CANON EOS C70

Profesjonelle og praktiske funksjoner

EOS C70 er spekket med funksjoner som Auto ISO, loddrett fotografering, direkte berøringsbetjening og elektronisk bildestabilisering. Ta kreativiteten og fotograferingen din inn i den nye æraen.
EOS C70, videoopptak med LCD-skjerm, berøringsbetjening

Direkte berøringsbetjening

EOS C70 har et nyutviklet og intuitivt grensesnitt for direkte berøringsbetjening som gir rask tilgang og kontroll av skjerminnstillinger. Bare velg elementene du ønsker å endre, og sveip for å justere.

EOS C70, direkte berøringsbetjening, automatisk ISO, automatisk forsterkning

Auto ISO og automatisk forsterkning

EOS C70 har Auto ISO / automatisk forsterkning for sømløse overganger, som justerer følsomheten automatisk når du beveger deg fra mørke til lyse områder, og motsatt. Angi terskelen ved å velge ISO-grensen, så tar kameraet seg av resten – det er en ting mindre å bekymre seg for når du filmer, noe som gjør at du kan konsentrere deg om å fange inn øyeblikket.

Loddrett fotografering

I tillegg til stativfestehullene på bunnen av kameraet gjør nok et festehull på håndtaket det enkelt å fotografere loddrett innhold over lengre tid – uansett om du bruker et stativfeste eller en bøyle.

Dette alternativet for loddrett fotografering gir fleksibilitet når du fotograferer for mobile smartenheter eller digital skilting. Bare velg retningen du ønsker å fotografere i, i menyen, eller tilordne en egendefinert funksjonsknapp for enda raskere tilgang (rotasjonsmetadata støttes bare i MP4-opptak).

Loddrett fotografering, EOS C70
loddrett fotografering, EOS C70

Støtte for innebygd elektronisk bildestabilisering

EOS C70 er det første Cinema EOS-systemkameraet som støtter et bildestabiliseringssystem med RF-objektiver. Dette systemet gjør at kameraet og objektivet samarbeider om å oppnå det beste resultatet. Når du kombinerer et RF-objektiv med den elektroniske bildestabilisatoren i EOS C70, får du optimal bildestabilisering. Vibrasjonshastigheten har også blitt forbedret sammenlignet med konvensjonelle RF-objektiver og elektroniske bildestabilisatorer.

RF-objektiv

Når du fester et RF-objektiv rett på kameraet, samarbeider objektivet og kameraet om å oppnå optimal ytelse.

Innebygd elektronisk bildestabilisering med RF-objektiv

EF objektiv

Når du fester et EF-objektiv via EF-EOS R-adapteren, stabiliseres objektivet og kameraet uavhengig av hverandre.

Stabilisering uavhengig av objektivhuset

Støtte for anamorfisk objektiv

EOS C70 støtter anamorfiske objektiver ved å strekke ut bildet på LCD-skjermen og HDMI-utgangen. Kameraet støtter bruk av anamorfiske objektiver med 1.3x og 2x sammenpressing.

Funksjoner for loddrett fotografering, EOS C70

SNAKK MED OSS

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Beslektede artikler

 • ARTIKKEL

  Filme i 8K og oversamplet 4K med Canon EOS R5

  I de første videoopptakene med EOS R5 utforsket Martin Bissig og Ivan D’Antonio hvordan kameraets 8K-funksjonalitet reduserer opptakstiden og samtidig gir flere kreative muligheter.

 • ARTIKKEL

  Kvinner i filmbransjen – ta steget inn i bransjen

  Ledende kvinnelige filmskapere avslører hvordan de slo gjennom i filmbransjen og gir råd til kvinner som håper på å kunne følge i deres fotspor.

 • ARTIKKEL

  Første opptak med Canon EOS C70

  Jolade Olusanya forteller hvordan han brukte Canons Cinema EOS-kamera med RF-fatning til å ta opp en stemningsfull film om dikteren Sophia Thakur.

 • ARTIKKEL

  EOS C70: det nye Cinema EOS-kameraet med RF-fatning

  Ny fatning, nytt design, nye muligheter … Finn ut hvordan du får flere kreative alternativer med Canons kompakte og kraftige Super 35mm-kamera.