Interchangeable Lens Cameras

Kameraer med utskiftbart objektiv

Finn ut mer om Canons kameraer med utskiftbart objektiv, og utforsk nye kreative måter å fange inn et motiv på.

Finn ut mer om EOS R

EOS R-systemetBanebrytende Canon-teknologi er kjernen i EOS R-systemet og gir nye objektiver og raskere fokuseringshastighet. Systemet kan integreres med hele EOS-systemet med EF- og EF-S-objektiver via en adapter i tillegg til Speedlite-blitser og -tilbehør.

Finn ut mer om EOS R-systemet

SpeilreflekskameraerCanons fullformats speilreflekskameraer har en stor dynamisk rekkevidde som gjør at detaljene bevares i skarpt lys og skygger. Du får også lite støy i bilder rett fra kameraet samt en grunn dybdeskarphet i portretter. De er laget for å gi deg profesjonelle resultater for alle bilder du tar.

Finn ut mer om serien med speilreflekskameraer

Kompakt speilløst systemkameraSerien vår med EOS M speilløse systemkameraer kombinerer det beste fra våre kompaktkameraer og speilreflekskameraer for å levere bilder og filmer av overlegen kvalitet, fullpakket med detaljer, farger og stemning – selv under dårlige lysforhold.

Finn ut mer om serien med EOS M speilløse systemkameraer

Finn systemet som passer for deg

I over 30 år har det legendariske EOS-systemet gitt fotografer og filmskapere et fortrinn. Med vårt utvalg av kameraer og objektiver har det aldri før vært enklere å være kreativ.

FINN UT MER

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Alle objektiver

Canon-objektiver er verdensberømt for å levere usedvanlig skarpe, klare og vakre bilder, fulle av farger og kontrast. Canons håndverk og nyeste optiske teknologi sikrer bilder og filmer av høy kvalitet.

Utforsk nå

All lenses

Er du usikker på hvilken modell du skal velge?

Bruk kameravelgeren for å finne kameraet som passer best for deg.

Finn kameraet mitt

Canons velger for speilreflekskameraer

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå

  • Canon
  • Kamera
  • Kameraer med utskiftbart objektiv – Speilløst systemkamera og kompaktkamera