KREATIV UTSKRIFT

Canon Zoemini-serien: Dine perfekte festivalvenner

Les de beste tipsene våre for hvordan du kan oppleve festivalmagien med Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini 2.
To kvinner i fargesprakende klær tar en selfie med et instantkamera mens de sitter ved inngangen til et telt med fargerik girlander.

Fra allsangen ved hovedscenen og skogturene til teltoppsettingskatastrofer og øyeblikket man blir venner med hele dansegulvet når sangen «din» starter, er festivaler en mulighet til å slippe unna den daglige rutinen – enten det er universitetstidsfristene til eller kontorjobben.

Med så mye å se og gjøre, kan det være vanskelig å huske alle de gode delene etterpå – og selv i løpet av festivalen – spesielt etter flere netter med svært lite søvn. Det er her Canon Zoemini-serien kommer inn. Disse instantkameraskriverne og lommeskriverne er en enkel og rask måte å dokumentere festivaleventyret på. Og de er også perfekte for å gjøre det enda morsommere mens du er der, fra vannflaskeetiketter til selfieutskrifter på stedet.

Her er de beste tipsene for å bruke Canon Zoemini-serien til å forbedre festivalopplevelsen din.

1. Ta med en venn i lommestørrelse

En person med klær i 70-tallsstil, som dytter en Canon-instantkameraskriver i lommen på den oransje buksen sin.

Canon Zoemini-serien med kameraer og skrivere er kompakte og bærbare, og de perfekte festivalledsagere. De trenger heller ikke blekk, så alt du trenger, er en pakke med ZINK TM-papir, og du er klar til å skrive ut.

Enten du bruker Canon Zoemini S2 med kameraet på 8 megapiksler eller Canon Zoemini 2 sammenkoblet med smarttelefonen via Bluetooth, er det enkelt å ta, skrive ut og dele bilder med den lette og kompakte størrelsen til Canon Zoemini-serien.

Canon Zoemini S2 veier bare 188 g og får enkelt plass i en lomme eller en liten ryggsekk, slik at du kan ta vare på minnene mens du er på farten. Du kan legge i opptil 10 utskriftbare ark om gangen, batteriet varer til cirka 25 bilder, og det finnes et microSD-kortspor til når du går tom for papir.

Den like lille Canon Zoemini 2 har et innebygd batteri som kan lades helt opp via en powerbank på bare 50 minutter via USB-C. Den kan også skrive ut under lading.

2. Gi teltet ditt et personlig preg

To kvinner som står inne i et telt. Den ene fester fotografier til fargerik girlander, den andre holder en instantkameraskriver.

Dekorer girlanderet med umiddelbare utskrifter med klebrig bakside fra Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2 for å gjøre området ditt til ditt eget. Det kan også gjøre det enklere å finne teltet igjen etter en lang dag med festing.

Hender som klistrer runde fotoklistremerker på en lyseblå vannflaske.

Runde klistremerker er perfekte for å merke festivalnødvendighetene, inkludert vannflasker, støvler og sammenleggbare stoler. Baksiden av klistremerkene kan resirkuleres, så husk å beholde alt søppel og kast det på riktig måte.

Festivalens høydepunkter er ikke alltid på hovedscenen – de beste tingene skjer ofte med de nærmeste vennene dine på campingplassen. Hvorfor ikke dokumentere vennens morsomme forsøk på å sette opp det gamle familieteltet? Du kan bli kreativ og henge opp bilder mellom telt for å markere området ditt, eller du kan feste 2 x 3-tommers utskrifter ved inngangen.

Du kan legge til rammer og filtre i Canon Mini Print-appen eller dekorere favorittbildene med tegninger og skrift – og baksiden med klebestripe gjør monteringen enkel.

Både Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini 2 kan skrive ut på 1,3-tommers forhåndskuttede runde Canon ZINK-klistremerkepapir, slik at du også kan dekorere gjenbrukbare vannflasker og andre uunnværlige festivalprodukter med runde selfier av deg og vennene dine. Det er en flott måte å huske hva som hører til hvem.

3. Forevige festivalmoten

To Canon-instantkameraskrivere på et teppe ved siden av miniutskrifter, solbriller, hårstrikk og en paljettjakke.

Når det gjelder festivalmote, er jo villere desto bedre. Utfordre vennene dine til å ta bilder av de best kledde festdeltakerne. Knips og tilpass bilder på mobilen din, og skriv ut på Canon Zoemini 2 når du er tilbake i teltet for å bestemme hvilket antrekk som vinner.

Festdeltakere legger mye arbeid i å perfeksjonere festivalutseendet – de fargerike hattene, stilige brillene og vanvittige antrekkene er alt en del av moroa. Det kan imidlertid være ganske vanskelig å velge hva du skal ha på deg før du forlater campingplassen. Hvorfor ikke be en venn om å ta noen bilder av noen forskjellige antrekk, så du kan skrive dem ut på Canon Zoemini 2 for å se hvilke som fungerer best?

Du kan også starte et prosjekt med å ta bilder av de beste antrekkene du ser i løpet av dagen, og deretter vise frem utskriftene dine på kreative måter.

4. Fang inn stemningen

En hånd som holder en smarttelefon som viser Canon Mini Print-appen. På bordet ved siden av er det en Canon-instantskriver og flere miniutskrifter.

Ha det gøy med å utforske festivalområdet for å finne de beste bakgrunnene for bildene dine. Hvis været skuffer, kan du fortsatt få bildene til å skille seg ut med klistremerker, filtre, rammer med mer i Canon Mini Print-appen.

Tiden før solen går opp og ned, når lyset er på sitt mykeste og varmeste, er kjent som den gylne timen, og det er en flott mulighet til å ta stemningsfulle bilder. Når du går mellom telt og musikkscener, bør du holde et øye med steder som kan gi interessante bilder, spesielt når lyset begynner å bli svakere.

Du kan også prøve å eksperimentere med de ulike modiene til Canon Zoemini S2, inkludert landskap uten blits, portrett med automatisk blits og selfie med ringlys.

Canon Zoemini S2 skriver ut med en oppløsning på 314 x 600 dpi og Canon Zoemini 2 med en oppløsning på 314 x 500 dpi, som gjengir de kreative bildene dine på en god måte, og sørger for at fargene virkelig skiller seg ut.

Hvis det er grått vær, kan du prøve å bytte Canon Zoemini S2 fra levende farger til svart-hvitt-modus via filterknappen med enkel tilgang.

5. Vær kreativ med selfiene dine

To kvinner som ligger på et teppe og tar en selfie med en Canon-instantkameraskriver.

Ta en selfie med speilet og ringlyset, og sjekk posituren din med sanntidsvisningen i Canon Mini Print-appen.

To leende kvinner som holder små fotoklistremerker. Den ene holder også et Canon-kamera, mens den andre fester utskrifter til girlander.

Den selfien av deg og vennen din som prøver og ikke får til å sette opp teltet? Det kan hende du ikke ler akkurat da, men det blir morsomt når du minnes det senere.

Canon Zoemini S2 er laget for selfier, og et festivalområde er fullt av morsomme bakgrunner. Overtale en venn til å bli med på en karuselltur, eller finn et utsiktspunkt der du kan ta et bilde av deg selv og vennene dine med teltene og scenene bak deg. Det finnes en praktisk håndleddsstropp som gjør at du ikke mister den når du er ute på tur.

6. Del bilder med de nye vennene dine

Hender som holder en smarttelefon med Canon Mini Print-appen, med miniutskrifter spredt rundt omkring.

Gi liv til bildene dine med Canon Mini Print-appens kule stilalternativer.

Etter flere dager på campingplass ved siden av hverandre har du sannsynligvis blitt venner med noen av dine andre festivaldeltakere. Hvorfor ikke dele festivalopplevelsen din og gi de nye vennene dine et håndgripelig minne av tiden deres sammen?

Canon Zoemini S2 bruker mindre enn ett minutt å skrive ut og har en LED-lampe med flere farger, slik at du vet nøyaktig når utskriftene er på vei.

Når du åpner Canon Mini Print-appen, er det ikke bare kamerarullen du kan velge bilder fra. Du kan også få tilgang til bilder fra Facebook, Instagram og Google Photos. I tillegg gjør appens kamerafunksjon det mulig å endre kontrast, fargebalanse og metning i sanntid.

7. Glem aldri et øyeblikk

En fotomontasje av festivalbilder som kommer fra en Canon-instantkameraskriver sammen med et utvalg av utskrifter og en liten utklippsbok.

Hvorfor ikke lage en utklippsbok med festivalminner du kan dele med venner?

Festminnene dine forsvinner kanskje raskt, men du kan holde festivalånden i live ved å lage en spesiell utklippsbok som du kan se tilbake på i årene som kommer – eller gi til en av festivalvennene dine.

Canon Mini Print-appen har et smart collageverktøy for å kombinere favorittbildene dine. Du kan velge to til åtte bilder og deretter bruke appen til å endre oppsettet. Det finnes også en funksjon for å lage en klebrig plakat av fire eller ni mindre bilder.

Så neste gang du pakker for en helg med moro på et jorde, må du ikke glemme å ta med deg Canon Zoemini S2 eller Canon Zoemini 2 i ryggsekken. Sammen med teltet og solkremen er de noe av det viktigste du tar med deg på festival.Skrevet av Jack Fittes

Relaterte produkter

Relaterte artikler