CANON EOS C70

Imponerende bildekvalitet

4K Super 35 mm DGO-sensoren i EOS C70 benytter seg av vår innovative Dual Gain Output-teknologi. Denne teknologien ble først introdusert i C300 Mk III, og den leverer slående ren bildekvalitet på bilder tatt i lite lys og et dynamisk omfang på mer enn 16 trinn.
EOS C70-hovedenhet

En sensor med Dual Gain Output som presterer mer

På DGO-sensoren leser hver piksel ut bildet med to ulike forsterkningsnivåer, ett høyt og ett lavt, som deretter kombineres for å lage ett enkelt bilde. Utdata fra den høyere forsterkningen er optimalisert til å fange inn rene detaljer i mørkere områder, mens den lavere forsterkeren er optimalisert til å fange inn detaljer i lysere områder. Når disse kombineres med en nøyaktighet på pikselnivå, opprettholdes og forbedres detaljene og kvalitetene til både lyse og mørke områder, noe som gjør at kameraet kan oppnå et imponerende stort dynamisk omfang på opptil 16+ trinn.

Fordelene ved DGO påvirker et bredere ISO-område, i motsetning til Dual ISO. Dette maksimerer det dynamiske omfanget og bildekvaliteten, uavhengig av forholdene du tar bilder i.

Den nye DGO-sensoren er også kompatibel med Dual Pixel AF som gir brukeren større frihet til å oppnå det ønskede resultatet.

DGO-sensor, utvidet dynamisk område

HDR-opptaksstøtte

Når du tar opp video i Canon Log 2 får du dynamisk omfang på 16+ trinn, filmegenskaper, maksimert graderingsfleksibilitet og detaljerte skygger.

Canon Log 3 byr også på et enestående dynamisk omfang, mer effektiv graderingsarbeidsflyt og mindre støy i skyggene.

EOS C70 har også Hybrid Log-Gamma (HLG) og Perceptual Quantization (PQ), for internt opptak i HDR – umiddelbart og uten gradering.

Naturlig og nøyaktig fargeteknologi

Cinema EOS-systemet til Canon er viden kjent for fargeteknologi som produserer varme og naturlige hudtoner og organiske farger. EOS C70 har også en rekke forskjellige instillinger for fargematrise, for å tilpasse seg andre kameratyper og modeller.

EOS C70, organisk fargeproduksjon

LUT-støtte

I tillegg til de innebygde Cinema EOS-oppslagstabellene til Canon, kan du også importere 3D LUT-tabeller som kan vises i de interne opptakene, for enda mer effektive fargearbeidsflyter.

EOS C70, videoopptak med LCD-skjerm, mann ved en innsjø

SNAKK MED OSS

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Relaterte artikler

  • ARTIKKEL

    Filme i 8K og oversamplet 4K med Canon EOS R5

    I de første videoopptakene med EOS R5 utforsket Martin Bissig og Ivan D’Antonio hvordan kameraets 8K-funksjonalitet reduserer opptakstiden og samtidig gir flere kreative muligheter.

  • ARTIKKEL

    Kvinner i filmbransjen – ta steget inn i bransjen

    Ledende kvinnelige filmskapere avslører hvordan de slo gjennom i filmbransjen og gir råd til kvinner som håper på å kunne følge i deres fotspor.