Raskere

Fange inn øyeblikk som varer i brøkdelen av et sekund

Livet beveger seg ganske raskt, så du trenger et raskt kamera for å fange inn de flyktige øyeblikkene.
To flamencodansere iført tradisjonelle kjoler som poserer på en gårdsplass med armene over hodet.

Derfor har vi konstruert EOS R10 til å ta opptil 15 bilder/sek med den mekaniske lukkeren og opptil 23 bilder/sek1 med den stillegående elektroniske lukkeren2. Begge lukkerne gir samtidig AF-sporing og automatisk eksponering. Dette gjør EOS R10 til et ypperlig valg når du skal fotografere action, enten du er på et flyshow, en regatta eller teater.

Hvis du bytter til RAW-serieopptaksmodus, kan du ta opptil 30 bilder/sek med 75 % beskjæring3. Resultatene lagres som én enkelt videofil. Dermed er det enklere å holde orden på filene, og du kan trekke ut og lagre enkeltbilder som RAW-, JPEG- eller HEIF-filer. Når forhåndsopptak er aktivert, filmer kameraet i 0,5 sekund før du starter opptaket, slik at du alltid fanger inn det avgjørende øyeblikket.

Canon EOS R10 – RAW-serieopptak

Reagerer raskt

I kjernen av EOS R10 finner du en DIGIC X-prosessor som driver kameraytelsen. Kameraet startes opp på brøkdelen av et sekund og er klart til bruk så snart du ser at noe er i ferd med å skje. Kontrollene reagerer raskt og er enkle å finne mens du ser i søkeren. Søkeren viser verden med minimal forsinkelse og ubetydelig blackout under en kontinuerlig serie.

Canon EOS R10 – Digic X-prosessor

Digic X-prosessor

 1. Hastigheten for kontinuerlig fotografering kan variere avhengig av ulike forhold. Du finner mer informasjon i spesifikasjonene.
 2. Det kan oppstå andre lyder enn de som kommer fra lukkeren (lyder fra blenderåpningen, drivverket i fokusobjektivet, elektronikken osv.).
 3. UHS-II-kort anbefales, og informasjonen nedenfor er gjeldende
  * Bruk et SD-kort i hastighetsklasse 10 eller raskere når du tar bruker RAW-serieopptaksmodus.
  * Hvis du bruker et kort med lav skrivehastighet og batterinivået er lavt, kan det hende at bildene ikke blir helt som de skal.
  * Antall mulige bilder varierer med bildene som tas.
  * Det kan dukke opp lyse striper, og bildene du tar, kan inneholde lyse og mørke striper når du fotograferer i RAW-serieopptaksmodus i blitslys fra andre kameraer, eller når du fotograferer i lyset fra lysstoffrør eller andre flimrende lyskilder.

Relaterte artikler

 • FORDEL

  Opplev en ny type autofokus

  Vi har brukt avansert læringsteknologi med kunstig intelligens og tusenvis av bilder fra den virkelige verden for å lære Canon EOS R10 å gjenkjenne mennesker, dyr og kjøretøy, og holde dem i skarpt og nøyaktig fokus mens de beveger seg rundt i bildet.

 • FORDEL

  Det er din historie, så fortell den på din måte

  Film enestående videoopptak med det samme kameraet som du bruker til å ta fantastiske bilder. Med EOS R10 kan du skape fantastisk innhold og fortelle historier med stillbilder eller film.

 • FORDEL

  Se det. Fotografer det.

  Enten du går fra en smarttelefon eller kommer fra et speilreflekskamera, kommer du raskt i gang og kan ta kreative bilder på en måte du ikke kunne før, med Canon EOS R10-kameraet.

 • FORDEL

  Et kamera med fantastiske tilkoblingsmuligheter

  EOS-kvalitet møter praktisk bruk av smarttelefonen – en perfekt kombinasjon for alle som liker å ta opp innhold til sosiale medier, for å redigere på farten eller for å styre kameraet eksternt. Enten du er en blogger, en influenser eller bare liker å dele bilder med venner og familie, har det aldri vært enklere å få kreativiteten din ut på nett.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.