ARTIKKEL

Canon EOS-1D X Mark III: Raskere enn rask.

Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano – Canon Ambassador

Noen øyeblikk er over på et blunk: en sprinter som krysser målstreken, eller en fiskeørn som snapper en fisk opp fra havet. I slike øyeblikk har du ikke råd til å gjøre feil. Hvis du er en brøkdel av et sekund for rask eller for treg, går du glipp av øyeblikket som kanskje aldri vil skje igjen. Dette er grunnene til at vi skapte Canon EOS-1D X Mark III.

Kontinuerlig fotografering i opptil 20 bilder/sekund

Canon EOS-1D X Mark III kan ta opptil 20 fullformatbilder med 20,1 megapiksler hvert sekund når du fotograferer i Live View-modus, enten ved å bruke den mekaniske lukkeren til å fange opp nøyaktige bevegelser, eller en elektronisk lukker for å fotografere helt stille.

Når du bruker kameraets optiske søker, er den kontinuerlige fotograferingshastigheten 16 bilder/sekund – en enestående prestasjon av et digitalt speilreflekskamera som er mulig takket være Canons ekspertise innen mekanisk teknologi. banemotorer brukes til å bevege refleksspeilet opp, ned og tilbake til hvileposisjonen raskt, nøyaktig og med minimal «speilvibrasjon».

Canon EOS-1D X Mark III-lukkeren er sertifisert for 500 000 bilder og gir nye nivåer av hastighet og pålitelighet som gir deg trygghet når du er under press.

To CFexpress-spor

Canon EOS-1D X Mark III bruker CFexpress – den neste generasjonen av lagring fra Compact Flash Association. Disse kortene har betydelig høyere skrivehastigheter, noe som gjør det mulig å fotografere 20 bilder/sekund i RAW- og JPEG-modus for hele 1000 bilder uten bufring, samt internt opptak av 5,5K Raw-video.

På bakgrunn av tilbakemeldinger fra profesjonelle fotografer er det nå mulig å lagre stillbilder på ett kort, og videoopptak på et annet kort.

Canon EOS-1D X Mark III
Canon EOS-1D X Mark III

Se i sanntid

Gi deg selv et konkurransefortrinn med Canon EOS-1D X Mark IIIs fantastiske optiske søker uten forsinkelse. Se hendelser utfolde seg i sanntid, slik at du får bedre responstid og kan fange inn øyeblikk før selv de raskeste elektroniske søkerne har registrert dem.

DIGIC X-teknologiens kraft

I hjertet av Canon EOS-1D X Mark III finner du én enkelt DIGIC X-bildeprosessor – en enhet som er mye kraftigere enn tidligere DIGIC-prosessorer, og som gjør at kameraet kan arbeide i en utrolig hastighet. I tillegg til å gi førsteklasses bildekvalitet selv under de mest krevende forhold, gjør DIGIC X-prosessoren det mulig å ta opptil 20 bilder/sekund i kontinuerlig fotografering med full autofokus, automatisk eksponering og DLO-behandling i kameraet.


< Tilbake til oversikten for Canon EOS-1D X Mark III

Beslektede artikler