In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

UTSKRIFT

Oppdag hvordan en skriver i Canon PIXMA G-serien kan bidra til å styrke bedriften din

Fleksible, kostnadseffektive og utformet for å gi konsekvent høy kvalitet – det er ikke rart at skriverne i Canon PIXMA G-serien har gitt disse tre bedriftene et løft. Er bedriften din den neste?

Vitenskapen bak inspirasjon

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Barna som deltar i miniprofessorens vitenskapsklasser, bruker Canon PIXMA G4510-skriveren til å skrive ut alt fra navneskilt, klistremerker og sertifikater.

bedrift : Mini Professors

bransje : Utdanning

beliggenhet : St Albans & Harpenden, Storbritannia

tjenester : morsomme, informative vitenskapsleksjoner utformet for førskolelærere

nettside : www.miniprofessors.com/stalbans

Natasha Spinks kunder er noen av de mest krevende som finnes. Natasha er franchise-eier av Mini Professors i St Albans og Harpenden. Mini Professors tilbyr de eneste vitenskapsklassene som er laget spesielt for førskolebarn, og trykte materialer utgjør en viktig del av hver leksjon. Etter en grundig undersøkelse som du ville forventet av en erfaren forsker, valgte Natasha en Canon PIXMA G4510-skriver.

«Den gjør at jeg kan gi barna mange aktiviteter hver uke», forklarer Natasha. «Som en del av eksperimentene har vi mange forskjellige maler, klistremerker og kort, og så langt har skriveren klart å skrive ut et utvalg av materialer.»

Den kompakte Canon PIXMA G4510 holder enkelt følge med utskriftsvolumet Natasha krever. Den trådløse tilkoblingen er også en fordel. «Jeg kan være i et annet rom og veilede barna og samtidig skrive ut ting fra den bærbare datamaskinen min», sier hun.

Natasha setter også pris på de påfyllbare blekkassettene til Canon PIXMA G4510. Volumindikatorlinjene gjør det enkelt å se hvor mye blekk som er igjen, mens den enkle påfyllingen er sjelden, noe som bidrar til mindre plastavfall.

Når det gjelder høy utskriftskvalitet, kan Canon PIXMA G4510 ikke levere annet. «Barna elsker å få et sertifikat på slutten av klassen», forklarer Natasha. «Det er flott å kunne gi dem noe jeg er stolt av. Kvaliteten er god, og de kan være fornøyde med å henge det opp hjemme.»

"Den er pålitelig, kostnadseffektiv, enkel å bruke og ser flott ut."

Skap en lys fremtid

Relaterte artikler
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

UTSKRIFT

Vi presenterer PIXMA G650 og PIXMA G550

Oppdag de nye funksjonene i neste generasjon av Canon MegaTank-skrivere.

A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

UTSKRIFTS MULIGHETER

Oppdag utskriftsmulighetene

Moderne skrivere kan gjøre mer enn du forventer. Finn ut alle de kreative tingene du kan gjøre med dem.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

UTSKRIFTSTIPS

Den beste skriveren for hjemmekontorer

Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-skriveren.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance bruker Canon PRINT-appen til å skrive ut dokumenter fra en mobiltelefon eller et nettbrett til PIXMA G6050, enten på kontoret eller eksternt.

bedrift : Premier Insurance

bransje : forsikring

beliggenhet : Harrow, London, Storbritannia

tjenester : portefølje av forsikringsprodukter

nettside : www.premier-insurance.net

Rask vekst. Sikt mot stjernene. Uansett hva du vil kalle det, er Anik Islams ambisjoner for Premier Insurance avhengig av at ressursene på jobben holder tritt med etterspørselen, i det som har blitt en av Storbritannias ledende leverandører av forsikringsprodukter.

Etter hvert som virksomheten ble utvidet så Anik etter nye utskriftsløsninger. Skriveren måtte ha høy produktivitet, tilkoblingsmuligheter, høy kapasitet og utskriftsfleksibilitet.

«Da vi oppdaget Canon PIXMA G-serien, føltes det som om den kunne løse alle problemene våre», forklarer Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
De påfyllbare blekkassettene med høy kapasitet i Canon PIXMA G6050 gjør at du bruker mindre tid på å bestille dyre kassetter.

Canon PIXMA G6050 er perfekt til Premier Insurances travle kontormiljø. Skriverens kapasitet på 350 ark, toveis papirmating og påfyllbare blekkassetter med høy kapasitet gjør at du bruker mindre tid på å fylle på papir og etterbestille dyre kassetter. Faktisk kan Canon MegaTank-skrivere som Canon PIXMA G6050 skrive ut opptil 18 000 sider fra bare tre svarte blekkflasker. «Skriveren har fullstendig strømlinjeformet administrasjonssiden av virksomheten», sier Anik.

En annen fordel med Canon PIXMA G6050 var at den kunne håndtere et rikt utvalg av utskriftsmedier – fra vanlig papir og kort til konvolutter og fotopapir. Muligheten til å skrive ut produkter internt på en kostnadseffektiv måte har vært banebrytende for en bedrift som delvis er avhengig av markedsføringsmateriale som kan gi en førsteklasses merkevareopplevelse.

Canon PIXMA G6050s nettskyfunksjoner har også vært en stor forandring for Premier Insurance. «Kundene våre tar ofte med dokumenter til møter. Med Canon PRINT-appen kan jeg nå raskt skanne dem, og de skrives automatisk ut på kontoret, slik at de ansatte kan begynne å analysere dem med en gang», forklarer Anik.

"Selv når jeg ikke er på kontoret, kan jeg styre skriveren via appen. Det er fantastisk."

Et større samarbeid

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose inneholder et personlig bilde med hver gave den sender – det bildet må være av høyeste kvalitet.

firmanavn : Forever Rose

bransje : gave

beliggenhet : Dubai, De forente arabiske emirater

tjenester : tilpassede gaver

nettside : www.MyForeverRose.com

For en bedrift som leverer personlig tilpassede gaver og har blomster som er nesten magiske, er Forever Roses utskriftsutfordringer mer jordnære. For bedriften, som kommer fra beskjedne kår, betydde den globale ekspansjonen at arbeidsstokken hadde vokst til over 500 personer. I økende grad påvirket selskapets gamle laserutskriftssystem både produktiviteten og bunnlinjen.

I Canon PIXMA G6040 fant Forever Rose-eieren, Ebraheem Al Samadi, en løsning som ville balansere behovet for en konsekvent pålitelig og høy produktivitet, samtidig som utskriftskostnadene ble redusert.

"Vi har sett en betydelig kostnadsbesparelse sammenlignet med lasertoneren vi brukte før – kostnadene er redusert med 60–70 %."

Nøkkelen til Canon PIXMA G6040s lave driftskostnader er de integrerte blekkassettene med høy kapasitet. MegaTank-skriverne har forovervendte nivåindikatorer, er enkle å etterfylle og krever mindre hyppig fylling enn kassettbaserte skrivere. På enkelte Forever Rose-beliggenheter har MegaTank-skriverne vært i bruk i over seks måneder uten påfyll av blekk.

«Vi skriver ut daglig», sier den internasjonale kommersielle direktøren, Asim Hussain. «Og store utskriftsvolumer til en rimelig pris var et viktig salgsargument da vi valgte Canon MegaTank-skriveren

Prisen er bare halvparten av historien. Canon PIXMA G6040s resultater av høy kvalitet tilfredsstilte behovene til en bedrift der kundene ikke forventer noe annet enn perfeksjon i presentasjonen. Fordi Canon PIXMA G6040s dye-baserte blekk av høy kvalitet gir utrolig jevne og naturlige bilder, kan Forever Roses kunder nå inkludere et feilfritt privat bilde når de sender en gave. Det er bare enda en måte som viser hvordan Canons teknologi gjør at bedrifter kan forbedre tilbudet og skape inspirasjon.

«Jeg er stolt over å kunne si at Canon kommer til å være med oss på reisen vår og å hjelpe oss med å nå målet om å ha en stor butikk i alle de største byene i verden», sier Ebraheem.


Skrevet av Paul Fitzpatrick

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle historiene