MER FLEKSIBELT

Det er din historie, så fortell den på din måte

Film enestående videoopptak med det samme kameraet som du bruker til å ta fantastiske bilder. Med EOS R10 kan du skape fantastisk innhold og fortelle historier med stillbilder eller film.
Canon EOS R10 – fordeler – mer fleksibelt

Utrolig 4K som overgår forventningene

Dokumenter de fartsfylte reisene dine med enestående 4K-/30p-video laget av oversamplede 6K-utdata fra EOS R10-kameraets sensor på 24,2 megapiksler. Resultatet er enestående: utrolig skarpe og klare bilder med naturlige farger. Opptakene ser fantastiske ut på en 4K-TV, og hvis du planlegger å vise dem i full HD-oppløsning, kan du også beskjære dem under redigering uten at det går ut over kvaliteten.

4K-/60p-opptak1 er også tilgjengelig og gir silkemyk gjengivelse av objekter i bevegelse og opptak som du kan senke hastigheten på under redigering, slik at du får flotte effekter med sakte film som garantert vil imponere publikum. Når du gjør opptak i full HD-oppløsning, kan du bruke bildefrekvenser på opptil 120p for å fange inn enda flere bevegelsesnyanser. Dette er et flott alternativ når du skal filme fartsfylt action, enten det er en idrettsdag på skolen eller en fotballkamp med laget ditt.

EOS R10 har moduser for 4K- og full HD-intervallopptak som gir episke resultater når du filmer objektiver i sakte bevegelse, eller motiver som endrer seg gradvis. HDR PQ-kompatibilitet gir ekstra fleksibilitet i etterbehandlingen.

Canon EOS R10 – fleksibilitet

Ta kontroll

Når du fanger inn viktige øyeblikk på video, kan EOS R10-kameraet være så automatisk eller manuelt som du ønsker. De som liker å ta kontroll, kommer til å elske funksjoner som focus peaking. Denne funksjonen identifiserer nødvendig skarphet, og delene av motivet som er overeksponert, merkes med et karakteristisk sebramønster.

Du kan filme i opptil to timer lengre med EOS R10 enn med andre hybridkameraer2. Dette er svært nyttig når du skal filme konserter eller teaterforestillinger, eller når du skal intervjue noen og må la kameraet gå mens du stiller spørsmål.

Den perfekte balansen

En av tingene som gjør EOS R10 så allsidig, er den ideelle balansen mellom hastighet, oppløsning og ytelse i svakt lys. Du kan bruke dette kameraet til hva som helst, fra stemningsfulle bilder av landskap badet i gyllent lys til spontane gateportrettbilder i skumringen.

Sensoren på 24.2 megapiksler og DIGIC X sørger for at kameraet fungerer ypperlig å bruke i alle slags lysforhold, takket være standard ISO-følsomhet på ISO 100 til ISO 32 000 (kan utvides til ISO 52 100). Kameraet har til og med en innebygd blits hvis du trenger litt ekstra lys.

Canon EOS R10 – den perfekte balansen

Når du tar stillbilder, kan du lagre bildene som JPEG-filer eller HEIF-filer. Du kan også lagre dem i RAW-filer for få optimal bildekvalitet, slik at du kan være ekstra kreativ i etterbehandlingen.

 • Standard RAW er en 14-biters fil som inneholder alle dataene sensoren registrerer – alt du trenger for å lage vakre kunstverk under redigeringen.
 • CRAW (kompakt RAW) bruker mindre plass på kameraets minnekort med minimalt tap av bildekvalitet.
 • RAW-serieopptak gir kontinuerlig fotografering av opptil 30 bilder/sek med 75 prosent beskjæring, og resultatene lagres i én enkelt fil. Du kan trekke ut enkeltbilder senere ved hjelp av Digital Photo Professional-programvaren (DPP) vår.
 • Dual Pixel RAW gjør det mulig å justere visse bildeegenskaper etter fotografering, for eksempel bokeh, dobbeltkonturer og skarphet.

RAW-filer fra EOS R10 kan redigeres og behandles med dataprogramvare som DPP, på selve kameraet med DIGIC X-prosessoren, eller i image.canon-skyen3, 4 med nevralmotoren for optimal bildekvalitet.

Canon Digital Photo Professional

Digital Photo Professional

 1. 4K 60p-opptaksprogram beskjæres til 64 % av det horisontale området.
 2. Maks. opptakstid for kontinuerlig film: normalt: 2 t. Film med høy bildefrekvens (full HD 120/100 bilder/sek): 30 min. – Hvis kameraets interne temperatur blir for høy, kan det redusere opptakstiden. 4K 30p HQ: ca. 50 min ved utgangstemperatur på 23 °C.
 3. Tjenesten lanseres i slutten av juli 2022 og krever at kamerafastvaren oppdateres.
 4. RAW-bilder tatt i RAW-serieopptaksmodus kan ikke fremkalles. Nettskybasert RAW-bildebehandling er en betalingstjeneste. Et abonnement må kjøpes via Canon Imaging App Service Plans. Du finner mer informasjon på https://sas.image.canon

Relaterte artikler

 • FORDEL

  Opplev en ny type autofokus

  Vi har brukt avansert læringsteknologi med kunstig intelligens og tusenvis av bilder fra den virkelige verden for å lære Canon EOS R10 å gjenkjenne mennesker, dyr og kjøretøy, og holde dem i skarpt og nøyaktig fokus mens de beveger seg rundt i bildet.

 • FORDEL

  Fange inn øyeblikk som varer i brøkdelen av et sekund

  Livet beveger seg ganske raskt, derfor trenger du et raskt kamera for å fange inn de flyktige øyeblikkene

 • FORDEL

  Se det. Fotografer det.

  Enten du går fra en smarttelefon eller kommer fra et speilreflekskamera, kommer du raskt i gang og kan ta kreative bilder på en måte du ikke kunne før, med Canon EOS R10-kameraet.

 • FORDEL

  Et kamera med fantastiske tilkoblingsmuligheter

  EOS-kvalitet møter praktisk bruk av smarttelefonen – en perfekt kombinasjon for alle som liker å ta opp innhold til sosiale medier, for å redigere på farten eller for å styre kameraet eksternt. Enten du er en blogger, en influenser eller bare liker å dele bilder med venner og familie, har det aldri vært enklere å få kreativiteten din ut på nett.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.