CANON EOS C70

Banebrytende autofokusteknologi

EOS C70 introduserer det nyeste innenfor vår anerkjente Dual Pixel CMOS-teknologi (DPAF) som gir enda bedre resultater.
EOS C70, Dual Pixel-autofokus

Dual Pixel CMOS autofokus

RF-fatningen er selve kjernen i EOS C70 og sørger for en perfekt balanse mellom optisk, mekanisk og elektronisk teknologi. Filmskapere kan nå glede seg over overlegen optisk design, raskere autofokus og kommunikasjon mellom kameraet og objektivet via RF-teknologien. Dette revolusjonerende RF-datakommunikasjonssystemet tar den eksisterende DPAF-teknologien til nye høyder.


For å gjøre AF-ytelsen enda bedre gir EOS C70 deg mulighet til å stille inn søkehastighet og responstid for autofokusen.


Et nyutviklet brukergrensesnitt med direkte berøringsbetjening gir deg rask kontroll over innstillinger på skjermen, justering av ulike parametere i tillegg til start/stopp av opptak. Kun med ett fingertrykk.

Dual Pixel-fokusveiledning

Dual Pixel CMOS AF-teknologi for faseforskjell gir en nyskapende grafisk veiledning som representerer et avvik i fokus foran/bak. Rektangelet lyser grønt når motivet er i fokus, noe som gir bedre brukervennlighet og nøyaktighet ved manuell fokusendring, spesielt for kritisk fokusering i 4K.

EOS C70, Dual Pixel-autofokus
Intelligent autofokussporing

EOS iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition – intelligent sporing og gjenkjenning)

EOS C70 bruker et Intelligent Tracking and Recognition-system som er basert på en algoritme med avansert læringstekologi for svært nøyaktig ansiktssporing selv når motivet er vendt bort fra kameraet.

Ansiktsprioritert AF / Begrenset ansikt AF

Dual Pixel CMOS AF fungerer sammen med Canons teknologi for ansiktsgjenkjenning for å gjenkjenne ansikter automatisk og følge dem under bevegelser.

Ansiktssporing, EOS C70

Registrerings-AF

Takket være Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi kan hver piksel i sensoren brukes til både avbildning og AF, noe som betyr at AF kan fange opp og spore motiver – for eksempel motivets øyne – og gi skarpt, kritisk fokus, selv med grunn dybdeskarphet.

Ansikts- og øyeregistrerings-AF under sakte og raske fotograferingsinnstillinger (S&F)

Ansiktsgjenkjennings-AF kan spore et ansikt i bildet og opprettholde fokus på det. Takket være den nye fastvaren er ansiktsgjenkjennings-AF og øyeregistrerings-AF nå mulig i sakte og raske fotograferingsinnstillinger, fra 24 til 120P.

SNAKK MED OSS

Ønsker du å bli kontaktet av en Canon-representant?

Fyll ut det korte skjemaet nedenfor for å sende inn en forespørsel om å bli kontaktet av en produktspesialist fra Canon.

Relaterte artikler

  • ARTIKKEL

    Kvinner i filmbransjen – ta steget inn i bransjen

    Ledende kvinnelige filmskapere avslører hvordan de slo gjennom i filmbransjen og gir råd til kvinner som håper på å kunne følge i deres fotspor.

  • ARTIKKEL

    Filme i 8K og oversamplet 4K med Canon EOS R5

    I de første videoopptakene med EOS R5 utforsket Martin Bissig og Ivan D’Antonio hvordan kameraets 8K-funksjonalitet reduserer opptakstiden og samtidig gir flere kreative muligheter.