CINEMA RAW LIGHT

Omfattende profesjonelle opptaksformater og -verktøy

Velg blant et bredt spekter av opptaksformater, inkludert tre alternativer for Cinema RAW Light, i tillegg til XF-AVC og MP4. Fang inn utvidet dynamisk rekkevidde med Canon Log 3-, PQ- og HLG-opptak, samtidig som du bruker profesjonelle verktøy som Waveform Monitor og False Colour.
EOS R5 C

Fleksible interne opptaksformater

EOS R5 C har 12-biters internt RAW-videoopptak med Cinema RAW Light på opptil 2,6 Gbps. Det finnes tre Cinema RAW Light-alternativer tilgjengelig i EOS R5 C, disse er LT (Light), ST (Standard) og HQ (High Quality), noe som gir større fleksibilitet i arbeidsflyten for produksjonsbehovene dine.

En rekke andre profesjonelle opptaksalternativer er også tilgjengelige, inkludert 4:2:2 10-biters formater, for eksempel Canons pålitelige XF-AVC i ALL-I eller Long GOP opptil 810 Mbps, HEVC MP4 på opptil 540 Mbps og 4:2:0 8-biters H.264 MP4 på opptil 150 Mbps.

I tillegg finnes det alternativer for å beskjære sensoren fra 8K fullformat til 5,9K Super 35mm- og 3K Super 16mm-formater, for kompatible optiske objektiver og reduserte datahastigheter.

EOS R5 C

Eksepsjonelt dynamisk område

Interne opptaksformater for PQ og HLG i tillegg til Canon Log 3 er tilgjengelige i EOS R5 C for å oppnå eksepsjonelt dynamisk område, med detaljer i både skygger og høylys. Både PQ og HLG leverer innhold i HDR-klare formater for film og TV i BT.2020-fargerom, mens Canon Log 3 gir kreativ fleksibilitet til å gradere opptakene i etterproduksjon.

EOS R5 C

To mediekort og samtidig opptak

To mediekortspor (1x CFexpress Type B / 1x UHS-II SD) gir avanserte alternativer for samtidig opptak der ulike formater, oppløsninger og bitdybder kan registreres på hvert kort, for å støtte en rekke profesjonelle arbeidsflyter. Tradisjonelle 4:2:0 8-biters proxyer og relé-/dobbeltsporopptak er også tilgjengelig.

EOS R5 C

Eksternt 8K RAW-opptak via HDMI

EOS R5 C kan sende RAW over HDMI til kompatible Atomos-opptakere som NINJA V+ for 10-biters 8K ProRes RAW-opptak med opptil 30 bilder/sek. XF-AVC-proxyer kan også tas opp samtidig på SD-kortet for å få effektive arbeidsflyter etter produksjon.

EOS R5 C

Profesjonelle verktøy for filmskaping

EOS R5 C har et omfattende utvalg av profesjonelle filmverktøy, for eksempel en kurveformmonitor for analyse av lysstyrken i et bilde fra venstre til høyre, og falske farger for visuell fremstilling av eksponering basert på en fargeskala. Tilleggsfunksjoner inkluderer ekte 24P DCI-opptak, 180-graders lukkervinkel, Look File-støtte for import av 3D-LUT og tidskode inn/ut.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om Canon EOS R5 C, tilbud, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.