EYE AF I SANNTID

Rask, nøyaktig og pålitelig fokusering

Opplev Canons banebrytende Dual Pixel CMOS AF-teknologi. Oppnå nøyaktig fokussporing med Eye AF og EOS iTR AF X, selv når motivet ser bort fra kameraet. Den nyskapende Dual Pixel-fokusveiledningen hjelper fotografen til og med ved manuell fokusering, for å oppnå sylskarpe opptak.
EOS R5 C

Avansert autofokus og motivgjenkjenning

Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi er anerkjent i bransjen som et system som profesjonelle filmskapere og fotografer kan basere seg på. EOS R5 C bygger på en forbedret versjon av dette systemet med Eye AF og EOS iTR AF X. Denne teknologien bruker en avansert algoritme for dyp læring som gjenkjenner ansikter nøyaktig, inkludert når bare det ene øyet er synlig, og som sporer et motiv også når det ser bort fra kameraet.

Profesjonell automatisk fokusjustering

EOS R5 C har de samme eksklusive autofokusinnstillingene som finnes i Cinema EOS-kameraer, for eksempel Face Only- og Face Priority-gjenkjenning, for å sikre at kameraet reagerer på endringer i scenen som tiltenkt. Du kan også finjustere autofokuseringshastigheten og -responsen for å oppnå sakte filmatisk bruk av fokus eller umiddelbar AF for raske bevegelser.

EOS R5 C

Dual Pixel-fokusveiledning

Canons Dual Pixel CMOS AF-system kan også brukes når en kameraoperatør bruker manuelt fokus. Fokusveiledningen er et nøyaktig og nyskapende verktøy som visuelt informerer fotografen om et motiv har fokus foran eller bak. Når den visuelle assistansen for fokusveiledning på LCD-skjermen eller søkeren blir grønn, har man sylskarp manuell fokus.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om Canon EOS R5 C, tilbud, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.