KREATIV UTSKRIFT

Knips dem, rediger dem, skriv dem ut – vær kreativ med Canon Zoemini-serien

Slipp løs kreativiteten på farten med et instantkamera og en lommeskriver.
En Canon Zoemini 2 og en pakke med klistremerkeark ligger på et skrivebord med en rekke utklippsbokmaterialer.

Bilder som er verdt å dele, er ikke bare for å få likes. Med Canon Zoemini S2, en kombinasjon av instantkamera og skriver, kan du ta perfekte bilder og enkle selfier ved hjelp av det innebygde speilet og ringlyset. Med Canon Mini Print-appen1 kan du redigere og skrive ut uansett hvor du er, og deretter bytte, dele og vise frem de kreative ferdighetene dine.

Med Canon Zoemini 2-minifotoskriveren kan du redigere bilder du har tatt med en smarttelefon, ved hjelp av Bluetooth og Canon Mini Print-appen. Deretter kan du gi liv til minnene dine ved å skrive dem ut trådløst og dele dem med venner.

Begge instantskriverne bruker Canon ZINK-papir, som ikke bruker blekk, men gjør det enkelt å skrive ut slitesterke, flekkfri bilder.

Tre Canon Zoemini 2-skrivere i rosegull, perlehvit og marineblå som er lagt ut på fargerike biter av krøllet papir, og hvert av dem skriver ut et eget bilde.

Canon Zoemini 2-skriveren leveres i tre stilige farger og har en USB-C-kontakt for hurtiglading. Du kan til og med skrive ut fra den mens den lader, noe som betyr at du aldri går glipp av en sjanse til å ta vare på minnene dine mens du er på farten.

Din nye bestevenn

Uansett hvilken skriver du velger, bør du ha denne lille følgesvennen din i nærheten. Den slanke designen til begge enhetene betyr at du kan legge dem i vesken eller lommen, slik at du er klar for alt.

Lommeskriveren er tilgjengelig i tre farger, så du kan velge den som passer stilen din best – moteriktige marineblå og klassiske rosegull og perlehvit.

Når du har det perfekte tilbehøret, er det på tide å få mest mulig ut av din nye Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2 – ta en titt på disse ideene for å få inspirasjon.

To venner som ses bakfra idet de holder opp en Canon Zoemini S2, og bruker speilet til å ta en selfie.

Canon Zoemini S2s innebygde ringlys er der for å få de perfekte selfiene, og gir et sirkulært speilbilde i øynene dine for et polert, influenserverdig utseende.

1. Knips

Ta det perfekte bildet hver gang med Canon Zoemini S2s selfiespeil. Innta posituren, gjør en grimase eller ta med en venn inn i bildet for å få et perfekt innrammet impulsivt bilde. Trenger du mer lys? Canon Zoemini S2 har et innebygd ringlys som gir deg influenserglimtet i øynene for enda flottere selfier.

Hvis du vil ta et gruppebilde av hele gjengen, kan du prøve Canon Mini Print-appens funksjoner for ekstern lukker og selvutløser sammen med Canon Zoemini S2. Posér med sanntidsvisningmodus, fang inn stemningen, og skriv ut resultatene så alle vennene dine kan se.

Tomt for papir? Ingenting å bekymre seg for. Du kan lagre alle bildene dine på Canon Zoemini S2 sitt microSD-kort for å vise, skrive ut og dele senere.

Et par hender som holder en telefon som viser Canon Mini Print-appen. De legger til effekter på en selfie.

Canon Mini Print-appen har en rekke kreative verktøy, fra fotomontasjer og innrammingsalternativer, til glidebrytere for lysstyrke, kontrast og metning, slik at du kan tilpasse bildene og skrive dem ut umiddelbart via smarttelefonen.

2. Rediger

Bruk Canon Mini Print-appen på Canon Zoemini 2 og Canon Zoemini S2 for å gi bildene det lille ekstra. Enten det er bilder tatt med Canon Zoemini S2, selfier fra sosiale medier eller hundebilder fra kamerarullen på smarttelefonen, kan du friske opp bildene ved å justere lysstyrke, kontrast og metning i appen.

Prøv ut forskjellige rammer og filtre for en stilisert utskrift, eller legg til morsomme AR, tegninger eller skriblerier for å få et personlig bilde som vil få deg til å smile. Et morsomt og kreativt prosjekt kan være å sette sammen en collage eller en stemningstavle for deg og bestevennene, eller sett noen av favorittøyeblikkene dine i en lysremse.

Et par hender som holder et sirkelformet klistremerke med et bilde over en reisedagbok fylt med notater og bilder.

De sirkelformede ZINK-klistremerkene på 2 x 3 tommer er perfekte i utklippsbøker.

3. Ta vare på det

Lev og gjenopplev de beste øyeblikkene med umiddelbare utskrifter på 2 x 3-tommers sirkelformet ZINK-utskriftspapir med klebrig bakside. Disse klistremerkene med null blekk er vann- og rivebestandige, flekkfrie og av høy kvalitet. De passer utmerket for trådløs utskrift med favorittsmarttelefonen din og sosiale bilder via Canon Mini Print-appen og Canon Zoemini 2. De er også perfekte for bilder med umiddelbar utskrift ved hjelp av Canon Zoemini S2.

Dekorer telefondekslet, kontorutstyret eller andre eiendeler mens du er på farten, slik at du aldri legger minnene bak deg. Ta morsomme dyrebilder, og pynt bestevennens katt-/hundebur. Skriv ut selfier og gruppebilder på smarttelefonen for å oppdatere soveromveggene, friske opp speilet eller gi eiendelene dine et personlig preg

Gjør Canon Zoemini 2-skriveren til din foretrukne reisekompis. Ta bilder av favorittstedene og -severdighetene dine, og lim dem inn sammen med andre gode minner for å lage en fargerik reiseutklippsbok. Skriv ned minnene også, så har du en minitidskapsel som du kan se tilbake på og dele med vennene dine.

Skal du arrangere bursdagsselskap? Prøv å sette opp en minnetavle og få alle til å ta bilder og skrive dem ut. Sett opp en fotoboks og en utskriftsstasjon ved hjelp av smarttelefonen og Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2. Hvert minne kan klistres opp, slik at alle kan beundre dem. Og når selskapet er over, tar bursdagsgutten eller -jenta alle med seg hjem.

4. Del det

Har du noe å si? Prøv å ta et søtt bilde og skrive det ut umiddelbart for å lage et personlig kort for å si takk eller at du er glad i noen. Ta et portrett med Canon Zoemini S2 eller på telefonen, og åpne deretter bildet i Canon Mini Print-appen. Skriv meldingen din med en omtenksom beskjed, tegning eller skribling nederst, skriv ut bildet og del det med den du vil muntre opp.

Alle kan bli involvert. Bare be vennene dine om å sende deg bilder fra telefonene deres, åpne Canon Mini Print-appen, og skriv ut alle de personlige klistremerkene fra Canon Zoemini 2.

Et utvalg av klær og tilbehør som ligger på en seng, sammen med Canon-instantkameraer og -skrivere, og et utvalg av små fotografier.

Bruk Canon Zoemini S2 når du skal rydde bort årstidens klær, og lag morsomme etiketter som viser hva som er inni hver eske.

5. Merk det

ZINK-utskriftspapiret som brukes i Canon Zoemini 2 og Canon Zoemini S2 er vann- og flekkbestandig, perfekt til etiketter når du skal organisere ting hjemme. Du kan alfabetisere bøkene og platene dine eller plassere tørrvarene på kjøkkenet i merkede krukker. Du kan også sortere sko og legge bort smykker og klær som ikke skal brukes denne sesongen i bokser. For å hjelpe deg med å huske hva som er i hver av boksene, kan du bare ta et bilde av innholdet og klistre det på utsiden. Ferdig sortert.

Gjør vanlige etiketter om til unike navneetiketter for jule- eller fødselsdagsgaver. Samle de beste bildene av vennene dine og fest dem på gaver for å lage en stilig og minneverdig etikett. Ved spesielle anledninger kan du bruke originale bilder og selfier til å pynte og lage dine egne kort, eller du kan klistre på bilder for å lage personlige invitasjoner.

Du kan også organisere skolearbeidet ditt med Canon Zoemini 2. Bruk klistremerker til å merke lærebøker for skole eller universitet, eller til å organisere notatene slik at du kan lese dem før en stor eksamen.

Canon Zoemini 2 som skriver ut to sirkelklistremerker av selfier på toppen av en utklippsbok som er dekket av små bilder.

Fang opp favorittstilene dine med en rask selfie, slik at du alltid husker hvor bra den frisyren fungerte med det antrekket.

6. Få stilen

Vis frem stilen din med en personlig lookbook. Ta en selfie når du ser ekstra bra ut og klistre den i klesskapet, slik at du alltid vet hva du skal ha på deg. Du kan også planlegge ferie- og festivalantrekk på denne måten, slik at du vet hva du skal pakke på forhånd.

Eksperimenter med håret også – prøv ut en elegant oppsatt frisyre, store krøller i vintage-stil eller en intrikat flette, og ta et instantbilde av resultatet – perfekt for fremtidige stiltips. Du kan også bytte og dele bildene dine med venner for å høre hva de synes.

Ser du noe du liker? Ta et bilde av de søte skoene og lag din egen ønskeliste som du og vennene dine kan kikke på når det er på tide å skjemme seg selv litt bort, eller for å dele med de du er glad i hvis du vil gi dem et lite hint i forkant av bursdagen din.

Skrevet av Claire Price og Peter Wolinski

  1. Ansvarsfraskrivelse: Mobilenheten må være koblet til Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2 via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som er tilgjengelig uten ekstra kostnad i App Store og Google Play-butikken. Kompatibel med mobile enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere, og Android-enheter som kjører Android 4.4 eller nyere.

Relaterte produkter

Relaterte artikler