FILMSKAPING

Avanserte tilkoblingsmuligheter

EOS R5 C er utstyrt med en tilbehørssko med flere funksjoner og gir alternativer for XLR/stereomikrofoninngang, samt dedikerte porter for tidskode, 3,5 mm mikrofon, hodetelefoner, mikro-HDMI, blitssynkronisering, USB-C, i tillegg til omfattende programvarestøtte. EOS R5 C er klart for hva som helst.

Avanserte tilkoblingsmuligheter

EOS R5 C

Flerfunksjonell tilbehørssko

Canons tilbehørssko med flere funksjoner ble først lansert i XF605-videokameraet og i EOS R3 og gir datakommunikasjon og direkte strøm til en ny serie med tilbehør. Dette omfatter Canons DM-E1D stereomikrofon og TASCAM CA-XLR2d-C Audio XLR-adapter, med profesjonelle XLR-innganger med manuell kontroll, overvåking og 48 V strøm. Eksisterende speedlite-blitser og utløsere kan også settes på.*

* Værbestandige Canon Speedlite-blitser støttes ikke.

 • EOS R5 C

  Profesjonelt grensesnitt

  Tilkobling på EOS R5 C inkluderer dedikerte porter for tidskodeinngang/-utgang, 3,5 mm mikrofoninngang, hodetelefonutgang, mikro-HDMI-utgang, blitssynkronisering, N3-type fjernkontroll og en USB-C-port for strøm, lading og kommunikasjon. Det følger med en kabelbeskyttelse som sikrer både USB-C- og mikro-HDMI-kontaktene under opptak.

 • EOS R5 C

  Batterigrep og trådløs filoverføring

  Eksisterende EOS R-systemtilbehør som BG-R10 batterigrep og WFT-R10 trådløs filoverføring støttes av EOS R5 C. Begge tilbehørene har plass til to batterienheter (LP-E6NH, LP-E6N eller LP-E6), mens WFT-R10 forbedrer nettverksfunksjonaliteten med to 2 x 2 5 GHz antenner og Ethernet-tilkobling. Selv om EOS R5 C har innebygd Wi-Fi og Bluetooth, kreves dette tilbehøret for å bruke nettleserfjernkontrollen og programmene for trådløs innholdsoverføring.

 • EOS R5 C

  Omfattende programvarestøtte

  EOS R5 C kombinerer Cinema EOS- og EOS R-systemene i ett, noe som gir kompatibilitet med et omfattende utvalg av programmer for profesjonell filmskaping, fotografering og virtuell virkelighet-programmer for både smarttelefoner og datamaskiner. Dette inkluderer nettleserfjernkontrollen for å få tilgang til avanserte innstillinger og ekstern sanntidsvisning. Mobil innholdsoverføring for overføring av proxy-filer eller redigering av metadata. Image.canon nettskytjenester for sikkerhetskopier i høy kvalitet.

 • EOS R5 C

  Ekstern strømkilde for 8K/60P

  I tillegg til LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6-batteriene kan EOS R5 C drives via en ekstern strømkilde (noe som kreves for tilgang til 8K-opptak over 30 bilder/sek). Støttede strømkilder omfatter USB-C-strøm fra PD-E1-adapteren, i tillegg til kombinert bruk av DR-DE6C-DC-koblingen og CA-946-nettstrømadapteren.

 1. Ved bruk sammen med EOS R-systemadaptere.
 2. 12-biters Cinema RAW Light-alternativer opptil 2,6 Gbps.
 3. Gjør det mulig å bruke eksternt tilbehør som XLR-adapteren, stereomikrofon og Speedlite-blits. Værbestandige Canon Speedlite-blitser er ikke kompatible.
 4. Batterier kan ikke lades med Batterigrep BG-R10 alene. LP-E6-batteriet kan ikke lades.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om Canon EOS R5 C, tilbud, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.