UTSKRIFT

Oppnå forretningsfordeler med utskriftene

Finn ut hvordan Canons MAXIFY- og PIXMA MegaTank-skrivere – med hastighet, pålitelighet, allsidighet og veldig lave driftskostnader – kan bidra til vekst i bedriften din.
En kvinne sitter og jobber på en bærbar PC med en Canon MegaTank-skriver på skrivebordet ved siden av seg.

Alle bedrifter må se bra ut på papiret. Enten du jobber på et kontor, hjemme eller litt av begge deler, gir Canons utvalg av MAXIFY- og PIXMA MegaTank-skrivere deg ytelsen, brukervennligheten og kvaliteten du trenger for å lage flotte dokumenter og utskrifter – raskt og enkelt. Noe som er enda bedre, er at de påfyllbare blekkassettene med stort volum sparer tid, penger og innsats. Faktisk kan noen av disse skriverne spare deg for opptil 90 % av de totale eierkostnadene sammenlignet med vanlige blekk- og laserskrivere, slik at de også bidrar til bedriftens bunnlinje.

Her er det de har å by på, og hvordan du får mest mulig ut av dem, basert på erfaringer fra folk som bruker dem daglig i arbeidssammenheng.

1. Hastighet og effektivitet

En brukers hånd holder en flaske med gult blekk som er klar til å settes inn i en Canon MegaTank-skriver.

MAXIFY GX1050 er ideell for hybridarbeidere. Den er kompakt nok til å ta lite plass hjemme, men er laget slik at den gir de samme store produktivitetsfordelene som resten av MAXIFY-skriverserien, takket være høy utskriftshastighet og påfyllbare blekkassetter med høy kapasitet.

Ian Scullion fra Fasciato Architects bruker MAXIFY GX7050 på det travle kontoret han jobber på. Han har ofte korte tidsfrister og setter pris på den raske utskriftshastigheten på 24 bilder/min i svart-hvitt og 15,5 bilder/min i farger. Skriveren kan skanne begge sider av tosidige dokumenter i én omgang, noe som sparer verdifull tid. Oppsettet var også raskt og enkelt.

«Hele installasjonsprosessen tok bare ca. 10–15 minutter», sier Ian. «Hver av de fire blekkflaskene er individuelt kodet og fargekodet, slik at du fysisk ikke kan helle blekk i feil tank. Du trenger ikke å klemme på flaskene, og blekket slutter automatisk å renne når tanken er full, så det blir ikke noe søl.»

Canon MAXIFY GX1050 er en annen modell som passer perfekt til hybridarbeidere. Den er utrolig kompakt, rask å konfigurere og enkel å bruke – med den intuitive og tilpassbare fargeberøringsskjermen og LED-statuslampen med flere farger. Det er nok blekk i ett sett med flasker til ca. 3000 fargesider,1, mens produktiviteten forbedres av raske utskrifter på opptil 15 bilder/min i svart-hvitt og 10 bilder/min i fullfarge.2 Den plassbesparende 250-arks papirkassetten er praktisk plassert i bunnen av skriveren, og MAXIFY GX2050 har en 35-arks automatisk dokumentmater for enklere skanning og kopiering av dokumenter med flere sider.

2. Lave eierkostnader

En bruker legger til papir i kassetten foran på en Canon MAXIFY-skriver.

MAXIFY GX7050 har to 250-arks papirmatingskassetter i bunnen, mating bakfra og en 50-arks D-ADF (automatisk dokumentmater) som kan skanne begge sider av et tosidig dokument i én omgang. Dette betyr at du bruker mindre tid på å fylle på papir i skuffen, eller på å mate inn et dokument på nytt for å skanne den andre siden.

For den generelle produktiviteten handler ikke det å skaffe seg en effektiv kontorskriver bare om hastighet og effektivitet. Det handler også om innkjøpspris og driftskostnader. «Vi er veldig glade for at MAXIFY GX7050 gir oss så store kostnadsbesparelser», sier Ian.

Produktspesialist Zubair Rahim i Canon Europe forklarer de lave totale eierkostnadene for skrivere som MAXIFY GX7050 og MAXIFY GX6050. «Vi deler dette inn i gjennomsnittskostnaden per side og den totale kostnaden for bedriften i løpet av cirka fem år, inkludert prisen på selve skriveren og forbruksartiklene. Begge blir veldig lave med disse skriverne. Du kan forvente gjennomsnittlige besparelser på 90 % på drifts- og eierkostnadene sammenlignet med de 10 beste laser- og blekkskrivere.»

3. Utskriftskvalitet

En kvinne som bruker markeringstusj på et utskrevet dokument med en Canon MegaTank-skriver på skrivebordet ved siden av.

De påfyllbare blekkassettene med høy kapasitet i Canons MegaTank-skrivere, for eksempel MAXIFY GX2050, betyr at du slipper å bestille nye kassetter. Bruken av pigmentbasert blekk sikrer at dokumentene er svært holdbare, i tillegg til at de er flekk-, vann- og markørbestandige.

Kvaliteten på dokumentene en bedrift sender ut, kan være avgjørende for hvordan kunder og potensielle kunder oppfatter dem. «Noen ganger sender vi ut pristilbud eller bidrag til konkurranser, og vi liker også å skrive ut bilder til kontoret ved hjelp av ulike papirtyper», sier Ian. «Utskriftskvaliteten til MAXIFY GX7050 er mye bedre enn andre skrivere vi har brukt tidligere.»

MAXIFY GX1050, MAXIFY GX2050, MAXIFY GX7050 og MAXIFY GX6050 bruker pigmentblekk for alle de tre fargene og for svart. Dette gjør at de kan produsere skarp tekst og rik, levende fargegrafikk, med utrolige detaljer som bevarer utseendet til selv de minste skrifttypene, for eksempel liten skrift i juridiske dokumenter. Både svart-hvitt- og fargedokumentene er motstandsdyktige mot flekker, noe som bidrar til å bevare et utseende av høy kvalitet. Det er en bonus når du vil bruke markeringstusj.

4. Praktisk og tilkoblet

En mann jobber ved et skrivebord på et arkitektkontor med en Canon MAXIFY-skriver på et skap i bakgrunnen.

Gjennomsiktige paneler foran på Canons MegaTank-skrivere gjør det enkelt å overvåke blekknivået og bestille kostnadseffektive flasker med nytt blekk i god tid.

En bruker holder et nettbrett med et stolpediagram på skjermen, mens diagrammet skrives ut på en Canon-skriver.

Premier Insurance bruker Canon PRINT-appen til å skrive ut dokumenter fra en mobiltelefon eller et nettbrett til MAXIFY G6050, enten på kontoret eller eksternt.

Anik Islam synes at Canon MAXIFY G6050 er ideell til Premier Insurance sitt travle kontormiljø. Skriverens kapasitet på 350 ark, toveis papirmating og påfyllbare blekkassetter med høy kapasitet gjør at du bruker mindre tid på å fylle på papir og etterbestille blekkassetter.

En annen fordel er at skriverne kan håndtere et stort utvalg av utskriftsmedier – fra vanlig papir og kort til konvolutter og fotopapir. Ettersom bedriften delvis er avhengig av markedsføringsmateriale som kan gi en førsteklasses merkevareopplevelse, har Anik erfart at muligheten til å skrive ut dette internt på en kostnadseffektiv måte har vært utrolig bra.

Nettskyfunksjonaliteten til Canon MAXIFY- og PIXMA-skriverne har også vært like revolusjonerende for Premier Insurance. «Kundene våre tar ofte med dokumenter til møter. Med Canon PRINT-appen kan jeg nå raskt skanne dem, og de skrives automatisk ut på kontoret, slik at de ansatte kan begynne å analysere dem med en gang», forklarer Anik.

Mange av Canons MAXIFY- og PIXMA MegaTank-skrivere har fargeberøringsskjermer som kan tilpasses for å tilordne oppgaver som ofte gjentas, med et enkelt trykk på skjermen. For utskrifter med vanlig papir, spesialpapir og fotopapir har noen av skriverne også flere matekassetter og skuffer, slik at du slipper å kaste bort tid og krefter på å bytte papir i én enkelt skuff.

5. Virksomhetsfokusert design

En mann ser på et kort han har i hånden, med et utvalg fargerike blomster bak seg og en Canon-skriver på den ene siden.

Mange bedrifter tar miljøansvaret på alvor. Canon tilbyr kostnadsbesparende utskriftsabonnementer for noen av de kassettbaserte skriverne (tilgjengeligheten kan variere fra land til land) i tillegg til et resirkuleringsprogram for brukte kassetter, noe som gjør det påfyllbare blekksystemet i MegaTank-skriverne veldig miljøvennlig.

En bruker holder en fotoutskrift, og det er flere utskrifter på bordet foran, sammen med blomsterdekorasjoner.

Forever Rose inneholder et personlig bilde med hver gave den sender – det bildet må være av høyeste kvalitet. Bedriften har oppdaget at Canon MAXIFY G6040 oppfyller standarden de trenger, med høyt volum og til lavere kostnad enn laserutskrifter.

Forever Rose er et selskap basert i Dubai som tilbyr personlige gaver. I Canon MAXIFY G6040 fant eieren av Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, en løsning som ville dekke behovet for konsekvent pålitelighet og høy produktivitet, samtidig som utskriftskostnadene ble redusert. «Vi har opplevd store kostnadsbesparelser sammenlignet med laserskriverne vi brukte før», sier han.

«Vi skriver ut mye materiale hver dag», sier selskapets internasjonale markedsdirektør, Asim Hussain. «Og store utskriftsvolumer til en rimelig pris var et viktig salgsargument da vi valgte Canon MegaTank-skriveren.»

Prisen er bare halvparten av historien. PIXMA G6040, med sine resultater av høy kvalitet, dekket behovene til en bedrift der kundene ikke forventer noe annet enn helt perfekte presentasjoner. Fordi PIXMA G6040s dye-baserte blekk av høy kvalitet gir utrolig jevne og naturlige bilder, kan kundene til Forever Rose nå inkludere et feilfritt personlig tilpasset bilde når de sender en gave.

Canons utskriftssentral for små bedrifter inneholder mye bakgrunnsinformasjon og mange kundestudier, slik at du kan få ideer til hvordan du virkelig får budskapet ditt over på trykk. I tillegg tilbyr Canon PosterArtist tusenvis av design som kan tilpasses, slik at du kan lage plakater, bannere og flygeblader med et profesjonelt utseende raskt og direkte på huset.

En Canon MegaTank-skriver og noen flasker med nytt blekk står på et skrivebord med en dataskjerm og en skrivebordslampe bak.

I tillegg til en tilpassbar 2,7-tommers berøringsskjerm har MAXIFY GX1050 og MAXIFY GX2050 en ny LED-statuslampe som skifter farge, slik at det er enkelt å sjekke fremdriften på utskriftene. De er også kompatible med nettskytjenester, og du kan skrive ut og skanne direkte fra Android- og iOS-smarttelefoner og -nettbrett via Canon PRINT-appen.

Og ikke minst sørger Canons MAXIFY- og PIXMA MegaTank-skrivere for førsteklasses utskriftskvalitet med høy utskriftshastighet, samtidig som driftskostnadene holdes nede. Resultatet er at disse enhetene kan forbedre produktiviteten din og gjøre bedriften mer lønnsom og effektiv.

Matthew Richards & Paul Fitzpatrick
 1. Sidekapasiteten er oppgitt som en anslått verdi basert på Canons egen testmetode, som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering av kontinuerlig utskrift med nye blekkassetter etter det innledende oppsettet.
 2. Utskriftshastigheten på A4-dokument er målt basert på gjennomsnittet av ESAT i testen for kontorkategorien i ISO/IEC 24734-standarden.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

 • UTSKRIFTSTIPS

  Slik skriver du ut på en sikker måte

  Åtte tips for å sikre sikker utskrift ved hjelp av sikkerhetsfunksjonene på Canon-skrivere.

 • UTSKRIFT

  De beste skriverne for hjemmekontor

  Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-skriverne.

 • UTSKRIFT

  Canon PosterArtist

  Lag profesjonelle plakatdesign raskt, enkelt og kostnadsfritt.

 • UTSKRIFT

  Finn ut hva som er det rette for deg: blekk eller laser?

  Oppdag forskjellene mellom Canons blekk- og laserskrivere, og finn ut hvilken som passer best til dine behov.