CANON EOS C70

Cinema-kamera med RF-fatning

RF-fatningssystemet gjør at Cinema EOS C70 fungerer som et bindeledd mellom digitalkameraer med utskiftbare objektiver og Cinema-kameraer.

Cinema-kamera med RF-fatning

EOS C70-kamera med objektiver

Fatning med stor diameter

EOS C70 er det første Cinema EOS-kameraet som bruker Canons revolusjonerende RF-fatningsteknologi med banebrytende optisk ytelse.

EOS C70, RF-fatning
Mann som holder EOS C70, EOS Cinema-kamera
Mann som tar bilder med EOS C70, EOS Cinema-kamera

System for kort bakfokus

En kort flensryggavstand på ca. 20 mm (mindre en halvparten av avstanden på speilreflekskameraer) gjør at objektivene kommer nærmere fokalplanet på kameraets sensor. Det korte bakfokuset muliggjør et mer kompakt kamerahus, samtidig som det optiske systemet er bedre egnet til å oppnå høy skarphet fra hjørne til hjørne.

12-pinners datakommunikasjonssystem

Kommunikasjonssystemet til RF-fatningen bruker flere kanaler til spesifikke funksjoner, og det innovative datasystemet forbedrer samarbeidet og funksjonaliteten til objektivet og kameraet.

Resultatet er god blenderåpningkontroll, AF som dekker et større område, og bedre fokuseringspresisjon, i tillegg til en svært avansert optisk korrigering og forbedret bildestabilisering.

RF-objektiv, bildestabilisering

Finn ut mer om utvalget av RF-objektiver

SNAKK MED OSS

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Relaterte artikler

 • En terrengsyklist gjør et stunt midt i luften, med solen i bakgrunnen. Bildet er tatt nedenfra og rammet inn av røde valmuer og gress på fjellsiden

  ARTIKKEL

  Filme i 8K og oversamplet 4K med Canon EOS R5

  I de første videoopptakene med EOS R5 utforsket Martin Bissig og Ivan D’Antonio hvordan kameraets 8K-funksjonalitet reduserer opptakstiden og samtidig gir flere kreative muligheter.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKKEL

  Kvinner i filmbransjen – ta steget inn i bransjen

  Ledende kvinnelige filmskapere avslører hvordan de slo gjennom i filmbransjen og gir råd til kvinner som håper på å kunne følge i deres fotspor.