det har vært enklere og morsommere å ta flotte bilder.

Kjøp nå

Finn ut mer

Canon EOS Ra FRT

Et kraftig speilløst kamera i fullformat for profesjonelle entusiaster som ønsker et kompakt og lett kamera for stjernefotografering.

Kjøp nå

Finn ut mer

Canon EOS 2000D

Fang inn detaljerte bilder på 24,1 megapiksler og filmer i full HD. Ta kreativiteten til nye høyder med dette gøyale og enkle speilreflekskameraet.

Kjøp nå

Finn ut mer

EOS 4000D

Gled deg over kreative kvalitetsbilder og filmer i full HD med dette enkle og intuitive 18 megapikslers EOS-speilreflekskameraet.

Kjøp nå

Finn ut mer

Canon EOS 6D Mark II

EOS 6D Mark II gir deg det du trenger for å gjøre fremskritt som fotograf, enten det gjelder større og mer ambisiøse fotoprosjekter, eller at du begynner å ta profesjonelle oppdrag.

KJØP NÅ

Finn ut mer

Canon EOS 850D FRT pack shot

Ta det neste steget når det gjelder kreativ kontroll – ta flotte og detaljrike bilder og imponerende 4K-filmer med et lett og tilkoblet digitalt speilreflekskamera som både inspirerer og belønner deg.

FORHÅNDSBESTILL

Finn ut mer

Canon EOS 90D

Et speilreflekskamera med alle funksjoner som zoomer bedre, tar bilder raskere og fanger inn bilder med 32,5 suverene megapiksler.

Kjøp nå

Finn ut mer

Trenger du litt hjelp?

USB- og HDMI-settene for direktesending er kompatible med en rekke utvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for å gjøre det enda enklere har vi laget en kjøpsveiledning så du kan finne det Canon-kameraet som passer for deg.

Lær mer

Kjøpsveiledning

Livestreaming Kits

Bli inspirert

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Se alle artikler

Hva er det beste EOS-systemet for meg?

Alle kameraene med utskiftbart objektiv i EOS-serien har en rekke funksjoner og fordeler som er utformet for å hjelpe deg med å få mer ut av fotograferingen eller filmskapingen.

Les mer

Du er kanskje også interessert i ...

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå