HASTIGHET OG YTELSE

Utrolig raskt med 15 bilder/sek og mer

Flyktige øyeblikk som varer i brøkdeler av et sekund, trenger et superraskt kamera for å kunne fange dem opp. Vi presenterer EOS R7 – et kraftig speilløst kamera for fotografering av action, sport og dyreliv i tillegg til hverdagsfotografering.
Canon EOS R7 – fordeler – hastighet og ytelse

Den kan ta opptil 15 RAW + JPEG-filer per sekund ved hjelp av den mekaniske lukkeren, og opptil 30 bilder/sek med den stillegående elektroniske lukkeren 1. Alle med samtidig AF-sporing og automatisk eksponering. Med en større minnebuffer kan du ta opptil 51 RAW-filer eller 224 JPEG-bilder i én seriepå 15 bilder/sek2.


Kameraets elektroniske lukker har en maksimal lukkerhastighet på bare 1/16 000 sekund, slik at fotografen kan fryse de raskeste bevegelsene, i tillegg til å bruke store blenderåpninger i sterkt lys for å begrense dybdeskarpheten.

Når du bruker den mekaniske lukkeren, er fotografering med antiflimmer også tilgjengelig – perfekt for fotografering av sportsaktiviteter eller andre arrangementer innendørs. Dette aktiveres automatisk hvis det oppdages flimrende kunstig lys, og tilpasser hvert enkelt bilde til den høyeste lysstyrken i det flimrende lyset. Resultatet er konsekvente eksponeringer, fra bilde til bilde.

RAW burst-modus

Fotografer kan velge å ta bildeserier i RAW-format med opptil 30 bilder/sek som én enkelt fil. Det vil bidra til å holde orden på de mange bildene. Individuelle RAW-bilder kan deretter pakkes ut eller behandles i JPEG- eller HEIF-filer.

Når forhåndsopptak er aktivert, tar kameraet bilder fra 0,5 sekunder før du trykker på utløseren. Det betyr at du alltid vil kunne fange øyeblikket – selv om det skjedde før du reagerte. Dette er et flott verktøy for fotografering av dyreliv når du venter på det unike øyeblikket.

Canon EOS R7 – RAW-serieopptak

Laget for å reagere raskt

Du vil legge merke til at EOS R7 er rask og responsiv å bruke helt fra start. En kraftig DIGIC X-bildeprosessor sørger for praktisk talt øyeblikkelig oppstart og utmerket respons, slik at du alltid er klar for fotograferingsøyeblikket.

Bilder kan lagres på raske UHS-II SD-minnekort – kameraet har doble kortspor og plass til to minnekort.

DIGIC X-prosessoren driver også EOS R7s suverene AF-sporing og funksjon for kontinuerlig fotografering. Når du bruker raske UHS-II SD-minnekort, kan du ta serier på 51 RAW-filer, 187 CRAW-filer eller 224 JPEG-filer med hastigheter på opptil 15 bilder/sek med kameraets mekaniske lukker. Når du bruker den elektroniske lukkeren med sine utrolige 30 bilder/sek, kan du ta serierpå 1 av opptil 42 RAW-filer, 93 CRAW-filer og 126 JPEG-filer2.

Canon DIGIC X-prosessor

Kameraet har instinktive kontroller som faller naturlig under fingrene og tomlene når du holder kameraet foran øyet ditt. En kombinert AF-multikontroller og kontrollhjul er praktisk plassert nær tommelgrepet, slik at du slipper å ta øyet bort fra søkeren for å justere AF-punktet, endre innstillinger eller bla gjennom bilder. Du kan også velge AF-punkter ved å trykke og dra på kameraets berøringsskjerm.

Canon EOS R7 – AF-punktvelger

Flytende bevegelser, perfekte opptak på video

EOS R7 er også et flott verktøy for å ta opptak motiver som beveger seg raskt, for eksempel sport og dyreliv. Bare trykk bryteren fra stillbilder til filmopptak, så er du klar til å ta opp 4K-video med bildefrekvenser på opptil 60p og full HD på opptil 120p. Bevegelse gjengis i jevne bevegelser, og når opptaket blir saktere, blir intrikate detaljer avslørt i jevn sakte film.

En søker som er en fryd å bruke

EOS R7 har en komfortabel elektronisk søker (EVF) med rask respons og 2,36 millioner punkter som gir en krystallklar visning av verden rundt deg. Forhåndsvis akkurat det du tar bilde av når du trykker på lukkerknappen, fra eksponering og hvitbalanse til dybdeskarphet og bildestil. Du kan til og med se gjennom bildene i detalj ved hjelp av den elektroniske søkeren.

Og siden kameraet kan tilpasses, kan du velge å vise riktig nivå av fotograferingsinformasjon i kameraets elektroniske søker, slik at du kan holde deg oppdatert, men ikke blir distrahert. EOS R7-brukere kan også velge mellom jevn modus (oppdateringsfrekvens på 120 bilder/sek) og strømsparingsmodus (oppdateringsfrekvens på 60 bilder/sek).

Canon EOS R7 – brukervennlig

For de som kommer digitale speilreflekskameraer har EOS R7 EVF en OVF Assist-modus som simulerer opplevelsen av en optisk søker og viser så mye dynamisk rekkevidde og tonegradering som mulig. Det er en opplevelse som minner om et speilreflekskamera, fra et nytt speilløst kamerasystem.

 1. Hastigheten for kontinuerlig fotografering kan variere avhengig av ulike forhold. Du finner mer informasjon i spesifikasjonene.
 2. I henhold til Canons teststandarder med 32 GB UHS-II-kort (under enkeltbilde-AF, ISO 100. Standard bildestil) Antall bilder avhenger av ulike innstillinger og hvilket objektiv man bruker. Hvis du vil ha mer informasjon om objektiver som støttes, kan du se "cam.start.canon

Relaterte artikler

 • FORDEL

  Neste generasjons autofokus

  Vi har gitt R7-kameraet samme avanserte læringsteknologi med kunstig intelligens og iTR AF-teknologi som EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraene våre.

 • FORDEL

  Bildekvalitet

  Uansett om du tar stillbilder eller tar opp video, gir EOS R7 32,5 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC X-bildeprosessen imponerende resultater.

 • FORDEL

  Når du går over til speilløst

  Har du tenkt å oppgradere Canon-speilreflekskameraet ditt? Det DSLR-vennlige EOS R7 er fullpakket med ny teknologi og gir deg intuitive kontroller som er kjente og kjære.

 • FORDEL

  Bildestabilisering på et nytt nivå

  Se for deg at du kan ta bilder med lang eksponering på frihånd, og gjøre motiver i bevegelse uskarpe uten å bruke stativ.

 • FORDEL

  Få kontakt med publikum

  EOS R7 er et tilkoblingsbart kamera som kan brukes parallelt med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen via Canon Camera Connect-appen.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.