Bildestabilisator

Holder bildet stødig, selv når du ikke gjør det

Den innebygde bildestabilisatoren (IBIS) i EOS R7-kameraet gir svært effektiv bildestabilisering, uansett hvilket objektiv du bruker. Systemet kommer imidlertid virkelig til sin rett når du bruker et RF-objektiv med optisk bildestabilisator.
Canon EOS R7 – fordeler – bildestabilisering på et nytt nivå

Den mekaniske og den optiske objektivbaserte bildestabilisatoren fungerer sammen gjennom kameraets raske RF-fatning, og gir opptil 7 trinn med beskyttelse mot kameraristing med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM1, samt verdens høyeste nivå2 av bildestabilisering ved 8.0 trinn3

Når du fotograferer med objektiver uten bildestabilisering (for eksempel raske primærobjektiver), sørger EOS-R-systemets brede objektivfatning for at EOS R7-kameraets IBIS fortsatt beskytter godt mot kameraristing.
Korrigeringsakse
Objektiv Rulling/tipping X/Y Rull

EF

Uten IS Innebygd bildestabilisator Innebygd bildestabilisator Innebygd bildestabilisator
Optisk bildestabilisator Optisk bildestabilisator Innebygd bildestabilisator Innebygd bildestabilisator
Hybrid IS Optisk bildestabilisator Stillbilde: optisk bildestabilisator
Film: innebygd bildestabilisator
Innebygd bildestabilisator
RF Uten IS Innebygd bildestabilisator Innebygd bildestabilisator Innebygd bildestabilisator
Optisk bildestabilisator Koordinert kontroll4:
Optisk bildestabilisator + innebygd bildestabilisator
Innebygd bildestabilisator Innebygd bildestabilisator
Hybrid IS Koordinert kontroll:
Optisk bildestabilisator + innebygd bildestabilisator
Stillbilde: optisk bildestabilisator
Film: innebygd bildestabilisator
Innebygd bildestabilisatorDenne samarbeidsbaserte tilnærmingen til bildestabilisering byr på mange nye kreative muligheter. Du kan fotografere på frihånd med lukkerhastigheter på flere sekunder for å gjøre motiver i bevegelse uskarpe, mens alt annet er skarpt, en tilnærming som ellers hadde krevd at man brukte stativ.

Dyrelivs- og sportsfotografer som jobber med telefotobrennvidder, vil sette pris på friheten til å fotografere på frihånd, selv i svakt lys, og kan være trygge på at EOS R7-kameraets samarbeidsbaserte bildestabilisering bidrar til å gjøre bildene så skarpe som mulig.

Canon EOS R7 – IS-sammenligning

På samme nivå

Kameraets IBIS-system har også en vippefunksjon som gjør det mulig å rette opp skjeve horisonter i naturbilder.

Canon EOS R7 – sammenligning, automatisk nivå

En ny modus for panoramabilder er også tilgjengelig. Funksjonen bruker den innebygde bildestabilisatoren til å kompensere for svingende bevegelser når du panorerer kameraet, enten det er til venstre, til høyre, opp eller ned. Resultatet er panoramabilder av høyere kvalitet med færre forskyvninger som følge av bevegelser.

Canon EOS R7 – panoramabilder

Panorering (fotografering med lav lukkerhastighet mens du følger et motiv i bevegelse for å gjøre bakgrunnen uskarp) er enkelt å utføre med EOS R7-kameraet. Når du velger modusen for panorering, vil kameraets AF registrere og spore kjøretøyet, mens bildestabilisatoren korrigerer vertikal kameraristing mens du panorerer. Kameraet bruker til og med motivgjenkjenning til å kompensere for «subjektristing», noe som øker suksessraten betraktelig.

Canon EOS R7 – panoreringsmodus

Svært jevn stabilisert video

EOS R7-kameraets bransjeledende samarbeidsbaserte bildestabiliseringsteknologi stabiliserer også video, slik at du får like silkemyke opptak som om du skulle brukt en kameravogn eller bøyle. Du kan også legge til en tredje type bildestabilisering – Movie Digital IS fungerer sammen med EOS R7-kameraets IBIS og OIS for å gi enda jevnere resultater.

 1. 7 trinn i henhold til CIPA-standarden med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ved en brennvidde på 150 mm.
 2. Blant alle digitale kameraer med utskiftbare objektiver. Per 23. mai (ifølge Canons forskning). Bildestabiliseringsytelsen er den samme som på EOS R3, EOS R5 og EOS R6.
 3. Rulle- og tipperetning basert på CIPA-standarden, 8,0 trinn med RF 24-105mm F4 L IS USM-objektivet ved en brennvidde på 105 mm. Avhengig av kjøpstidspunktet må fastvaren til objektivet oppdateres.
 4. Per mai 2022. Unntatt RF600mm F11 IS STM og RF800mm F11 IS STM

Relaterte artikler

 • FORDEL

  Neste generasjons autofokus

  Vi har gitt R7-kameraet samme avanserte læringsteknologi med kunstig intelligens og iTR AF-teknologi som EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraene våre.

 • FORDEL

  Hastighet og ytelse

  Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt.

 • FORDEL

  Bildekvalitet

  Uansett om du tar stillbilder eller tar opp video, gir EOS R7 32,5 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC X-bildeprosessen imponerende resultater.

 • FORDEL

  Når du går over til speilløst

  Har du tenkt å oppgradere Canon-speilreflekskameraet ditt? Det DSLR-vennlige EOS R7 er fullpakket med ny teknologi og gir deg intuitive kontroller som er kjente og kjære.

 • FORDEL

  Få kontakt med publikum

  EOS R7 er et tilkoblingsbart kamera som kan brukes parallelt med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen via Canon Camera Connect-appen.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.