Canon kampanjer og tilbud

Kampanjer og tilbud

Her finner du aktuelle kampanjer

 • CASHBACK

  Hack Your Summer

  Nå kan du spare 1200 kr på to allsidige vlogging-kraftpakker - Powershot V10 og EOS R50.

  Kampanjen avsluttes 31. juli 2024

 • CASHBACK

  Save Smart, Dream Big

  Maksimer ditt potensial med Canon EOS R-systemet. Spar opptil 2800 kroner på utvalgte Canon-objektiver.
  Kampanjen avsluttes 31. juli 2024

 • Kampanje

  Game Faces

  Spill fremkaller forskjellige følelser - gleden ved en seier, frustrasjon og alt der imellom. Disse øyeblikkene er alt for spesiell til å ikke dele med andre. Derfor ba vi fire nordiske streamere fange sine reaksjoner med våre kamera, mens de spilte spill. Sammen med dem og deres communities feiret vi hver eneste følelse. Vær med på feiringen og få sjansen til å vinne et Canon streaming kit.

 • KAMPANJE

  BREAK THE BIAS

  Måten vi kategoriserer mennesker på, er ofte basert på synlige kjennetegn som hudfarge, kjønn og alder. Bildene vi deler med verden, er derfor i stor grad med på å forme den. Å se kvinner, menn og par avbildet på samme måte om og om igjen skaper fordommer. Hvis disse fordommene gjentas ofte nok, fører de til at skadelige stereotypier opprettholdes og får varige konsekvenser.

 • KAMPANJE

  CREATE RESPONSIBLY

  Innholdsskapere har muligheten til å inspirere og endre oppfatninger. Med millioner av timers innhold som skapes og deles daglig, har skaperne en stor påvirkning på vår verden. Canon ønsker at denne påvirkningen skal være bra og riktig, og vil hjelpe skapere med å reflektere over hvordan de kan skape innhold på en ansvarlig måte.

 • KAMPANJE EOS R

  FINN FLYTEN

  Derfor er R-systemet designet for at du skal finne flyten.

Aktuelle kampanjer og tilbud

Utløpte kampanjer