KREATIV UTSKRIFT

Vis frem stilen din: Slik visualiserer du feriegarderoben din

Internett-stylist Bo Brown er kjent for sine flotte antrekk. Likevel kan det være en utfordring for henne å pakke kofferten for en ferietur. Slik fikk hun orden i sakene sine med Canon Zoemini 2.
En hånd som holder tre bilder, skrevet ut på en Canon Zoemini 2-instantskriver, av en kvinne som har på seg forskjellige antrekk.

Du tror kanskje at jo kortere ferien er, jo enklere er det å pakke, men dette er ikke alltid tilfellet. En helgetur i storbyen kan være like utfordrende som en to ukers ferietur, spesielt hvis du bare reiser med håndbagasje. Med begrenset tid og plass må du være sikker på at du har de riktige plaggene for å føle deg vel på turen. For når du føler deg flott, kan du virkelig la deg oppsluke av opplevelsen av å utforske et nytt sted.

«Stilen din gjenspeiler hvordan du har det», sier moteinfluenser Bo Brown. «Jeg liker å ha det gøy og å kle meg for uforglemmelige øyeblikk.» Bos daglige videoer er svært etterlengtet av følgerne, og de sosiale kanalene hennes er en rik kilde til stilinspirasjon. Hun gir følgerne tips og råd om alt fra den perfekte kontorgarderoben til å sy om en jakke og håndtere svært løstsittende jeans.

Bo elsker å reise, og hun tilbrakte nylig en helg i Barcelona – «en livlig by som har mye å by på». Jo mer det er å finne på, jo vanskeligere kan det være å pakke, men det handler om å tenke fremover. Med Canon Zoemini 2-instantskriveren kunne Bo lage visuelle hjelpemidler for pakkingen. Her veileder hun oss gjennom prosessen.

Undersøk på forhånd

En kvinne med langt, mørkt hår som lener seg mot en sykkel i en pittoresk bygate.

Det å velge antrekk handler om praktiske egenskaper og stil. «Jeg valgte behagelige klær», sier Bo. © Noah Altink

En kvinne med langt, mørkt hår, iført solbriller, en rosa topp og jeans, som vandrer i en bygate.

Det å reise med lett oppakning er ikke alltid et alternativ. «Noen ganger tar jeg med et ekstra antrekk, i tilfelle noe blir skittent, eller hvis jeg ikke er fornøyd med antrekket når jeg kommer frem», sier Bo. © Noah Altink

Ikke bare gå for favorittkjolen din, men tenk over hva ferieturen faktisk inneholder. «Før jeg pakker kofferten, ser jeg på aktivitetene jeg har planlagt, og velger antrekk for både dagtid og kveldstid», sier Bo. Du har kanskje ikke planlagt hvert eneste sekund av helgeturen, men beliggenheten bør gi deg en idé om hva du skal gjøre. Gå på museum? Sitte på kafé? Utforske nattelivet? Bo liker å se på TikTok-videoer for å finne ut hva som skjer, og «umiddelbart visualisere hva en aktivitet innebærer», som hun sier.

Velg

Bos feeder fra sosiale medier er et arkiv over hennes tidligere klesvalg, så dette er stedet hun går til når hun skal finne ut hva hun skal ha på seg. «Hver gang jeg velger et godt antrekk, deler jeg det som inspirasjon for fellesskapet», sier hun. Selv om du ikke har lagret antrekkene dine, kan du tenke tilbake på hva som tidligere har fungert bra, og se på moteinfluensere du beundrer. Bo anbefaler også Pinterest som en flott kilde til inspirasjon, og foreslår at du bruker Canon Zoemini 2 til å lage en stemningstavle til ferien.

Tenk på hva som ser bra ut og får deg til å føle deg bra. «Når jeg setter sammen det rette antrekket, føler jeg meg glad», sier Bo. Når hun har noen antrekk i tankene, legger Bo ut alle antrekkene hun vurderer, på sengen – en side for dagtid og en side for kveldstid. «På denne måten får man en tydelig oversikt. Deretter klassifiserer jeg antrekkene, slik at jeg vet nøyaktig hvilket antrekk som passer til hvilken anledning.»

Knips, skriv ut og juster

En kvinne som sitter ved et utendørsbord og holder opp en Canon Zoemini 2-skriver og et nylig utskrevet bilde.

Det å bestemme seg for det beste antrekket til hver anledning kan ta tid, og når du har det like travelt som Bo, er tid den største utfordringen. Den snedige Canon Zoemini 2-enheten hjelper deg med å velge raskere, samtidig som du har det gøy. © Noah Altink

Etter at hun hadde fotografert noen av antrekkene og tilbehørene, skrev Bo dem ut på Canon Zoemini 2, slik at hun kunne se gjennom valgene sine og mikse og matche. «Jeg så på hvilke plagg som fungerer med flere antrekk», sier hun. «Jeg bruker for eksempel bodyer både på dagtid og på kveldstid. Svarte bukser er også svært allsidige, siden de kan brukes til nesten alle anledninger.» Muligheten til å skrive ut direkte fra smarttelefonen var et pluss for Bo. «Med Canon Mini Print-appen kan jeg enkelt legge til tekst eller zoome inn på bildene», sier hun. Dette betyr at hun kan kommentere på bildene og markere tanker om hva som kan fungere godt sammen. I tillegg gjør den brukervennlige appen det mulig for Bo å implementere sin egen personlige stil i utskriftene.

Endelige valg

Tre Canon Zoemini 2-modeller ligger blant utskrevne bilder, solbriller, hårstrikker og en vannflaske på en fargerik matte.

Canon Zoemini 2 leveres i tre farger – roségull, marineblå og perlehvit – slik at du kan velge din favoritt.

En persons speilbilde er synlig i selfiespeilet på en blå Canon Zoemini S2-skriver som hen holder i hånden.

Hvis du vil ta ting et skritt videre for å forenkle prosessen, leveres Canon Zoemini S2 med et kamera på 8 megapiksler, slik at du kan ta et bilde og skrive det ut med én gang. Skriveren er også utstyrt med et selfiespeil, slik at du får bedre kontroll over hvordan bildet vil se ut. Slik som Zoemini 2 er den kompakt og får plass i lommen.

For Barcelona-turen nøyde Bo seg med tre antrekk – til shopping, en lunsjavtale og en sykkeltur. Hun beskriver shoppingantrekket sitt – med en løstsittende bukse og en avkortet rosa mohairgenser – som en uformell stil. «Den rosa genseren passer veldig godt sammen med det blå. Antrekket gjøres komplett med store solbriller og en chic veske. Et ideelt antrekk til shopping, siden det er behagelig, men også elegant.» Lunsjantrekket er i svart med ulike typer stoff. «Når jeg skal bruke et helt svart antrekk, velger jeg ulike typer stoff for å tilføre flere dimensjoner», forklarer hun. Sykkelturantrekket består av flere lag – noe som er viktig med tanke på endringer i kroppstemperatur når du sykler eller stanser for å se på noe. «Dette er et praktisk og stilig antrekk som kombinerer kule skoletter med løstsittende jeans og en ekstra stor blazer.»

En stilarv

En kvinne som sitter ved et utendørsbord og holder opp et utvalg av små bilder. På bordet ses en Canon Zoemini 2-skriver og en rosa rose i en vase.

«Jeg likte virkelig å bruke Canon Zoemini 2», sier Bo. «Det er så fint å kunne sette sammen utskriftene på en stemningstavle, men det er også fint å samle sammen minnene.» © Noah Altink

En kvinne med langt, mørkt hår og et smart, svart antrekk som sitter på en utendørskafé og holder opp en Canon Zoemini 2-skriver.

Canon Zoemini 2 kan skrive ut bildene dine på under ett minutt. «Du kan enkelt skrive ut i løpet av sekunder», sier Bo. « Canon Mini Print-appen fungerer problemfritt og kobles automatisk til smarttelefonen.» © Noah Altink

Canon Zoemini 2 er ikke bare et nyttig verktøy som hjelper deg med å pakke. Det er også det perfekte reisefølget. Elegant, i lommeformat og med en batteritid på 20 bilder – dette er en skriver som kan følge deg uansett hvor du skal. Bildene for antrekksplanlegging hjelper deg med å huske og visualisere hele antrekk, slik at du unngår å pakke for mange topper og ikke nok komplette alternativer.

Behandle bildene som minner, og sett dem i et album, en utklippsbok eller en dagbok, så kan du se på dem når du planlegger fremtidige turer – eller når du bare vil huske hvor fint du hadde det.

Skrevet av Rachel Segal Hamilton

Related Products

Relaterte artikler