FÅ KONTAKT MED PUBLIKUM

Få kontakt med publikum

EOS R7 er et kamera med svært gode tilkoblingsmuligheter. Det kan kobles til Wi-Fi®-nettverk, smartenheter og PC/Mac. Få innholdet ditt dit det skal være, raskt, og gled deg over utrolige nivåer av fjernstyring av kameraet.

Få kontakt med publikum

Canon EOS R7 – kom i kontakt med målgruppen

Ta arbeidsflyten med deg på veien

EOS R7 kan opprettholde en Bluetooth® Low Energy-tilkobling som alltid er på med smarttelefonen, slik at det blir raskt og enkelt å koble til via Wi-Fi®. Bla gjennom filer, last ned og rediger bilder og video og legg ut innhold på sosiale medier – alt fra enheten du holder i hånden. Jobber du profesjonelt? Du kan også sende bilder og video i redusert eller full størrelse direkte til kunden via Canon Camera Connect-appen, slik at du slår konkurrentene.

Kameraet kan også koble til Wi-Fi®-nettverk uavhengig, uten at du trenger en smarttelefon. Herfra kan bilder overføres til gatewayen vår image.canon på Internett, der de lagres i nettskyen, klare for redigering og etterbehandling. Angi at kameraet skal overføre alle bilder eller bare de som er merket som favoritter.

Neste generasjon USB-C

EOS R7 har også USB-C 3.2 for tilkoblet fotografering i høy hastighet til en Apple iPhone1 via Lightning-porten eller til en PC/Mac som kjører Canon EOS Utility-programvare.

Sender direkte om 3, 2, 1…

Vloggere kommer til å like muligheten EOS R7 har til å direktesende video i utmerket kvalitet på YouTube – du trenger ikke datamaskin2. Det er bare å koble kameraet direkte til et Wi-Fi®-nettverk for å få profesjonelle resultater får følgerne dine til å bli svært imponert.

Når EOS R7-brukere har registrert seg for image.canon-tjenesten vår (det er bare å bruke en telefon til å skanne en QR-kode på baksiden av kameraet), kan de koble seg til YouTube ved hjelp av tjenesten for videresending av data.

Siden EOS R7 har en ren HDMI-utgang, kan det også spille av direkte via HDMI-adaptere. Eller du kan bruke PC-en/Mac-en som kjører EOS Utility-programvare, til å koble til vanlige videokonferanseplattformer.

Canon EOS R7 – videoblogging

Fjernstyrt kreativitet

Enten EOS R7 er koblet til smartenheten eller PC-en/Mac-en, kan du fjernstyre det, noe som åpner for nye kreative opptaksmuligheter.

På stedet

Canon Camera Connect-appen gir deg ekstraordinær fjernkontroll over EOS R7. Se hva kameraet ser, juster innstillingene og ta bilder og video med ett trykk på skjermen.

Når du jobber på denne måten, kan du plassere kameraet på ett sted, mens du tar bilder fra et annet sted, for eksempel når du tar selfier eller gruppebilder. Det er også en flott tilnærming til fotografering av dyreliv: Plasser EOS R7-kameraet nær et sted du vet blir besøkt av dyr, og ta deretter bilder på avstand for ikke å skremme dem.

I studioet

Når du tar stillbilder, makro- og matbilder i et kontrollert studiomiljø, kan EOS R7 kontrolleres fra en stasjonær eller bærbar datamaskin som kjører EOS Utility-programvaren, Canon SDK (programvareutviklingssett) eller tredjepartsprogrammer.

Se nøyaktig det kameraet ser, på samme skjerm som du bruker til etterarbeid, slik at du får en helt perfekt komposisjon. Juster kamerainnstillingene med det intuitive grensesnittet i EOS Utility, og ta bilder som kan lagres på kortet, på datamaskinen eller begge deler.

På filmsettet

Kontroller EOS R7 via appen mens du tar opp video, og skap effekter som vanligvis krever et komplett filmteam. For eksempel fokusjustering: bare trykk på skjermen på den tilkoblede enheten for å fokusere kameraet på et nytt motiv. Endringen i fokus vil være jevn og stødig – akkurat som du ser på den store skjermen.

Den nyeste fastvaren

EOS R7-fastvaren kan også oppdateres via Canon Connect-appen, slik at du kan holde deg oppdatert med de nyeste funksjonene

Tilkobling via Canon Connect-appen

Nettskybasert behandling av RAW-bilder3

I tillegg til å behandle RAW-filer i kameraet eller på en PC/Mac, kan fotografer nå behandle RAW-bilder fra EOS R7 i image.canon-nettskyen4for å få bedre bildekvalitet.

RAW-filer som lastes opp til nettskyen, fremkalles ved hjelp av en Neural Network-bildebehandlingsmotor, noe som ikke bare resulterer i mindre digital støy, men også forbedret fjerning av støy og færre artefakter.

• Fine detaljer vises bedre takket være fjerning av hakkete kanter
• Moiré og falske farger reduseres
• Støyreduksjon forbedrer bildekvaliteten ved høye ISO-innstillinger
• Optisk korrigering av forvrengning, redusert kvalitet og effektene av diffraksjon blir også

Konverterte bilder lagres i nettskyen som JPEG- eller HEIF-filer. Disse kan deretter lastes ned til datamaskinen eller smartenheten.

image.canon nettskytjenester
Canon EOS R7 – RAW-behandling i nettskyen
 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, IPad Pro, iPhone og Lightning er varemerker tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land. tvOS er et varemerke tilhørende Apple Inc
 2. Direktesendingstjenesten til kameraet støtter bare direktesendinger på YouTube. Før du bruker direktesendingstjenesten, må du registrere deg på image.canon. Se de nyeste kravene på YouTube. Direktesending på YouTube kan endres, stoppes eller avsluttes uten varsel. Canon påtar seg ikke noe ansvar for tjenester som leveres av tredjeparter, inkludert direkte distribusjon på YouTube.
 3. RAW-bilder tatt i RAW-seriemodus kan ikke fremkalles. Cloud RAW-bildeteknologi er en betalingstjeneste. Det er nødvendig å kjøpe et abonnement gjennom tjenesteabonnementene i Canon Imaging-appen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til https://sas.image.canon/
 4. Tjenesten lanseres i slutten av juli 2022, og krever fastvareoppdatering for kameraet

Relaterte artikler

 • Next Generation Autofocus

  FORDEL

  Neste generasjons autofokus

  Vi har gitt R7-kameraet samme avanserte læringsteknologi med kunstig intelligens og iTR AF-teknologi som EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraene våre.

 • Speed & Performance

  FORDEL

  Hastighet og ytelse

  Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt.

 • Image Quality

  FORDEL

  Bildekvalitet

  Uansett om du tar stillbilder eller tar opp video, gir EOS R7 32,5 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC X-bildeprosessen imponerende resultater.

 • Move to Mirrorless

  FORDEL

  Når du går over til speilløst

  Har du tenkt å oppgradere Canon-speilreflekskameraet ditt? Det DSLR-vennlige EOS R7 er fullpakket med ny teknologi og gir deg intuitive kontroller som er kjente og kjære.

 • Bildestabilisering på et nytt nivå

  FORDEL

  Bildestabilisering på et nytt nivå

  Se for deg at du kan ta bilder med lang eksponering på frihånd, og gjøre motiver i bevegelse uskarpe uten å bruke stativ.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.