CANON EOS C70

Profesjonelt grensesnitt

Ha full kontroll med tilpassbare knapper, profesjonelle terminaler, sofistikerte lydkontroller og mulighet for opptak.

Profesjonelt grensesnitt

EOS C70, avansert profesjonelt grensesnitt

Avansert grensesnitt

EOS C70 har arvet mange profesjonelle funksjoner fra eksisterende Cinema EOS-kameraer, inkludert 13 tilordningsknapper, to mini-XLR-er, dedikerte lydkontrollhjul og tidskodeinngang og -utgang. USB-C-porten støtter Wi-Fi- og Ethernet-adaptere fra tredjeparter.

oppsett av avansert grensesnittbetjening

1. Inngang 1 (3-pinners mini-XLR) / 2. Inngang 2 (3-pinners mini-XLR) / 3. MIC-terminal / 4. Hodetelefonterminal / 5. USB Type-C-terminal / 6. Fjernkontrollterminal / 7. HDMI-utdataterminal (Type-A) / 8. Inn/ut-terminal for tidskode (BNC)

Lydkontrollhjul

To lydkontrollhjul på baksiden for uavhengig justering av opptaksnivåer. Inngangskilden kan velges fra linjeinngangen, den innebygde stereomikrofonen og de to XLR-mikrofoninngangene – for totalt fire kanaler for lydinngang.

Lydkontrollhjul, EOS C70
filming med I/U-grensesnitt

SNAKK MED OSS

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Relaterte artikler

 • En terrengsyklist gjør et stunt midt i luften, med solen i bakgrunnen. Bildet er tatt nedenfra og rammet inn av røde valmuer og gress på fjellsiden

  ARTIKKEL

  Filme i 8K og oversamplet 4K med Canon EOS R5

  I de første videoopptakene med EOS R5 utforsket Martin Bissig og Ivan D’Antonio hvordan kameraets 8K-funksjonalitet reduserer opptakstiden og samtidig gir flere kreative muligheter.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKKEL

  Kvinner i filmbransjen – ta steget inn i bransjen

  Ledende kvinnelige filmskapere avslører hvordan de slo gjennom i filmbransjen og gir råd til kvinner som håper på å kunne følge i deres fotspor.