ARTIKKEL

Canon EOS-1D X Mark III: Utformet slik at det skal føles som en forlengelse av deg

Canon EOS-1D X Mark III

I det øyeblikket du plukker det opp, forstår du at Canon EOS 1D X Mark III er noe helt spesielt. Kameraets design er resultatet av flere år med forbedring og utvikling, men tar også i bruk ny teknologi som vil forandre måten du arbeider på.

Smart betjening lett tilgjengelig

Vi har gitt Canon EOS 1D X Mark III noen smarte kontroller – én for vannrett fotografering og én for loddrett fotografering. Disse revolusjonerende enhetene, som er innebygd i kameraets AF-ON-knapper, er formet som tradisjonelle joysticker, men fungerer mer som miniatyrpekeflater som kan brukes til å rulle AF-punkter rundt på skjermen med.

Hver kontroller er tilpasset for følsomhet og hastighet og reagerer intuitivt selv når du bruker hansker. Kameraet deaktiverer automatisk den loddrette kontrolleren når du tar bilder horisontalt, for å unngå utilsiktede bevegelser.

Canon EOS-1D X Mark III

Ditt vindu til verden.

Canon EOS 1D X Mark IIIs optiske søker (OVF) er en fryd for øyet. Den er stor, lys og klar, og gjør det mulig å komponere og fotografere ved hjelp av instinkt og intuisjon. Den er mer komfortabel å bruke over lengre tid enn en EVF, og gjør det mulig å se hendelser i sanntid som ikke påvirkes av elektronisk forsinkelse.

Canon EOS-1D X Mark III

Canon EOS-1D X Mark IIIs intelligente søkeroverlegg plasserer informasjonen akkurat der du trenger den, slik at du kan holde deg oppdatert uten å bli distrahert. Den kan naturligvis tilpasses slik at du bare viser dataene du vil se. Etter tilbakemeldinger fra profesjonelle sportsfotografer omfatter den også en klokke, slik at det blir enklere å være på rett sted til rett tid.

Fokuspunkter vises ved hjelp av en rød punktmatriseskjerm som er finere og mer detaljert enn tilsvarende skjermer på andre kameraer i EOS-1D-serien, slik at de blir enklere å se i mørket.

Når det begynner å bli tøft …

Canon EOS 1D X Mark III er konstruert for å tåle utfordringene innen profesjonell fotografering, fra støt og risper fra kameravesken til kalde temperaturer og regn i villmarken. Kameraets lukker er utformet for 500 000 sykluser, og kamerahuset i magnesiumlegering har vanntette forseglinger som beskytter det mot støv og fuktighet, slik at du kan fortsette å fotografere i dårlig vær. Flere av Canon EOS 1D X Mark III-knappene er nå opplyst, slik at du kan se dem tydelig i mørket.

Canon EOS-1D X Mark III

Lengre batterilevetid

Den nye DIGIC X-prosessoren i hjertet av Canon EOS 1D X Mark III er ikke bare kraftig, men også effektiv. Med LP-E19-batteriet som følger med, kan kameraet gi mer enn dobbelt så lang fotograferingstid sammenlignet med det forrige EOS-1D X Mark II, noe som gir ca. 2850 bilder på én lading.

EOS-1D X Mark III er også kompatibelt med andre LP-E4N-batterier, men den høyeste bildehastigheten vil være begrenset til 14 bilder/sekund.


< Tilbake til oversikten for Canon EOS-1D X Mark III

Beslektede artikler