ET ØYEBLIKKSBILDE AV HYBRIDARBEID: INNVIRKNINGEN PÅ ANSATTE OG IT-OPPLEVELSER

Hva mener de ansatte og IT-avdelingene virkelig om hybridarbeid?

Se hva 3008 IT-beslutningstakere og sluttbrukere i syv europeiske markeder mener om fjernarbeid, nettskybruk, nettsikkerhet med mer. Les Et øyeblikksbilde av hybridarbeid: innvirkningen på ansatte og IT-opplevelser for å se den nyeste statistikken og de nyeste analysene så du kan ta informerte beslutninger på den fremtidige digitale arbeidsplassen.
LES RAPPORTEN NÅ

OVERSIKT

Suksess i en hybridverden: du kan få det til

For å bidra til å forme effektive hybride arbeidsplasser må bedriftsledere vurdere mange faktorer når det gjelder medarbeidere og prosesser – fra sikkerhet, produktivitet, samarbeid og kundeopplevelser til nye prioriteringer innenfor bærekraft og ansattopplevelser.

Nedenfor kan du lese mer om hvordan du kan bidra til å holde tritt med den raskeste akselerasjonen i organisasjonsendringer som verden noen gang har sett.

Få kontroll på hybridarbeidet: Hvilke spørsmål bør du stille?

Den digitale transformasjonen vi opplever nå, betyr at det vil være umulig å gå tilbake til det som var, og de digitale endringene vil bare øke. Hvis du vil sikre organisasjonens plass i fremtiden gjennom engasjerte og produktive ansatte, kan du lese Hybrid forretningsdrift nå: Ni spørsmål for å hjelpe deg med å finne frem i den nye forretningsverdenen.
Begynn å lese
Office professional getting a handle on hybrid working.

Hybridarbeid møter sikkerhet: Vet du hvordan du takler de viktigste utfordringene?

Hybridarbeid har endret informasjonsflyten i organisasjoner. Fleksibiliteten mange ansatte setter pris på, har skapt utfordringer innen nettsikkerhet og samsvar for IT-avdelingen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan takle nye trusler mot organisasjonen, kan du lese Hybrid forretningsdrift nå: Sikkerhet på den hybride arbeidsplassen.
Begynn å lese
Hybrid work meets security

Relaterte artikler

Et øyeblikksbilde av hybridarbeid: innvirkningen på ansatte og IT-opplevelser

Vår nyeste og mest omfattende rapport om påvirkningen av hybridarbeid i hele Europa, fra perspektivet til 1791 sluttbrukere og 1217 IT-beslutningstakere. Få kvalitativ og kvantitativ innsikt og analyser for å sikre bedriften din for fremtiden.
Les rapporten nå

Finn ut mer

Finn ut hvordan et samarbeid med Canon kan være til nytte for bedriften din