Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Knips dem, rediger dem, skriv dem ut – vær kreativ med Canon Zoemini-serien

Sett kreativiteten fri på reise med et instantkamera og en lommeskriver

Bilder som er verdt å dele, er ikke bare for å få likes. Med en Canon Zoemini, Canon Zoemini S eller Canon Zoemini C kan du ta bilder*, redigere dem og skrive dem ut uansett hvor du er, klar til å dele dem og vise hvor kreativ du er.

Din nye bestevenn

Hold følgesvennen i lommestørrelse tett på deg – den slanke designen gjør at du kan putte den i vesken eller lommen, slik at du er klar for alt.

Velg blant et sett med trendy farger for å tilpasse lommeskriveren til din personlige stil. Hold på stilen med et Canon Zoemini eller Canon Zoemini S i rosa gull, hvit eller svart, eller gå for en Bumble Bee i gul, mintgrønn, havblå eller en tyggegummirosa Canon Zoemini C.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Når du har det perfekte tilbehøret, er det på tide å få mest mulig ut av din nye Canon Zoemini-livsstil – ta en titt på disse ideene for å få inspirasjon.

1. Knips

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Ta det perfekte bildet hver gang med Canons Zoemini S og Canons Zoemini Cs selfiespeil. Innta posituren, gjør en grimase eller ta med en venn inn i bildet for å få et perfekt innrammet impulsivt bilde. Trenger du mer lys? Slå på Canons ringlys på Zoemini S for å få en fin selfie.

Hvis du vil ha et flott gruppebilde, kan du ta en titt på Canons fjernlukkerfunksjon i Mini Print-appen. Innta posisjon og skriv ut resultatene, så alle vennene dine kan se dem.

2. Gjør det dristig

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Bruk Canon Mini Print-appen** på Canon Zoemini og Canon Zoemini S for å gi bildene det lille ekstra. Prøv ut forskjellige rammer og filtre for en stilisert utskrift, eller legg til morsomme AR, tegninger eller skriblerier for å få et bilde som vil få deg til å smile.

3. Ta vare på det

2 girls sticking printed pictures on a board.

Canon Zoemini S og Canon Zoemini C har perfekt lommestørrelse og er derfor alltid tilgjengelig når du vil ta et spesielt bilde. Gjenopplev øyeblikket med et selvklebende minibilde på 5 x 7,5 cm, som er perfekt å putte i vesken eller lommeboken eller lime inn i dagboken.

Gjør en instantkameraskriver til din favorittreisekompanjong. Ta bilder av dine favorittsteder og -severdigheter, og lim dem inn sammen med andre gode minner for å lage en fargerik reisescrapbook. Skriv ned minnene også, så har du en minitidskapsel som du kan se tilbake på og dele med vennene dine.

Skal du arrangere bursdagsselskap? Prøv å sette opp en minnetavle og få alle til å ta bilder og skrive dem ut. Hvert minne kan klistres på tavlen, slik at alle kan beundre dem. Og når selskapet er over, tar bursdagsgutten eller -jenta den med seg hjem.

4. Frisk opp stilen

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Gi tingene dine en personlig touch med selvklebende instantbilder. Dra av den klebrige baksiden på de beste selfiene og gruppebildene dine for å oppdatere soveromsveggene, gi speilet litt glamour, eller gi den bærbare PC-en, vesken og telefonen din en personlig tøtsj.

Et morsomt og kreativt prosjekt kan være å sette sammen en collage eller en stemningstavle for deg og bestevennene, eller sett noen av favorittøyeblikkene dine i en lysremse.

5. Merk det

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Gjør vanlige etiketter om til unike navneetiketter for jule- eller fødselsdagsgaver. Samle de beste bildene av vennene dine og fest dem på gaver for å lage en stilig og minneverdig etikett. Ved spesielle anledninger kan du bruke originale bilder og selfier til å pynte og lage dine egne kort, eller du kan klistre på bilder for å lage personlige invitasjoner.

Dine minibilder kan også hjelpe deg med å organisere tingene dine. Sorter skoene og putt smykkene i en boks, eller rydd bort vinterklærne på våren. For å hjelpe deg med å huske hva som er i hver av boksene, kan du bare ta et bilde av innholdet og klistre det på utsiden. Ferdig sortert!

6. Si det med et bilde

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Har du noe å si? Prøv å ta et søtt bilde og skrive det ut umiddelbart for å lage et personlig kort for å si takk eller at du er glad i noen. Bare sett utskriftsstørrelsen til 5 x 5 cm og ta et portrett med Canon Zoemini S eller Canon Zoemini C. Legg inn en melding ved å skrive noe gjennomtenkt, lage en tegning eller noe skribleri nederst.

7. Få utseendet

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Vis frem stilen din med en personlig lookbook. Ta en selfie når du ser ekstra bra ut og klistre den i klesskapet, slik at du alltid vet hva du skal ha på deg. Eksperimenter med håret også – prøv ut en elegant oppsatt frisyre, store krøller i vintage-stil eller en intrikat flette, og ta et instantbilde av resultatet, perfekt for fremtidige stiltips. Du kan også bytte og dele bildene dine med venner for å høre hva de synes.

8. Vil ha det!

Ser du noe du liker? Ta et bilde av de søte skoene og lag din egen ønskeliste som du og vennene dine kan kikke på når det er på tide å skjemme seg selv litt bort, eller for å dele med dem du er glad i hvis du vil gi dem et lite hint i forkant av bursdagen din!

*Canon Zoemini S og Canon Zoemini C har et innebygd kamera

**Ansvarsfraskrivelse: Mobilenheten må være koblet til Canon Zoemini eller Canon Zoemini S via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som er tilgjengelig uten ekstra kostnad i App Store og Google Play-butikken. Kompatibel med mobile enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere, og Android-enheter som kjører Android 4.4 eller nyere.

Skrevet av Claire Price

Beslektede artikler
Zoemini S2 print story

INSTANTKAMERAER

Fang inn rytmen med Canon Zoemini S2

Gjør øyeblikk om til minner med Canons bærbare 2-i-1-minifotoskriver.

Express your style with print

INSTANTSKRIVERE

Uttrykk stilen din med utskrifter

Finn ut hvordan moteblogger Izzy Manuel bruker Canon Zoemini S2 til å gi liv til bildene sine.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

KREATIV UTSKRIFT

Uttrykk deg selv med kreativ dagbokføring

Dagbokføring byr på muligheter til å uttrykke kreativitet og styrke mental helse.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker