CANON EOS C70

Tilpassbart

EOS C70, som er inspirert av andre Canon-kameraer med RF-fatning, er kompakt, lett og har en rekke tilpassbare kontroller som gjør at du kan tilpasse deg til alle opptaksforhold.
Mann som tar bilder med EOS C70, EOS Cinema-kamera

Kompakt, lett og pålitelig

EOS C70 har en ny utforming som inkluderer et flerfunksjonsgrep med tre tilpassbare hjul og en multikontroll. Kameraet er utviklet som en robust og lett arbeidshest, takket være kamerahuset i karbonfiber og polykarbonat. Den kompakte utformingen gjør også at det er enkelt å montere kameraet på droner, bøyler og håndholdte rigger, så vel som FPV-hjelmer og kjøretøy.

EOS C70, videoopptak med LCD-skjerm
Dronebilde med EOS C70, jente i åkeren
Drone med profesjonelt Cinema-kamera, EOS C70
Mann som tar bilder med EOS C70, EOS Cinema-kamera

Innebygde ND-filtre

EOS C70 har en nyutviklet, ultratynn ND-filterenhet som er optimalisert for den korte flensryggen til RF-fatningen.

Dette elektronisk styrte ND-filtersystemet støtter 2/4/6 trinn og utvidelser på 8/10 trinn, noe som gjør det mulig å oppnå en bildevisning med grunn dybdeskarphet i opptaksforhold med mye lys.

Mann som holder EOS C70, EOS Cinema-kamera, ND-filtersystem
ND-filter, EOS C70

Robust fatning til sko uten tilkobling

EOS C70 har en robust fatning til sko uten tilkobling som kan brukes til å feste håndtaket, eller som en tilbehørssko for å koble til en rekke tilbehør, for eksempel en ekstern mikrofon.

EOS C70 sett ovenfra, fatning til sko uten tilkobling

Uavhengig luftesystem med kamre

EOS C70 har et uavhengig luftesystem tilsvarende det som finnes i de mer avanserte Cinema EOS-kameraene våre. Det uavhengige luftesystemet er utviklet for å dele luftstrømmen slik at den ikke treffer de elektroniske komponentene. Dette systemet hindrer også fremmedlegemer, for eksempel vann eller sand, i å trenge inn i det elektriske systemet. EOS C70 er derfor et allsidig verktøy i felten.

EOS C70 Ventilation system
EOS C70, ventilasjonssystem
Drone med profesjonelt Cinema-kamera, EOS C70

SNAKK MED OSS

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Relaterte artikler

  • ARTIKKEL

    Filme i 8K og oversamplet 4K med Canon EOS R5

    I de første videoopptakene med EOS R5 utforsket Martin Bissig og Ivan D’Antonio hvordan kameraets 8K-funksjonalitet reduserer opptakstiden og samtidig gir flere kreative muligheter.

  • ARTIKKEL

    Kvinner i filmbransjen – ta steget inn i bransjen

    Ledende kvinnelige filmskapere avslører hvordan de slo gjennom i filmbransjen og gir råd til kvinner som håper på å kunne følge i deres fotspor.