MegaTank-skrivere

Canon MAXIFY GX6550

Denne kompakte 3-i-1-skriveren med automatisk dokumentmater med frontinnmating er utformet for å gi utmerket produktivitet selv med begrenset plass. Få stor sidekapasitet og lave driftskostnader takket være blekkassetter som kan fylles på.

Hovedfordeler

 • Leder forfra

  Betjen skriveren helt fra forsiden takket være den 35-arks automatiske dokumentmateren med frontinnmating og gjennomsiktig skuff. Perfekt der det er begrenset plass, for eksempel under skranker eller skrivebord.

 • Enkel og rask kortskanning

  Skann ID-kort og små dokumenter raskt og enkelt med en smart utforming som gjør at du slipper å åpne skanneren helt.

 • Lave kostnader som forblir lave

  Reduser utskriftskostnadene med en enorm kapasitet på 14 000 sider fra et sett med fargeblekkflasker eller 6000 sider fra én sort blekkflaske. Bytt til økonomimodus for å spare enda mer.

 • Holdbare dobbeltsidige dokumenter

  Skriv ut dokumenter som skiller seg ut, med hastigheter på 24 bilder/min i sort og 15,5 bilder/min i farger. Pigmentbasert blekk gir deg dokumenter som er motstandsdyktige mot markeringstusj, friksjon og vann.

 • Kraftig og kompakt

  Forenkle travle tidsplaner med denne kompakte skriveren med en LCD-fargeberøringsskjerm på 2,7 tommer, 250-arks kassett og 100-arks bakre papirmating. Håndter diverse medier – du kan til og med skrive ut bannere som er opptil 1,2 m lange.

 • På nett

  Skriv ut og koble til nettskyen via Canon PRINT-appen. Kompatibel med Apple AirPrint (iOS) og Mopria (Android) – forbedret nettverkssikkerhet holder alt trygt og sikkert.

 • Spesifikasjoner

  • 3-i-1-funksjon

   Skriv ut, kopier og skann med én kompakt enhet

  • 35-arks automatisk dokumentmater

   Tosidig automatisk dokumentmater med gjennomsiktig skuff med tilgang foran

  • 24 bilder/min / 15,5 bilder/min

   Høy utskriftshastighet for økt produktivitet

  • Økonomimodus

   Opptil 9000 sort/hvitt-utskrifter fra en flaske med sort blekk og opptil 21 000 fargeutskrifter fra ett sett med fargeblekkassetter

  • Utskrifter med høy kvalitet

   Skarp, klar utskriftsoppløsning for robuste bedriftsdokumenter av høy kvalitet

  • Kapasitet på 350 ark

   Frontkassett med kapasitet på 250 ark for utskrift av store volumer, pluss 100-arks bakre innmating

  • Mac, Windows og Chrome

   Fungerer med alle store operativsystemer for datamaskiner

  • Trygt Wi-Fi og Ethernet

   Forbedret sikkerhet sørger for at skriveren er trygg på nettverket ditt, mens Wi-Fi gjør det mulig å skrive ut trådløst fra Canon PRINT-appen, AirPrint, Mopria og nettskyen.

  Utmerkelse på alle områder

 • Innlosjering

  Skann ID-er, skriv ut fakturaer og lag materiale av høy kvalitet, for eksempel menyer, brosjyrer og plakater, raskt og effektivt – alt med en skriver med tilgang foran, som er liten nok til å få plass under en vanlig bardisk eller hotellskranke.

 • Bilutleie

  Skann kunde-ID-er og førerkort raskt rett ved disken, takket være referansepunktet foran og veiledningen for fjerning, som lar deg skanne kort og medier i samme størrelse uten å åpne dekselet helt. Skriv ut fakturaer og robuste reklamebannere.

 • Farmasøytisk industri

  Skann resepter raskt uten at du trenger å åpne skanneren helt. Skriv ut store mengder med informasjonsbrosjyrer, reseptetiketter og til og med direkte på konvolutter uten å bekymre deg for at blekket går tomt.

 • Butikker

  Skriv ut fakturaer uten problemer takket være konsekvent pålitelighet, høy hastighet og en kompakt størrelse. Lag holdbart salgsmateriell av høy kvalitet, reklamebannere og merkelapper – alt internt.

 • Innholdet i esken

  • MAXIFY GX6550

  • Fire blekkflasker med høy kapasitet (1 sort og 1 C/M/Y)

  • Strømledning

  • Brukerhåndbøker og andre dokumenter

  Relaterte produkter

 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX7050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med en gjennomsnittlig besparelse på 90 % i totale eierkostnader sammenlignet med de ti beste laser- og blekkskriverne med disse påfyllbare MegaTank-skriverne for store volumer.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX6050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med en gjennomsnittlig besparelse på 90 % i totale eierkostnader sammenlignet med de ti beste laser- og blekkskriverne med disse påfyllbare MegaTank-skriverne for store volumer.
 • MAXIFY GX

  MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX5050

  Få dokumenter i forretningskvalitet hver dag med denne kompakte, påfyllbare MegaTank-skriveren for store volumer.
 • MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX4050

  4-i-1-skriveren som gir store besparelser for små bedrifter
 • MegaTank-skrivere

  MAXIFY GX3050

  3-i-1-skriveren som gir store besparelser for små bedrifter
 • Canon MAXIFY GX6550
  Omtale

  1. Den totale eierkostnaden er basert på den første kjøpskostnaden for maskinvaren pluss kostnadene for blekk eller toner over en bestemt periode (se vilkår nedenfor). Vær oppmerksom på at ekstra variable kostnader kan påvirke de totale brukskostnadene, inkludert, men ikke begrenset til, andre forbruksvarer, blekk- og tonerpakker, blekk- og tonerpakker med høy kapasitet, service, strømforbruk og reservedeler.
   De prosentvise besparelsene som er oppgitt, representerer en beregning av de totale kostnadsbesparelsene for det angitte utskriftsvolumet på 1000 sider i måneden (50 % i farger og 50 % i sort-hvitt) i løpet av en periode på 60 måneder (5 år).
   De totale brukskostnadene er basert på følgende beregning: [Gjennomsnittlig kostnad per side i farger x fargeutskriftsvolum–minus samlet blekk-/tonersider] pluss [gjennomsnittlig kostnad per side i sort-hvitt x sort/hvitt-utskriftsvolum–minus samlet blekk-/tonersider] pluss [kostnad for maskinvare] pluss [kostnad for vedlikeholdskassett (gjelder bare MAXIFY GX-modeller)].
   Sammenligningen av de totale brukskostnadene er basert på de 10 mestselgende fargelaserskriverne og de 10 mestselgende blekkskriverne i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data fra første kvartal av 2020 til tredje kvartal av 2020). Den gjennomsnittlige salgsprisen til skriverne i EUR (€) er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Tracker (data fra første kvartal av 2020 til tredje kvartal av 2020), og prisen på forbruksvarer fra produsentens offisielle nettsider.
   Canon MAXIFY GX7000-seriens, Canon MAXIFY GX6000-seriens og Canon MAXIFY GX5000-seriens maskinvare og forbruksvarer er inkludert og bruker i denne beregningen anbefalt utsalgspris, som inkluderer merverdiavgift.
   Merverdiavgift er inkludert, men vær oppmerksom på at leveringskostnader ikke er inkludert i prisberegningene. Prisene kan endres som følge av endringer i markedsforholdene.
   Utskriftskostnadene er basert på bruk av standardinnstillingene som brukes på både Canon-skrivere og konkurrerende skrivere. Dette er i samsvar med testforholdene som brukes i ISO/IEC-kapasitetstester i den relevante kategorien.
   Kostnaden per side ble beregnet ut fra forbruksvareprisen som er oppgitt på produsentens nettsider, delt på produsentens publiserte kapasitet som er oppgitt i offentlig tilgjengelig informasjon. Kostnaden per side er basert på utskriftssimuleringen av testmønstre i ISO/IEC24712 for blekkskrivere og ISO/IEC 19798 for fargelaserskrivere.
   Spesifikasjoner og ytelsesdata fra alle produsenter er samlet inn fra offentlig tilgjengelig informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, produsentens egne brosjyrer og nettsteder. Canons og konkurrentenes toner- og blekkassettkapasitet er hentet fra produsentens publiserte spesifikasjoner.
   For en rettferdig sammenligning og nøyaktig datarapportering ble kapasitetsdata for forbruksvarer hentet fra toner- eller blekkforbruksvarer med høy standard som var tilgjengelige på publiseringstidspunktet, som er fastsatt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen inkluderer ikke kombinasjonspakker, XL- og multipakker. Disse dataene er offentlig tilgjengelige.
  2. Alle data er basert på Canons standardmetoder for testing med mindre annet er angitt.
   Kan endres uten forvarsel.