Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

ef 24 70mm f2.8L II USM

Standard zoomobjektiv for profesjonelle fotografer

Standardzoom med profesjonell kvalitet som gir deg førsteklasses bildekvalitet og rask blenderåpning på f/2.8 i hele zoomområdet. Dette objektivet i L-serien er kjent for å være obligatorisk blant profesjonelle fotografer. Det er på grunn av de skarpe optiske elementene og kapasiteten til å brukes i nesten alle miljøer. Det perfekte tilbehøret til alle EOS-fullformatkameraer.


EF 24-70mm f/2.8L II USM er fantastisk for:

Håndholdt fotografering i lite lys

EF 24-70mm f/2.8L II USM har en konstant blenderåpning på f/2.8 gjennom hele zoomrekkevidden. Det gjør at objektivet passer utmerket til å ta bilder i lite lys og kan utnytte omgivelseslys på beste mulige måte. Den faste blenderåpningen gir også optimal kontroll over dybdeskarpheten. Den nye blenderen med ni lameller har en rund blenderåpning som hjelper med å skape vakre, uskarpe bakgrunner med attraktiv bokeh. Det betyr at du kan skille motivet ut fra bakgrunnen uten forstyrrende elementer.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Neste generasjons optiske design

EF 24-70mm f/2.8L II USM har de siste nyskapningene innen optisk utforming. Det bruker tre asfæriske elementer for å gi den høyeste mulige bildekvaliteten fra et objektiv med denne brennvidden. Betydelig redusert kromatisk aberrasjon og uskarphet i farger gjør at du bruker mindre tid på etterbehandling av bildene som er skarpe fra kant til kant, som man vanligvis bare får fra primærobjektiver.

Hva er et asfærisk element?

Et asfærisk element er en fritt kurvet komponent på innsiden av objektivet som korrigerer forvrengingen som forårsakes av den kurvede formen på de sfæriske objektivelementene.

Disse komponentene finnes bare i objektiver av profesjonell kvalitet.

Asfærisk aberrasjon som er produsert av et standardobjektiv, kan unngås ved å bruke et objektiv av høyere kvalitet med ekstra asfæriske elementer.

EF 24-70 f/2.8L II USM har tre asfæriske elementer som separat motvirker hver av de individuelle aberrasjonene på innsiden, slik at bildene blir svært skarpe.

EF 24-70mm f/2.8L II USM
EF 24-70mm f/2.8L II USM

Presis, kontrollert autofokus

En ultrasonisk autofokusmotor av ringtypen gjør at du kan fokusere raskt, presist og nesten lydløst. Det kan også overstyre manuelt fokus, slik at du kan ta kontrollen. Dette hjelper deg med å justere fokuset presist, slik at du kan konfigurere det nøyaktig slik du vil, og ha god kreativ kontroll.

L-seriekvalitet

Bare det beste av teknologi og produksjonsteknikker blir brukt i produksjonen av hvert eneste objektiv i L-serien. Disse objektivene er en del av Luxury-utvalget. De er det beste Canon kan tilby.

EF 24-70mm f/2.8L II USM er bygget av materialer av høyeste kvalitet, slik at det tåler daglig profesjonell bruk. Værforsegling beskytter mot støv og fukt, mens fluorittbelegget på fremre og bakre element er enkelt å rengjøre.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Bør jeg oppgradere fra EF 24-70mm f/2.8L USM?

EF 24-70mm f/2.8L II USM erstatter EF 24-70mm f/2.8L USM. Det har en helt ny optisk design.

Hele bildet blir skarpt
Kromatisk aberrasjon har blitt redusert over hele brennvidden. Forbedringer er blitt gjort i telefotoområdet for å korrigere generell forvrenging, mens puteforvrenging er betydelig redusert i nærbildeområdet.

Mer robust, slitesterk konstruksjon og forbedret brukervennlighet
Slitestyrken til EF 24-70mm f/2.8L II USM er betydelig forbedret ved hjelp av objektivrørets utmerkede struktur og forbedrede bestandighet mot risting og støt. Den nye låsehendelen for zoom sikrer zoomposisjonen i ytterkantene i vidvinkelformat ved å hindre skade under overganger.

Forbedret beskyttelse mot omgivelsene
Mye arbeid har blitt lagt i å gjøre objektivet bestandig mot selv de tøffeste forhold. Det er gjort ved å utvikle en løsning som hindrer at støv og fukt trenger inn i konstruksjonen.

Utmerket brukervennlighet
Det fremre elementet i objektivet roterer ikke. Det betyr at du ikke trenger å justere filteret etter at du har endret fokus eller zoom, når du bruker polariseringsfilter eller filterholder.

Bedre bokeh
Økningen til ni lameller i blenderen gir en rundere blenderåpning og jevnere bokeh.

Spesifikasjoner

Tilbehør