MER TILKOBLET

Et kamera med fantastiske tilkoblingsmuligheter

EOS-kvalitet møter praktisk bruk av smarttelefonen – en perfekt kombinasjon for alle som liker å ta opp innhold til sosiale medier, for å redigere på farten eller for å styre kameraet eksternt. Enten du er en blogger, en influenser eller bare liker å dele bilder med venner og familie, har det aldri vært enklere å få kreativiteten din ut på nett.
Canon EOS R10 – fordeler – flere tilkoblingsmuligheter

Bildedeling på en enkel måte

Canon Camera Connect-appen er rask og enkel å bruke, slik at du kan utvikle den viktige, kreative virksomheten din. Når de er koblet sammen, opprettholder smartenheten og EOS R10 en Bluetooth® Low Energy-kobling som alltid er på, slik at 2,4 GHz Wi-Fi® kan aktiveres raskt og sømløst man skal overføre bilder. Dette kan skje automatisk når du tar bilder1, eller etterpå, mens du blar gjennom kameraets minnekort fra telefonen og velger bilder underveis.

Når bildene er overført til telefonen, kan de redigeres med favorittappene dine (for eksempel Canon DPP Express for iOS2), lastes opp til sosiale medier og sendes til venner og familie ved hjelp av en meldingsapp. Det er et flott alternativ når du er ute og reiser, og du vil dele eventyrene dine med venner og familie hjemme, eller med følgerne dine på Internett.

Hvis du tar opp film for sosiale medieplattformer, kan du prøve EOS R10-kameraets vertikale videostøtte, som tar stående opptak som passer til historier, Reel-videoer og smarttelefonskjermer.

Canon-tilkobling – Camera Connect-app

Ditt innhold, din nettsky

Med gatewayen image.canon kan du laste opp bilder og filmer til nettskylagring på Internett – rett fra kameraet ved hjelp av innebygd Wi-Fi® eller ved hjelp av den tilkoblede smarttelefonen – uten behov for datamaskin. Herfra kan innholdet flyttes til langtidslagring (du får 10 GB som standard) eller en annen skylagringsplattform, for eksempel Adobe Creative Cloud eller Google Drive3. Filene kan også lastes ned automatisk til hjemme-PC-en eller Mac-en, sånn at innholdet er klart til redigering når du setter deg ved pulten.

Ditt innhold, din nettsky

Sender direkte om 3, 2, 1…

Vloggere og innholdsskapere kan bruke EOS R10 til å sende videoer med et profesjonelt utseende live til følgerne sine på YouTube4. Bilde- og lydkvaliteten er utmerket – akkurat det du trenger for å ta kanalen din til neste nivå og øke målgruppen din.

Canon EOS R10 – videoblogging

Bare koble kameraet til et Wi-Fi®-nettverk5, så kan du strømme direkte til YouTube-kanalen din – du trenger ingen datamaskin. En vinkelvariabel skjerm svinger ut av kamerahuset og kan roteres slik at den vender mot deg – perfekt når du skal filme deg selv.

 1. Automatisk bildeoverføring ved oppstart av kameraet støttes når automatisk sending er aktivert. Automatisk opplasting skjer ikke etter hvert enkelt bilde, men når kameraet slås av og på igjen.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, IPad Pro, iPhone og Lightning er varemerker tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land. tvOS er et varemerke tilhørende Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One og YouTube er varemerker tilhørende Google LLC
  Adobe, Creative Cloud er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Adobe i USA og andre land
 4. Direktestrømmetjenesten til kameraet støtter bare direktesendinger på YouTube. Før du bruker direktesendingstjenesten, må du har en image.canon-registrering. Se de nyeste kravene for YouTube. Direktesending på YouTube kan endres, stoppes eller avsluttes uten varsel. Canon påtar seg ikke noe ansvar for tjenester som leveres av tredjeparter, inkludert direktedistribusjon på YouTube.
 5. Bruk av Wi-Fi® kan være underlagt begrensninger i noen land eller regioner.

Relaterte artikler

 • FORDEL

  Opplev en ny type autofokus

  Vi har brukt avansert læringsteknologi med kunstig intelligens og tusenvis av bilder fra den virkelige verden for å lære Canon EOS R10 å gjenkjenne mennesker, dyr og kjøretøy, og holde dem i skarpt og nøyaktig fokus mens de beveger seg rundt i bildet.

 • FORDEL

  Fange inn øyeblikk som varer i brøkdelen av et sekund

  Livet beveger seg ganske raskt, derfor trenger du et raskt kamera for å fange inn de flyktige øyeblikkene

 • FORDEL

  Se det. Fotografer det.

  Enten du går fra en smarttelefon eller kommer fra et speilreflekskamera, kommer du raskt i gang og kan ta kreative bilder på en måte du ikke kunne før, med Canon EOS R10-kameraet.

 • FORDEL

  Det er din historie, så fortell den på din måte

  Film enestående videoopptak med det samme kameraet som du bruker til å ta fantastiske bilder. Med EOS R10 kan du skape fantastisk innhold og fortelle historier med stillbilder eller film.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.