LITE CINEMA-KAMERA

En kompakt, lett utforming med aktiv kjøling

EOS R5 C er det mest kompakte og lette Canon Cinema EOS-kamera med OLED-søker, klar, leddet LCD-skjerm og 13 knapper som kan tilordnes av brukeren. En ny aktiv kjølevifte gjør det mulig med lang opptakstid, mens det robuste kamerahuset i magnesiumlegering sikrer profesjonell holdbarhet.
EOS R5 C

Internt kjølesystem gir lang opptakstid

EOS R5 C har et aktivt kjølesystem som effektivt fjerner varme fra hovedhuset og som åpner for opptak over lang tid ved 8K-oppløsning på opptil 60P. Alternativer for Alltid på og Automatisk viftemodus gjør at brukerne kan minimere potensiell viftestøy under opptak.

EOS R5 C

Intuitiv design med LCD-berøringsskjerm og 13 tilordningsknapper

EOS R5 C har en 0,5-tommers OLED-søker med høy oppløsning for nøyaktig bildeanalyse, en punktmatriseskjerm for rask kontroll av kamerainnstillinger/modi og en klar, leddet 3,2-tommers LCD-skjerm, for enkel visning fra flere vinkler på dagen eller om natten.

Et bredt utvalg av 13 tilordningsknapper og 3 digitale hjul er tilgjengelige i EOS R5 C ultrakompakte design. Disse funksjonene kan programmeres via et nytt brukergrensesnitt for å gi rask tilgang til video-/bildefunksjonene du liker best, for eksempel kurveformmonitor, autofokus og høy bildefrekvens.

EOS R5 C

Kompakt, solid og lett

EOS R5 C veier bare 680 gram og er det mest kompakte og lette Canon Cinema EOS-kameraet, samtidig som det beholder den samme førsteklasses konstruksjonskvaliteten og den komfortable ergonomien man finner i EOS R5.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om Canon EOS R5 C, tilbud, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.