EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Kompakt, enkelt og anvendelig – et kamera som tar vare på øyeblikkene i livet ditt

Se ny modell

Discover the EOS 200D

Prøv EOS 200D

Det er enklere enn noen gang å fange inn flotte bilder og videoer

Se video

Praktisk design

Instinktive kontroller og en berøringsskjerm som føles akkurat som en smarttelefon, gjør at EOS 200D er enkelt å bruke helt fra begynnelsen av. Ta bilder med den optiske søkeren som viser deg klare bilder av verden. Du kan også bruke den vribare skjermen, som kan roteres slik at du kan ta bilder fra uvanlige vinkler.

Se fullstendige spesifikasjoner for Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Bilder du kan sette pris på i årevis

Ta bilder med 24,2 megapiksler som fanger inn detaljer og farger, og som ser fantastisk ut rett fra kameraet. De passer perfekt som store utskrifter, i fotoalbum, i nettgallerier og til å fortelle historier med bildene dine. EOS 200D har fått en DIGIC 7-prosessor for å kunne ta bilder i lite lys og Dual Pixel CMOS AF for å gi verdens raskeste Live View-fokusering.*

Photos you’ll love for years to come
Tatt med EOS 200D
  • f/7.1
  • 1/200
  • 100

Bilder med grunn fokusering

Den store APS-C-sensoren til EOS 200D gjør det enkelt å ta bilder med en grunn dybdeskarphet, noe som passer utmerket for portretter. Ansiktene holdes skarpe mot en vakker, uklar bakgrunn. Det er en metode som brukes av profesjonelle fotografer over hele verden.

Shoot shallow focus
Tatt med EOS 200D
  • f/2.0
  • 1/800
  • 100

Mer bærbar. Flere bilder. På flere steder

EOS 200D er verdens letteste speilreflekskamera med vribar skjerm,¹ og den er utformet til å være bærbar uten å tynge deg ned. På den måten kan du bruke speilreflekskamera på flere steder. Ta det med på ferier, til selskaper og feiringer, eller bare ta det med deg ut når du føler deg kreativ.

More portable. More photos. In more places

Hvordan tar du bilder?

Uansett hvordan du liker å bruke et kamera, så leverer EOS 200D den samme raske fokuseringen og hurtige responsen. Ta bilder med den optiske kamerasøkeren som viser deg verden slik den er, uten forsinkelser. Du kan også komponere bilder som på en smarttelefon med den vribare skjermen, og nyte fordelene av verdens raskeste sanntids autofokus.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Enkel filming

Filmer i full HD og god kvalitet er enkelt å lage med Dual Pixel CMOS AF for kontinuerlig fokusering.

Se video

Opplæring i god fotografering

Det veiledede brukergrensesnittet til EOS 200D hjelper deg til å velge de rette innstillingene for effekten du ønsker å oppnå. Det er som å ha en personlig fotolærer rett ved siden av seg.

A lesson in great photography

Fungerer godt med smartenhetene dine

Se gjennom, rediger og del bilder fra EOS 200D på smarttelefonen eller nettbrettet² – og det gjøres enkelt. En lavenergi Bluetooth®-tilkobling som alltid er på, gir deg tilgang til kameraet selv om det ikke ligger i bagen din.

In partnership with your smart devices

Canon Photo Companion-app

En utmerket samarbeidspartner for alle som formidler visuelle historier. Photo Companion-appen vår gir deg tilgang til skreddersydd ekspertkunnskap og innhold når du trenger det, slik at du virkelig kan gi liv til historiene dine.

Finn ut mer

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Velkommen til EOS-familien

Når kreativiteten din utvides, har systemet vårt av kameraer, tilbehør og 80+ objektiver det du trenger.

Mer informasjon

Spesifikasjoner

24.2 megapixel

24,2 megapiksler

Oppløsning

5fps

5 bilder/sek

Serieopptak

Max ISO 25,600

Maksimal ISO 25 600

Utvides til ISO 51,200

EOS Movies

EOS-film

Full HD 60P

Optical viewfinder

Optisk søker

Med 9-punkters autofokus

DIGIC 7

DIGIC 7

Bildeprosessor

Live View

Live View

Med Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Trådløs tilkobling

Bluetooth®, NFC og Wi-Fi

Se fullstendige spesifikasjoner

Key Feature
What’s in the box

Innholdet i esken

Kamerahus for EOS 200D-kamera

Øyemusling EF

Kameradeksel R-F-3

Bred rem EW-400D

Batterilader LP-E17 (med batterideksel)

Batteripakke LP-E17E

Strømledning

Anbefalte objektiver

Kompatibelt tilbehør

Relaterte produkter

*250D (svart/sølvfarget) er verdens letteste speilreflekskamera med APS-C-sensor og vribar LCD-skjerm. Inkludert batteri og minnekort i henhold til CIPA-retningslinjene. Per 9. april 2019 (ifølge Canons forskning).

Relaterte apper

* Blant kameraer med utskiftbare objektiver og sensor i APS-C-format med faseforskjellsdetekterende AF på bildeplanet per 14. februar 2017, basert på Canons forskning.

Dette ble målt i samsvar med CIPA-samsvarende retningslinjer og intern målingsmetode med objektivet EF-S18-55mm f4-5.6 IS STM montert og stilt til 55 mm ved hjelp av 1-punkts AF med midtpunkt valgt, enkeltbilde-AF og sanntidsvisning med bildetaking via lukkerknappen. Manuell modus i bruk, EV12 (ISO 100 ved romtemperatur).

¹ Verdens letteste speilreflekskamera med APS-C-sensor og vribar skjerm. Påstanden gjelder for svart modell: ca. 453 g, målt etter CIPA-teststandarden. Per 28. juni 2017, basert på forskning av Canon, Inc.

² Kjører iOS 8.4 eller Android 5.0 operativsystem eller høyere. Canon Camera Connect-appen lastes ned fra Apple App Store eller Google Play.

Tilkobling som alltid er på mellom smartenheten og kameraet via Bluetooth®, krever konfigurering med Canon Camera Connect-appen. Stabil Bluetooth®-tilkobling avhenger av smartenhetsmodellen og andre miljømessige faktorer. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker eid av Bluetooth® SIG, Inc., og Canon Inc. bruker slike merker er under lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere. Krever Bluetooth®-versjon 4 eller nyere og iOS 8.4 eller nyere eller Android 5.0 eller nyere.

Canon EOS 200D
Omtale

Awards