CANON RF-FATNING

Objektivfleksibilitet med RF-fatningen

EOS R5 C har RF-fatning og er kompatibelt med et omfattende utvalg av optikk, inkludert banebrytende RF-objektiver, samt EF- eller Cinema-objektiver via EF-EOS R-fatningsadaptere. Avansert elektronisk bildestabilisering langs 5 akser gir jevne og stabile opptak.
EOS R5 C_Lifestyle

RF-teknologi

RF-fatningen gir nye muligheter for objektivdesign, der store blenderåpninger, optikk med høy oppløsning og banebrytende ytelse kombineres for å skape unike objektiver for filmskapere og fotografer. RF-braketten med 12 pinner utvider kommunikasjonsbåndbredden mellom objektivet og kameraet og gir et forbedret nivå av autofokus, bildestabilisering og kontroll som kan tilpasses, noe som gjør RF-objektiver til et ideelt valg for videoopptak.

Tilpass og vær kreativ med EF-EOS R-fatningsadaptere

RF-fatningen er fortsatt kompatibel med Canon EF Cinema- og fotoobjektiver, takket være et spekter av Canon EF-EOS R-fatningsadaptere. Når du tar opp video, kan du oppnå svært grunn dybdeskarphet i omgivelser med sterkt lys ved hjelp av Canons monteringsadapter for drop-in-filter med varierende nøytral tetthet.

Passer perfekt til VR

EOS R5 C er fullt kompatibelt med Canons RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye-objektiver og er en ideell løsning for å skape oppslukende 180 graders VR-innhold, takket være 8K-fullformatsensoren og lang opptakstid. Dette enkeltobjektivskameraet og arbeidsflytløsningen som er utviklet av Canon, gjør det enkelt og effektivt å lage VR-innhold med en enestående klarhet.

Avansert elektronisk bildestabilisering

EOS R5 C har det samme avanserte elektroniske bildestabiliseringssystemet med 5 akser som profesjonelle Cinema EOS-kameraer som EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III og EOS C70. Denne avanserte teknologien fungerer sammen med den optiske bildestabiliseringen i kompatible objektiver for å produsere stabile og jevne opptak. I tillegg er elektronisk bildestabilisering også tilgjengelig når du bruker ikke-stabiliserte objektiver som Cinema primærobjektiver og zoomobjektiver.

Kompabilitet med anamorfiske objektiver

EOS R5 C støtter anamorfiske objektiver gjennom tredjeparts fatningsadaptere. EOS R5 C støtter 2x-, 1,8x- og 1,3x-strekking av bildet via LCD-skjermen og HDMI-utgangen og gir større objektivstøtte og fleksibilitet, slik at du kan ta opp filmer i kreativt format.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om Canon EOS R5 C, tilbud, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.