UTSKRIFT

Lag plakater, flygeblader og mye mer med Canon PosterArtist

Finn ut hvordan små bedrifter kan lage profesjonelle og iøynefallende plakatdesign raskt, enkelt og kostnadsfritt.
Utskrevne Canon PosterArtist-design på et skrivebord foran en Canon MAXIFY-skriver.

Enten du markedsfører en liten bedrift, planlegger et veldedighetsarrangement, organiserer et lokalt møte eller promoterer nesten alle typer tjenester, er det viktig at du formidler budskapet på en tydelig og kreativ måte. Med et stort utvalg maler, bilder og skrifter gir Canon PosterArtist deg alle verktøyene du trenger for å lage plakater kostnadsfritt på nettet.

Nettprogrammet gir rask og enkel tilgang til hundrevis av profesjonelle maler for alt fra plakater, bannere og flygeblader til menyer, invitasjoner, kalendere, sertifikater med mer.

Malene er enkle å tilpasse med egen tekst og egne bilder, og du kan til og med generere QR-koder, noe som gjør det enkelt for potensielle kunder å finne ut mer om tjenestene dine.

Kom i gang med Canons plakatproduksjon på nett

Et skjermbilde av Canon PosterArtist med tilgjengelige produkter og temaer.

Med PosterArtist-malene kan du lage et ferdig produkt raskt og enkelt. Med en programvareoppdatering ble det lagt til ytterligere 300 design, slik at det totale antallet nå er 1400.

Et skjermbilde av Canon PosterArtist med en mal i kategorien for mat og drikke.

Hvis du for eksempel vil lage en plakat for å promotere en kakevirksomhet, kan du velge en mal fra kategorien for mat og drikke.

Canon PosterArtist er kompatibelt med Windows og MacOS. Du kan logge på med en eksisterende nettkonto, for eksempel Google, Facebook eller Twitter, eller opprette din egen sikre Canon-ID.

På startsiden for PosterArtist kan du velge hva du vil lage, eller bla gjennom malene med ulike temaer. Kategoriene omfatter detaljhandel/distribusjon, mat og drikke, skole/utdanning, arrangementer med mer.

Hvis du har det travelt, finnes det også et alternativ for automatisk design. Du velger et produkt, angir kategori, tittel, undertittel og budskap og legger til opptil tre bilder, og PosterArtist genererer umiddelbart et utvalg av alternativer.

PosterArtist v1.1 har fått flere nye funksjoner som sparer deg for tid, og gjør arbeidsflyten mer effektiv. Det finnes en rekke nye maler for tosidig utskrift. En restauranteier kan dermed enkelt skrive ut tosidige menyer. Nå kan du også importere et Microsoft Excel®-regneark i malene slik at du kan tilpasse dem, for eksempel hvis du trenger et parti med kuponger som alle har en unik kode.

Legg til bilder

Et skjermbilde av Canon PosterArtist med en plakatmal i kategorien mat og drikke med oppdaterte bilder.

Velg Add Files (Legg til filer) i Files-panelet (Filer) for å laste opp bildene dine. Du kan også velge blant et utvalg kostnadsfrie bilder og forhåndslastet innhold i Photos-panelet (Bilder).

Et skjermbilde av Canon PosterArtist med en plakatmal og oppdaterte bilder.

Velg malbildet du vil erstatte, og dobbeltklikk på miniatyrbildet i Files-panelet (Filer) for å importere det nye bildet til designet ditt.

Du kan legge til dine egne bilder fra enheten du bruker, eller fra nettskybaserte tjenester som Google Drive™, Dropbox™ og Microsoft OneDrive®. Du kan også søke etter og legge til royalty-frie bilder direkte fra en rekke bildebiblioteker.

Det finnes flere alternativer for bilderedigering, inkludert et Auto Photo Fix-verktøy som legger til bakgrunnslys og korrigerer eksponeringen, og som også gjør det mulig å justere farge og skarphet manuelt, samt bytte til svart-hvitt eller bruke sepiatone.

Tilpass innholdet

Et skjermbilde av Canon PosterArtist med en plakat for en lokal kakevirksomhet, og redigeringsalternativer i et panel på høyre side.

Finjuster plakaten ved å endre skriftstørrelse, bakgrunnsfarge, mellomrom i teksten og sideforhold.

Et skjermbilde av Canon PosterArtist med et banner for en lokal kakevirksomhet.

Når du valgt farger og skrifter, kan du prøve å lage matchende bannere og flygeblader.

Du kan legge på tekst horisontalt eller vertikalt, og det er enkelt å eksperimentere med farger og de mange hundre tilgjengelige skriftene for å få stilen og utseendet du ønsker. Clipart-alternativene er perfekte hvis du skal lage skreddersydde logoer.

Hvis du vil lage et design som virkelig skiller seg ut, finnes det gull- og sølvfarger i den omfattende fargepaletten. Fluorescerende punktfarger er også tilgjengelig såfremt det støttes på storformatskrivere i Canon imagePROGRAF GP-serien.

Hvis du er misfornøyd med noen av endringene, kan du enkelt angre og legge dem til på nytt med pil bakover og pil forover.

Skriv ut designene dine

En skreddersydd plakat laget med Canon PosterArtist som skrives ut på en Canon MAXIFY-skriver.

Hvis du vil skrive ut det du har laget, trenger du en kompatibel Canon-skriver, for eksempel Canon MAXIFY GX3050, som er et rimelig alternativ for utskrift av store volumer.

Når du er klar til å skrive ut, klikker du på Proceed to print-knappen (Gå til utskrift). Du må laste ned og installere et programtillegg for utskrift når du gjør dette for første gang.

En Canon MegaTank-skriver med høy ytelse, for eksempel MAXIFY GX3050 eller GX4050, er ideell for utskrift av store volumer med dokumenter av høy kvalitet. Begge modellene kan også brukes til å skrive ut bannere på opptil 1,2 m og har en flat bakre skuff for medier med en tykkelse på opptil 0,7 mm, noe som er perfekt hvis du skal lage POS-materiell.

Canons MAXIFY- og PIXMA-skrivere støtter nettskybasert utskrift. Dermed kan du lage design hjemme eller på en ekstern arbeidsplass og skrive dem ut på kontoret.

Spre budskapet ditt

En plakat og et banner som promoterer en kakevirksomhet, på et grått forkle ved siden av målebegre og en tresleiv.

Eksperimenter med sterke farger, attraktive bilder og et minneverdig budskap, og lag iøynefallende plakater, bannere og flygeblader helt enkelt.

Det er fort gjort å tenke at en plakat, et banner, et flygeblad eller en meny bare er en fysisk ting, men du kan også laste ned designene dine og bruke dem på nettsteder og i sosiale medier.

Du kan lagre designene på en datamaskin, men den oppdaterte PosterArtist-programvaren har også innebygde alternativer for lagring til Google Disk, Dropbox og Microsoft OneDrive, slik at du kan få tilgang til dem hvor som helst, og dele dem med kolleger, familie og venner.

Canon PosterArtist tilbyr alt fra bannere og burgermenyer til sommersalgs- og stillingsannonser, og gjør det enkelt å lage markedsføringsmateriell til små bedrifter.

Skrevet av Matthew Richards & Sarah Bakkland


  1. macOS er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.
  2. TWITTER er et varemerke for Twitter Inc. eller dets tilknyttede selskaper.
  3. Google og Google Disk er varemerker for Google LLC, og dette nettstedet er ikke godkjent av eller tilknyttet Google på noen måte.
  4. Dropbox er et varemerke for Dropbox, Inc.
  5. Microsoft Excel og OneDrive er registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og andre land.

Related Products

Relaterte artikler

  • En bærbar datamaskin på et skrivebord med Canon Easy-PhotoPrint-programvaren på skjermen, Canon-papir til venstre og en Canon-skriver til høyre.

    UTSKRIFT

    Den rette Canon-utskriftsappen for deg

    Vær kreativ og organisert med Canons utskriftsapper – det finnes en som passer til ethvert prosjekt.

  • En kvinne sitter ved et kontorskrivebord hjemme. På skrivebordet står det en bærbar datamaskin, en skjerm og en Canon MegaTank-skriver samt fire blekkflasker.

    UTSKRIFTSTIPS

    Hvilken skriver passer for deg?

    Fra familier og studenter til fjernarbeidere – finn den beste Canon-skriveren for dine behov.

  • En person som bruker Easy-PhotoPrint Editor-appen på et nettbrett for å skrive ut et familiebilde trådløst på en Canon PIXMA-skriver på et skrivebord.

    UTSKRIFT

    Slik bruker du en trådløs skriver

    Smarte måter du kan få mest mulig ut av den trådløse skriveren din på.

  • UTSKRIFT

    Finn ut hva som er det rette for deg: blekk eller laser?

    Oppdag forskjellene mellom Canons blekk- og laserskrivere, og finn ut hvilken som passer best til dine behov.