Trinity RF Lenses Range

RF-objektiver – treenigheten

De tre grunnleggende objektivene i RF L-serien med rask blenderåpning, høy ytelse og bildestabilisering

Alle profesjonelle områder dekkes

Tre RF-objektiver dekker svært brede og standard zoomområder samt telefoto, for fotografering i nesten alle situasjoner, fra landskap, portretter og sport til interiør, mote og bylandskap.

Vinn et Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses

Bli med i trekningen av et Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses. Du kan også registrere deg for å motta personlig tilpassede tips, veiledninger og inspirasjon for å videreutvikle historiefortellingsevnene dine.

Vilkår for premietrekningen

Bli med i premietrekningen

Profesjonell ytelse med delte teknologier

Denne objektivtrioen deler mange nye teknologier som sikrer jevn ytelse for EOS R-systemkameraet.

Rask maksimal blenderåpning på F2.8

Få utrolige detaljer i lite lys med den raske maksimale blenderåpningen på F2.8 eller kreativ bruk av dybdeskarphet. Utmerket optisk design og avansert objektivbelegg gir den beste bildekvaliteten og skarpe detaljer med alle blenderåpninger.

5-trinns bildestabilisator

Avansert bildestabilisator og høyhastighets RF-kommunikasjon innebærer at ytelsen til disse objektivene overgår den beste teknologien i EF-serien. Fem trinns stabilisering for fotografering i lite lys eller der det er vanskelig å holde kameraet i ro.

5-stop Image Stabilizer

Nano USM-fokuseringsmotor

RF 15-35MM F2.8L IS USM og RF 24-70MM F2.8L IS USM blir de første zoomobjektivene med rask blenderåpning som har Canons Nano USM-teknologi. Denne teknologien bruker en ultrasonisk motor til å drive fokuseringssystemet lineært og gir ekstremt rask og stillegående fokusering, noe som gjør det utmerket til å ta opp video og ta stillbilder.

Nano USM focussing motor

Objektivkontrollring

I likhet med alle RF-objektiver gjør en programmerbar kontrollring på objektivrøret at du kan endre eksponeringsinnstillingene umiddelbart uten å ta blikket bort fra søkeren. Valg av ISO, eksponeringskompensasjon, lukkerhastighet og blenderåpninger kan tilordnes denne kontrollringen via kameraets meny.

Lens Control Ring

Du er kanskje også interessert i ...