HYBRIDKAMERAER

Utrolige 45 megapikslers stillbilder med opptil 20 bilder i sekundet

En fullformats CMOS-sensor på 45 megapiksler tar opp utrolig klarhet, lavt støynivå og stort dynamisk område ved serieopptakshastigheter på opptil 20 bilder/sek og med ISO-følsomhet på opptil 51 200. Bracketing for automatisk eksponering gir konsekvente eksponeringsalternativer, mens intervalltidtakeren åpner opp for kreativt tidsforløpsekvenser.

Bytt til utrolige bilder med høy oppløsning

EOS R5 C-kameraets fullformatsensor og DIGIC X-prosessor arbeider sammen for å gi bilder i 45 megapiksler av høy kvalitet med opptil 20 bilder/sek med den elektroniske lukkeren, eller 12 bilder/sek med den mekaniske lukkeren. Photo Mode på EOS R5 C har også Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF II-teknologi, organiske varmfargeteknologi og ISO-følsomhet på hele 52 000, noe som gjør EOS R5 C til et eksepsjonelt valg for profesjonell fotografering.

Profesjonelle bildeformater

EOS R5 C har samme arkitektur som EOS R-systemet og kan derfor ta bilder i en rekke profesjonelle filformater, som RAW, C-RAW og JPEG. 10-biters HEIF-bilder kan også tas med økt dynamisk rekkevidde og fargegjengivelse, takket være bruk av PQ HDR-gamma og BT.2020-fargerom.

Intervallopptak

Funksjonen for intervalltidtaker i EOS R5 C kan angis til å ta et bestemt antall bilder innenfor et angitt tidsrom. Denne funksjonen er perfekt for å lage profesjonelle tidsforløpsekvenser. I tillegg kan du angi egendefinerte bildeinnstillinger som blenderåpning/lukkerprioritet eller automatisk ISO, slik at du får full kreativ kontroll når du lager imponerende intervallopptak.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om Canon EOS R5 C, tilbud, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.