BILDEKVALITET

Bildekvalitet som overgår forventningene

EOS R7 er bygd for skapere av hybridinnhold og gir overlegen bildekvalitet enten du tar bilder, tar opp video eller begge deler.
Canon EOS R7 – 4K video- og bildekvalitet

Enten du er en fotograf som også liker å ta opp video, eller en videograf som liker å ta noen stillbilder, leverer EOS R7 resultater som virkelig vil imponere deg. Med dette hybridkameraet kan du veksle mellom bilder og film ved å trykke på en bryter, men du får de samme intrikate detaljene, de naturlige fargene og de jevne tonene, uansett hvordan du jobber.

Med EOS R7 kan du ganske enkelt fortelle historier akkurat slik du vil.

32,5 megapikslers sensor i APS-C-størrelse – utviklet og produsert av Canon – gir den perfekte balansen mellom detaljer, hastighet og ytelse i svakt lys. Bilder med høy oppløsning ser flotte ut i utskrifter i store formater eller på skjermer med høy oppløsning. De kan også beskjæres under redigering uten at det gir en merkbar reduksjon i bildekvaliteten.

Lite lys? Ikke noe problem

Når det blir mørkt, fortsetter EOS R7 å produsere suverene bilder. Maksimal ISO-følsomhet på 32 000 (kan utvides til ISO 51 200) sikrer at raske lukkerhastigheter kan brukes til å fryse bevegelse selv i lite lys – perfekt for sportsbegivenheter om kvelden eller for fotografering av dyrs atferd sent på dagen.

Kameraets Dual Pixel CMOS AF II-system sporer motiver kontinuerlig, og følsomheten gjør at du kan fokusere trygt og nøyaktig under forhold som er så mørke som -5EV (eller -3,5 EV i filmmodus)1. En bildestabilisator gir opptil 7 trinns2 med beskyttelse mot kameraristing ved bruk av RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM.

Canon EOS R7 – svakt lys, ISO 32 000

Et utvalg av filformater

JPEG-filer er et godt valg når du trenger liten filstørrelse og maksimal kompatibilitet, men EOS R7 tilbyr et annet valg: HEIF-filer (som står for high efficiency image file), som gir bedre bildekvalitet i omtrent samme størrelse sammenlignet med JPEG-filer. De har også 10-biters farge, det forbedrer dynamisk område og fargegradering.

Når kvalitet er det viktigste, bytter du til RAW. EOS R7 har en rekke alternativer, inkludert 14-biters CR3 RAW-filer, C-RAW-filer som tar mindre plass med minimalt tap av kvalitet, og RAW-serier. I tillegg har du Dual Pixel RAW, som gjør det mulig å finjustere bildene etter at de er tatt, ved hjelp av Digital Photo Professional-programvaren vår.

Arbeide med RAW

Digital Photo Professional (DPP)-programvaren kan lastes ned gratis og er en komplett RAW-behandlingsløsning. Bla gjennom og velg bilder, juster og rediger, og gjør bildene i JPEG-, HEIF- eller TIFF-filer.

Med DPP kan du også arbeide med Dual Pixel RAW-filer, slik at egenskaper som bokeh, skarphet og dobbeltkonturer kan mikrojusteres etter at bildet er tatt. Den ultimate kontrollen for det perfekte resultatet.

Canon EOS R7 – jobb med RAW i DPP

En nevral nettverksbasert bildebehandlingsmotor brukes til å heve bildekvaliteten til nye høyder.

• Fine detaljer løses opp på en bedre måte takket være undertrykking av såkalte jaggies
• Moiré og falske farger reduseres
• Støyreduksjon forbedrer bildekvaliteten ved høye ISO-innstillinger
• Optisk forvrengning, bortfall av lys eller diffraksjon korrigeres også

Konverterte bilder lagres i skyen som JPEG- eller HEIF-filer, som deretter kan lastes ned til datamaskinen eller smartenheten din.

Filmer for store og små skjermer

EOS R7 kan ta opp 4K-video på en rekke måter og med en rekke bildefrekvenser og kompresjonsmetoder. Men den brukervennlige menyen er det enkelt å konfigurere EOS R7 akkurat slik du vil.


Oppløsning

Bildefrekvens (fps)

Komprimering


NTSC

PAL


4K UHD (Fin)
(Fra oversamplet 7K)

29,97
23,98

25,00

IPB (Standard)

IPB (Lys)

4K UHD


59,94

 

50,00

IPB (Standard)

IPB (Lys)

29,97

25,00

IPB (Standard)

IPB (Lys)

23,98

IPB (Standard)

IPB (Lys)

4K UHD (Crop)7

59,94

50,00

IPB (Standard)

IPB (Lys)

Full HD

119,88

100,00

IPB (Standard)

IPB (Lys)

59,94

50,00

29,97

25,00

IPB (Standard)

IPB (Lys)

23,98

IPB (Standard)

IPB (Lys)

Når du tar opp UHD 4K ved hjelp av hele bredden på kameraets APS-C-sensor, er bildefrekvenser tilgjengelige opp til 60p. Dette betyr at motiver i bevegelse kan gjengis med silkemyk klarhet, og at man kan lage sakte film-effekter under redigeringen.

Hvis du vil ha optimal bildekvalitet, kan du prøve EOS R7 4K Fine-modusen, som overprøver 7K-data fra kameraets sensor for å lage svært detaljerte 4K-/30p-opptak. Det ser fantastisk ut når det spilles av på 4K-skjermer, og kan beskjæres til under redigering når du sender ut full HD. Det finnes også en egen 4K UHD-beskjæringsmodus for ekstra telezoomrekkevidde og opptak i Full HD med bildefrekvenser på opptil 120p.

Canon EOS R3 – videomodi

EOS R7 passer inn i alle videoarbeidsflytene dine

Uansett om du tar raske, spontane filmklipp for sosiale medier eller omhyggelig planlagte bilder på settet til en kortfilm, får du fremragende resultater med EOS R7.

For seriøse uavhengige filmskapere har EOS R7-kameraet Canon Log 3. Det er en flat fargeprofil som ikke bare beholder detaljene i de lyseste og mørkeste delene av motivet, men som også tar opptak som er enklere å fargelegge ved redigering – et must for seriøs videoproduksjon. BT709, BT2020 og fargerom for Cinema Gamut støttes også.

EOS R7 støtter også filmklipplengder som er lengre enn 30 minutter – perfekt for intervjuer eller arrangementer der handlingen går over lengre perioder 3.

Kameraets førsteklasses bildestabilisering er svært effektiv når du tar opp video – perfekt til dokumentarfilmer og spontane filmprosjekter. Kameraets automatisk nivå-funksjon, som drives av den interne bildestabilisatoren i kamerahuset, sørger for at horisontene holder seg rette, og at opptakene ser profesjonelle ut.

EOS R7 har også mikrofon- og hodetelefonkontakter for opptak og overvåking av lyd, i tillegg til en HDMI-tilkobling for eksterne opptakere og skjermer.

Og for de som er opptatt av å lage innhold til sosiale medier, støttes vertikal videoopptak – perfekt for reels og historier. EOS R7 støtter også direkteoverføring til YouTube4 og kan kobles sømløst til smarttelefonen din, slik at det er enkelt å få innholdet dit det skal.

 1. Under stillbildeopptak med et f/1.2-objektiv, midtre AF-punkt, enkeltbilde-AF, ved 23 °C / 73 °F, ISO100. Unntatt RF-objektiver med DS-belegg (Defocus Smoothing)
 2. 7 trinn i henhold til CIPA-standarden med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ved en brennvidde på 150 mm
 3. Maks. tilgjengelig opptakstid for film: Normal: 6 timer.
  Film med høy bildefrekvens (full HD 120 bilder/sek): 90 min.
  Hvis kameraets interne temperatur blir for høy, kan opptakstiden bli redusert.
  4K 30p HQ: ca. 60 min med utgangstemperatur på 23 °C.
  4K 60p crop: ca. 60 min med utgangstemperatur på 23 °C.
 4. Direktestrømmetjenesten til kameraet støtter bare direktesendinger på YouTube. Før du bruker direktesendingstjenesten, må du har en image.canon-registrering. Se de nyeste kravene for YouTube. Direktesending på YouTube kan endres, stoppes eller avsluttes uten varsel. Canon påtar seg ikke noe ansvar for tjenester som leveres av tredjeparter, inkludert direktedistribusjon på YouTube.
 5. Tjenesten lanseres i slutten av juli 2022, og krever oppdatering av kamerafastvaren
 6. RAW-bilder tatt i RAW-seriemodus kan ikke utvikles.
  Nettskybasert RAW-bildebehandling er en betalingstjeneste.
  Et abonnement må kjøpes via Canon Imaging App Service.
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til https://sas.image.canon/
 7. 4K 60p-opptaksprogram beskjæres til 55 % av det horisontale området.

Relaterte artikler

 • FORDEL

  Neste generasjons autofokus

  Vi har gitt R7-kameraet samme avanserte læringsteknologi med kunstig intelligens og iTR AF-teknologi som EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraene våre.

 • FORDEL

  Hastighet og ytelse

  Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt.

 • FORDEL

  Når du går over til speilløst

  Har du tenkt å oppgradere Canon-speilreflekskameraet ditt? Det DSLR-vennlige EOS R7 er fullpakket med ny teknologi og gir deg intuitive kontroller som er kjente og kjære.

 • FORDEL

  Bildestabilisering på et nytt nivå

  Se for deg at du kan ta bilder med lang eksponering på frihånd, og gjøre motiver i bevegelse uskarpe uten å bruke stativ.

 • FORDEL

  Få kontakt med publikum

  EOS R7 er et tilkoblingsbart kamera som kan brukes parallelt med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen via Canon Camera Connect-appen.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.