KREATIV UTSKRIFT

Uttrykk deg selv med Canon Zoemini S2

Finn ut hvordan danserne Max Kion og Dottz Brown feirer livets store øyeblikk og aldri går glipp av noe med Canons 2-i-1-minifotoskriver.
En ung mann og kvinne ser fornøyd på en vegg med en samling av minibilder. Kvinnen holder en Canon Zoemini S2.

Hvor fører rytmen i livet ditt deg hen? Enten du danser i gaten eller går ut på byen, kan du fange inn og skrive ut de unike historiene dine mens du utforsker verden med Canon Zoemini S2. Denne 2-i-1-fotoskriveren i lommeformat er utformet for bruk med Canon Mini Print-appen, og gjør det mulig å både fotografere og skrive ut med én og samme enhet.

Canon Zoemini S2 har et brukervennlig kamera med 8 megapiksler, ZINK™-teknologi og muligheten til å lagre bilder på et Micro SD-kort til bruk senere. Det er det perfekte verktøyet for kreative personer som vil uttrykke seg i øyeblikket, noe danserne Max Kion og Dottz Brown oppdaget da de tok med seg instantkameraet og -skriveren på trening i en lagerbygning.

Dans i gatene

En ung mann med langt hår tar en selfie av seg selv og en kvinnelig venn med Canon Zoemini S2.

Danserne Max Kion og Dottz Brown var henrykte over å kunne dra ut på en energisk og kreativ fotoøkt med Canon Zoemini S2. De to var blant de første som fikk prøve den, og de syntes den var det perfekte verktøyet for å skape noe på farten.

DJ og livsveileder Max Kion ble født i Amsterdam, vokste opp i Barcelona og bor nå i London. Hun uttrykker seg kreativt gjennom dans, noe hun begynte å ta på alvor da Storbritannia stengte ned under covid-19-pandemien.

«Jeg har alltid elsket musikk og dans, men jeg tok det aldri særlig seriøst før den nylige nedstengningen av Storbritannia», sier Max. «Det var da jeg virkelig begynte å sette meg ned, øve og lære nye ting, og jeg innså hvor godt jeg likte det. Det gav meg utløp for kreativiteten min, spesielt med housemusikk – du kan ikke være annet enn glad når du danser til det. Det er slik jeg unngår å bli gal».

I tillegg til å danse i musikkvideoer for produsenter av housemusikk, er Max også med i en gruppe av shuffle-dansere som samler seg på ulike steder i London med høyttalere og en DJ.

«Stemningen er så oppløftende og samlende at det blir som et stort fellesskap, og det er der jeg henter ny energi hver uke», sier Max om shuffle-dansegruppen hun deltar i på søndager.

Danser og arkitekt Dottz Brown fra Sørøst-London er også med i gruppen, og begynte å danse sammen med venner for 13 år siden.

«Jeg begynte faktisk å danse da jeg var 15 år, omtrent da YouTube så dagens lys», forklarer Dottz. «På 18-årsdagen min gav søsteren min meg et Canon-kamera siden jeg var ferdig på skolen. Jeg begynte å lage mine egne videoer på YouTube for å trekke meg tilbake og prøve noe nytt. Hver sjette måned møtte jeg en gruppe venner på Trafalgar Square i London, og vi utvekslet dansetrinn, trente og lagde videoer. Jeg ble altså bitt av basillen når jeg var ung, og har aldri stoppet.»

Tre kameramoduser for uttrykk i øyeblikket

Tre Canon Zoemini S2-fotoskrivere i forskjellige farger på et skrivebord av tre, omgitt av miniutskrifter av to unge mennesker som har det gøy.

Canon Zoemini S2 har et innebygd speil og ringlys som gir bedre selfier, og er tilgjengelig i tre farger: hvitt, roségull og turkis. «Jeg elsket de forskjellige fargene», sier Max, «og den var kjempeenkel å bruke». Hvis du bare vil skrive ut de eksisterende bildene dine, kan du prøve resten av instantskriverne i serien, inkludert Canon Zoemini.

En mann iført beige bukse og en fargerik skjorte putter en Canon Zoemini S2-fotoskriver i lommen.

«Det er jevnt og avrundet med myke kanter, slik at det glir ned i lommen uten å henge seg fast i noe», sier Dottz om Canon Zoemini S2. Den har også en praktisk Micro SD-kortfunksjon som betyr at du kan lagre favorittbildene dine til senere hvis du går tom for papir, eller hvis du vil dele bildene dine på sosiale medier.

Dottz og Max var ivrige etter å forvandle øyeblikk til minner, og tok med seg Canon Zoemini S2 til en tom lagerbygning. 2-i-1-kameraets slanke og lette konstruksjon gav duoen mulighet til å gi liv til kreativiteten sin i øyeblikket.

«Det var nesten som et kunstprosjekt», sier Dottz. «Vi hadde det bare gøy med å løpe rundt i bygningen, ta morsomme bilder og eksperimentere. Vi tok en rekke selfier som vi satte sammen til en collage på veggen, og vi lagde et stort bilde av seriene med mindre bilder.»

I tillegg til selfiemodus har Canon Zoemini S2 to andre kameramoduser: utendørsmodus og portrettmodus. Du kan bruke disse til å redigere bildene og legge til filtre og kanter i kameraet ved hjelp av knappene for effekter og rammer, før du skriver dem ut. Før du tar et bilde, kan du også sjekke at bildene er i fokus ved å bruke sanntidsvisning i Canon Mini Print-appen. Utendørsmodus fungerer uten blits, portrettmodus fungerer med automatisk blits, og selfiemodus fungerer med ringlys.

En Canon Zoemini S2 og en utklippsbok på et skrivebord med bilder av en ung mann og kvinne som gjør grimaser og har det gøy.

«Min største drøm har alltid vært å danse på en festivalscene med energien fra publikum», sier Max, som flyttet til London for to år siden for å bli filmskuespiller, men innså at det ikke var det rette for henne.

En person bruker Canon Zoemini S2 til å fotografere en vegg med mange små bilder av to unge mennesker som har det gøy.

«Fulltidsyrket mitt er arkitekt, og jeg kvalifiserte meg på midten av fjoråret», sier Dottz. «På fritiden danser jeg for moro skyld og driver med litt meditasjon.»

Dottz har brukt instantkameraer før og synes de er nyttige verktøy som hjelper kreative personer med å være til stede i øyeblikket. «Instantkameraer gjør at du fokuserer mer på hvert bilde. Du vil ikke kaste bort film, eller i dette tilfellet papir, noe som gjør øyeblikket mer verdifullt», sier han. «Det gjør deg mer fokusert, men minnene blir også mer betydningsfulle siden du måtte være til stede. Du kan ikke bare trykke på lukkeren, ta 60 bilder og velge det fineste. Det fineste er det eneste. Gjør det så bra som mulig.»

Tilpass bildene dine

En ung mann med langt hår sitter på en stol og bruker mobiltelefonen sin til å skrive ut et bilde på Canon Zoemini S2.

«Når jeg danser i gatene og folk stopper opp, begynner de umiddelbart å smile uansett hva slags dag de har», sier Dottz, her avbildet mens han skriver ut et bilde på Canon Zoemini S2. «Det er en fremvisning av positiv energi.»

Et bilde av en smilende ung mann og kvinne bestående av en rekke mindre bilder på en blågrå vegg.

Dottz og Max lagde flisutskrifter for å henge dem sammen på veggen, noe som er en av de kreative måtene du kan bruke utskrifter på.

Ved å koble Canon Zoemini S2 til telefonen sin kunne Max redigere favorittbildene sine før utskrift ved hjelp av den kostnadsfrie Canon Mini Print-appen, og han oppdaget at ideen om å mikse digitale medier og utskrift var svært inspirerende. Du kan også redigere bildene i kameraet hvis du foretrekker det, og tilpasse dem til stilen din.

«Canon Zoemini S2 er svært brukervennlig, og appen er enkel å navigere i. Det har en ordentlig ren estetikk», sier Max. «Jeg elsket å legge til ulike effekter, og du kan virkelig tilpasse bildet ditt og legge til tekst, klistremerker og filtre, noe jeg synes var utrolig kult.

«Du ser ofte at folk tar bilder av umiddelbare utskrifter som de deretter legger ut på Instagram. Jeg synes det er veldig greit å kunne bruke Canon Zoemini S2 både digitalt og fysisk. Jeg liker den allsidigheten.»

Oppdater den kreative prosessen din

Et skrivebord med en utklippsbok med sorte sider, en lyseblå notatbok og en hvit Canon Zoemini S2-fotoskriver.

« Canon Zoemini S2 er som å ha Instagram-bilder som du kan skrive ut og gi til venner rundt deg, noe som er kult», sier Dottz.

For ivrige utklippsbokskapere som Max, er Canon Zoemini S2 også et flott verktøy for å gi sidene et preg av din egen identitet.

«Det er spesielt kult for utklippsbøker», sier Max. «Jeg elsker å lage utklippsbøker, det er en slags meditasjon for meg. Noen ganger lager jeg fargetemaer, og andre ganger er temaet ting jeg har samlet på i løpet av en dag. Andre ganger bruker jeg en haug med klistremerker og tegner. Jeg ser for meg at jeg vil bruke dette til å fylle opp utklippsboken min, eller til minner som jeg vil henge opp på veggen.»

Canon Zoemini S2 satte fart på fantasien til Dottz med nye og oppfinnsomme ideer til videoer og klistremerker, ettersom den har plass til opptil ti ZINK™-fotopapirark med klebende bakside.

«Den tilfører et kreativt aspekt», sier Dottz, som også har en Instagram-konto han bruker som digital skissebok. «Jeg tenker umiddelbart på noen av de visuelle effektene jeg prøver å skape i videoene mine. Jeg kan for eksempel ta et bilde, skrive det ut og vise det til kameraet, og dette stillbildet blir det første bildet i den neste videoen. Det ser ut som et morsomt verktøy.

«Du kan bruke det klebende papiret til å lage et rundt bilde av deg selv med en tegneserieeffekt», fortsetter han. «Legg til en hvit eller svart ring rundt det, skriv ut sirkelen, og fest det på luen din, joggeskoene dine eller på baksiden av telefonen din.»

Uansett hvordan du vil tilpasse bildene dine, kan du forvandle øyeblikkene til minner og dele dem med venner, takket være Canon Zoemini S2 – fang inn livets rytme.

Skrevet av Lorna Dockerill

Related Products

Relaterte artikler