RF-objektiver – treenigheten

De tre grunnleggende objektivene i RF L-serien med rask blenderåpning, høy ytelse og bildestabilisering

Alle profesjonelle områder dekkes

Tre RF-objektiver dekker svært brede og standard zoomområder samt telefoto, for fotografering i nesten alle situasjoner, fra landskap, portretter og sport til interiør, mote og bylandskap.

RF-treenigheten på oppdrag

Se hvordan den profesjonelle fotografen Matthew Joseph bruker sin berømte rike, filmatiske stil til å dokumentere et lokalt ro-lag med RF-treenigheten. Se videoen for å lære mer om en dag i livet til fotografen, objektivene og roerne.

SUPERT LYS FRA ALLE VINKLER

Canons treenighet av F2.8 RF-objektiver. Lær deg å mestre alle historier med 5-trinns bildestabilisering som holder kameraet stødig, i tillegg til jevn Nano USM-fokusering med enda større fokallengde.


Avslør verden i alle detaljer med RF15-35mm F2.8L IS USM-objektivet, og oppdag nye vinkler og visninger som forteller historien din. Dette profesjonelle zoomobjektivet med ultravidvinkel og 5-trinns bildestabilisering gir krystallklare detaljer, selv ved håndholdt fotografering – for både stillbilder og video.


RF 24-70mm F2.8L IS USM-objektivet er den nye profesjonelle standarden. Takket være bildestabilisering, Nano USM for jevn videofokusering og eksepsjonell optikk med toppmoderne belegg som gir krystallklare resultater, er dette objektivet enda mer allsidig.


RF70-200mm F2.8L IS USM-objektivet er siste tilskudd i treenigheten av profesjonelle objektiver. Objektivet er lite og kompromissløst – faktisk verdens minste profesjonelle 70-200mm f/2.8-zoomobjektiv – og kan derfor brukes til ethvert oppdrag.


RF-braketten har en raskere kommunikasjonshastighet enn et vanlig speilreflekskamera, slik at det kan sende mer informasjon direkte til kameraet. Resultatet er optimalisering av objektivet i sanntid for å få skarpe portretter, superrask fokusering og lydløs drift fra Nano USM-motorer – en stor fordel for video.

Stor maksimal blenderåpning på F2.8

Få utrolige detaljer i lite lys med den raske maksimale blenderåpningen på F2.8 eller kreativ bruk av dybdeskarphet. Utmerket optisk design og avansert objektivbelegg gir den beste bildekvaliteten og skarpe detaljer med alle blenderåpninger.

Canon Camera

5-trinns bildestabilisator

Avansert bildestabilisator og høyhastighets RF-kommunikasjon innebærer at ytelsen til disse objektivene overgår den beste teknologien i EF-serien. Fem trinns stabilisering for fotografering i lite lys eller der det er vanskelig å holde kameraet i ro.

Canon Camera

Nano USM-fokuseringsmotor

RF 15-35MM F2.8L IS USM og RF 24-70MM F2.8L IS USM blir de første zoomobjektivene med rask blenderåpning som har Canons Nano USM-teknologi. Denne teknologien bruker en ultrasonisk motor til å drive fokuseringssystemet lineært og gir ekstremt rask og stillegående fokusering, noe som gjør det utmerket til å ta opp video og ta stillbilder.

Canon Camera

Tatt med RF 15-35mm F2.8L IS USM

  • f/2.8
  • 1/200
  • 400

Utviklet for å levere, konstruert for å vare

Canons tekniske ekspertise har blitt forbedret i over 30 år med kontinuerlig utvikling og nyskapning for å tilby objektiver som overgår forventningene. L-serien for EOS R-serien med fullformats speilløse systemkameraer tar denne filosofien ett skritt videre med banebrytende teknologi og enda raskere drift for å sikre at du aldri går glipp av et øyeblikk.
FINN UT MER NÅ
Canon Camera

Objektiver for en ny epoke

RF-objektiver har høyere kvalitet og hurtighet med en ytelse som er optimalisert for EOS R-kameraet. Objektivene er lyssterke ogskarpe med unike egenskaper som tilbyr intuitiv kontroll på nye nivåer.

Relaterte artikler

Relaterte produkter

Hender som holder et Canon EOS R-kamera med et Canon RF 24–105 mm F4–7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjelpe deg med å velge ditt neste objektiv?

Objektivvelgeren veileder deg gjennom utvalget vårt av objektiver og hjelper deg med å finne det som passer perfekt for deg og EOS-kameraet ditt.