ENKLERE

Se det. Fotografer det.

Enten du går fra en smarttelefon eller kommer fra et speilreflekskamera, kommer du raskt i gang og kan ta kreative bilder på en måte du ikke kunne før, med Canon EOS R10-kameraet.

Se det. Fotografer det.

Canon EOS R10 – fordel – enklere

Neste generasjons EOS R-teknologi møter brukervennlig utforming – en utmerket kombinasjon som hjelper deg med å utforske uansett hvor du drar.

Et veiledet brukergrensesnitt finnes for de som ikke har tatt så mye bilder før, eller som ikke kjenner til Canon EOS-kameraer. Når det er aktivert, lærer du hvordan du bruker kameraet og om prinsippene for fotografering. Og når du er klar til å slå av brukergrensesnittet med veiledning, er kameraets standardskjermer og menyer raske og intuitive. Design som er så bra at du faktisk glemmer den.

Ditt vindu mot verden

Den elektroniske søkeren på EOS R10 med 2,36 millioner punkter gir en klar og naturtro visning av verden og viser nøyaktig hvordan et bilde eller filmklipp vil se ut – med 100 % dekning. Du kan forhåndsvise eksponering, dybdeskarphet, hvitbalanse, bildestil og mye mer.

Canon EOS R10 – EVF

Det er komfortabelt, selv når du tar bilder hele dagen, takket være en oppdateringshastighet på 120 bilder/sekund1, 0,95x forstørrelse og et 22 mm øyepunkt som er plassert litt vekk fra selve kamerahuset. Har også strømsparingsmodus med 60 bilder/sekund. Informasjonen som vises kan tilpasses slik at du kan holde deg oppdatert uten å bli distrahert. Søkeren kan også justeres til synet ditt, fra -3 til +1 m-1 diopter.

Canon EOS R10 – OVF Assist-sammenligning

OVF Assist-modus hjelper deg med overgangen fra kameraer med optiske søkere, for eksempel speilreflekskameraer. Den simulerer opplevelsen av en optisk søker ved hjelp av HDR-teknologi for å vise detaljer i mørke skygger og lyse områder, i stedet for å forhåndsvise bildeeffekter.

Den elektroniske søkeren kompletteres med en stor 7,5 cm 1,04 millioner punkters vribar berøringsskjerm som muliggjør komposisjon og fotografering både høyt og lavt, slik at du kan ta bilder av motivet på en annen måte. Det er også perfekt for videoopptak.

Canon EOS R10 – vribar berøringsskjerm

APS-C møter EOS R

Vi har bygget EOS R10 rundt en APS-C-sensor på ca. 22,3 x 14,9 mm. Dette gir objektivet 1,6x større telefotorekkevidde sammenlignet med samme brennvidde på et fullformatkamera, og gjør EOS R10 både mindre og lettere – og enkelt å ta med seg. Isoler detaljer på lang avstand i landskaper, og kom tett på dyrelivet i parken. Fyll rammen for maksimal effekt.

Canon EOS R10 – sammenligning, APS-C kontra fullformat

Egendefinerbare kontroller som fungerer for deg

Kommer du fra EOS R10 fra DSLR-verdenen, tar det ikke lang tid å bli vant til det nye kameraet. Kontrollene er der du forventer å finne dem – rett under fingrene og tomlene dine – og navigeringen på menysidene er gjenkjennelige, men med forbedringer.

Canon EOS R10 – egendefinerte kontroller

Det finnes egendefinerte opptaksprogram som gir deg tilgang til forhåndsprogrammerte kamerainnstillinger umiddelbart, i tillegg til et skjermbilde for Min meny som kan tilpasses, og som kan fylles ut med de mest brukte menyalternativene. Det finnes også egendefinerte funksjonsknapper, slik at du kan justere innstillingene mens du fotograferer, uten å ta øynene bort fra motivet.

  1. Maksimal bildefrekvens ved AF, et halvt trykk på lukkerknappen, eller kontinuerlig fotografering er 59,94 bilder per sekund. Vær oppmerksom på at bildefrekvensen på skjermen kan være lavere, avhengig av objektivet du bruker, og fotograferingsforholdene.

Relaterte artikler

NYHETSBREV

Få inspirasjon – registrer deg nå

Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.