MOVING TO MIRRORLESS

Unngå å forstyrre den kreative flyten

Selv om EOS R7 er fullt av ny teknologi, vil det føles velkjent og komfortabelt for alle som har brukt et Canon EOS-speilreflekskamera tidligere. Og hvis du ikke har det, vet vi at du kommer til å like det likevel.
Canon EOS R7 – gå over til speilløst, behold flyten.

En overgang til det speilløse EOS R-systemet gir deg store kreative fordeler, slik at du kan fotografere på måter du ikke kunne før. Det er en stor endring, men du kan være sikker på at det eksisterende utstyret vil fungere helt fint sammen med EOS R7.

Ditt vindu til verden.

Kameraets elektroniske søker med 2,36 millioner punkter er stor, lys og detaljert. Den gir 100 prosent dekning og viser nøyaktig hvordan et bilde vil se ut når det tas – inkludert eksponering, hvitbalanse, bildestil og dybdeskarphet. Søkerforsinkelse og blackout er nær sagt fjernet, noe som gir deg en naturlig og omsluttende opplevelse.

Canon EOS R7 – ditt vindu mot verden

Det er komfortabelt å bruke, selv i lange perioder, takket være 1,15x forstørrelse og et 22 mm øyepunkt som er plassert litt unna kamerahuset. Oppdateringshastigheten er på hele 120 bilder/sek2, noe som gir en naturlig visning av objekter i bevegelse. Denne kan du veksle mellom strømsparingsmodus eller jevn modus for å oppnå best mulig ytelse.

Fordelen med APS-C

Når du trenger å komme tett på, men likevel ikke nær nok, gir EOS R7 deg en stor fordel. Kameraet er bygd rundt en sensor i APS-C-format, noe som gir objektivene dine 1,6x mer rekkevidde enn den samme brennvidden på et fullformatkamera.

Det er et enormt løft for natur- og sportsfotografering og for fotografering av motiver i bevegelse, der det å fylle bildet på avstand betyr alt. Ta bilder som proffene med utstyr som er betydelig lettere og mer bærbart, slik at det ikke går ut over hastigheten.

Canon EOS R7 – sammenligning, APS-C kontra fullformat

DSLR-vennlig

De som er vant med DSLR, bruker ikke lang tid på å bli vant til det nye EOS R7-kameraet. Kontrollene er der du forventer å finne dem, og navigering på menysidene er gjenkjennelige – men med forbedringer. Det finnes til og med en OVF Assist-modus som simulerer opplevelsen av en optisk søker – som bruker HDR-teknologi til å vise detaljer i mørke skygger og lyse områder i stedet for å forhåndsvise bildeeffekter.

Canon EOS R7 – OVF Assist-sammenligning

Canon EF- og EF-S-objektiver er kompatible med EOS R7 via en objektivadapter. (Det er tre i serien.) AF, AE, IS og de fleste andre objektivteknologier fungerer akkurat slik du husker dem.

EOS R7 bruker også den samme LP-E6-batteriserien som finnes på mange av speilreflekskameraene våre, inkludert EOS 7D-serien og EOS 70D, EOS 80D og EOS 90D – noe som gjør det enkelt å dele batteriene mellom kamerahus.1

Intuitive kontroller

Hvert EOS-kamera er en utvikling innen design, bygget på kameraene som kom før det, samtidig som de har lagt til nye funksjoner. EOS R7 har for eksempel en joystick for valg av AF-punkt som er omgitt av et kontrollhjul – en kombinasjon av to klassiske EOS-kontroller. Du finner dette rett ved siden av kameraets søker, akkurat der tommelen hviler når du holder kameraet, perfekt for raske, instinktive bilder.

Canon EOS R7 – intuitive kontroller

En programbryter for fokusmodus er plassert foran på kameraet og er enkel å finne med kameraet mot øyet. Dette gjør at fotografen enkelt kan bytte mellom autofokus og manuell fokus, selv med objektiver som ikke har egen fokusbryter. Midt på bryteren er det en funksjonsknapp som kan tilpasses og programmeres til å utføre en rekke forskjellige roller.

Canon EOS R7 – kontroller

Som forventet av et EOS-kamera kan mange av kontrollene tilpasses, slik at de kan programmeres til å fungere akkurat slik du vil. Hovedmenysystemet har et Min meny-skjermbilde som kan tilpasses, og som holder de mest brukte kommandoene samlet på ett sted. De tre egendefinerte opptaksprogrammer gjør at du kan hente opp favorittmåten å arbeide på umiddelbart.

Med den vinkelvariable berøringsskjermen kan fotografen komponere og ta bilder fra uvanlige vinkler og nye perspektiver, og videobrukere kan filme komfortabelt og med maksimal stabilitet.

Kvalitet som inspirerer til selvsikkerhet

EOS R7 er motstandsdyktig mot støv, smuss og vann, takket være den robuste konstruksjonen i magnesiumlegering og en rekke beskyttende gummitetninger3. Hvis du jobber i utfordrende omgivelser, eller hvis været plutselig blir dårligere, kan du trygt fortsette å ta bilder – og aldri gå glipp av et øyeblikk.

Men den robuste konstruksjonen har ikke gjort EOS R7 tungt å bære. Det er faktisk lettere og mer bærbart enn EOS 7D Mark II, noe som gjør det til et utmerket valg for fotografer på farten.

Canon EOS R7 – laminering

Dobbelt så stor lagringsplass, dobbelt så mye sikkerhet

EOS R7s doble UHS-II SD-minnekortspor lar deg ta bilder trygt selv under press. De kan konfigureres på en rekke måter.

For automatisk sikkerhetskopiering – et flott alternativ når du tar opp viktige hendelser, og du trenger en forsikring i tilfelle det verste skulle skje. En populær taktikk for reisefotografer.

Overløp – når ett kort er fullt, lagrer kameraet automatisk bilder på det andre, slik at du slipper å stoppe opptaket et eneste øyeblikk. Perfekt til bryllup, dyreliv og sportsarrangementer når du ikke vil gå glipp av et eneste sekund.

JPEG til ett kort, RAW til et annet – lagre et sett med prøvetrykk separat til RAW-filene du skal bruke til redigering.

Filmer til ett kort, bilder til et annet – hold orden på innholdet ditt, eller bruk et større kort til videoopptak og et mindre til stillbilder. Perfekt for hybridfotografering på arrangementer eller dokumentarprosjekter.

Canon EOS R7 – dobbelt så stor lagringsplass

Tilbehørssko

EOS R7 har en avansert ny tilbehørssko for rask og enkel tilkobling av nye enheter og tilbehør. Dette inkluderer en digital mikrofon og en XLR-mikrofonadapter, noe som gir deg de lydsporene som filmene dine fortjener. Utvalgte Speedlite-blitser og Speedlite-sendere kobles også til kameraet på denne måten, slik at du kan ta kontroll over lyssettingen.

Canon EOS R7 – tilbehørssko
 1. Lading via USB støttes med LP-E6NH / LP-E6N. Lading via USB støttes ikke med LP-E6 eller batterier som ikke er godkjente. Batteriene kan ikke lades med mindre batterinivået er lavt.
 2. Maksimal bildefrekvens ved AF, et halvt trykk på lukkerknappen, eller kontinuerlig fotografering er 59,94 bilder per sekund. Vær oppmerksom på at bildefrekvensen på skjermen kan være lavere, avhengig av objektivet du bruker, og fotograferingsforholdene.
 3. Selv om kameraet er utformet for å være støvtett og fuktighetsbestandig, kan det ikke garanteres at støv, skitt, vann, salt osv. ikke kommer inn. Se spesifikasjoner for detaljer

Relaterte artikler

 • FORDEL

  Neste generasjons autofokus

  Vi har gitt R7-kameraet samme avanserte læringsteknologi med kunstig intelligens og iTR AF-teknologi som EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraene våre.

 • FORDEL

  Hastighet og ytelse

  Det perfekte fotoøyeblikket kan vare bare brøkdeler av et sekund. Derfor har vi designet EOS R7 til å være eksepsjonelt raskt.

 • FORDEL

  Bildekvalitet

  Uansett om du tar stillbilder eller tar opp video, gir EOS R7 32,5 megapikslers CMOS-sensor og DIGIC X-bildeprosessen imponerende resultater.

 • FORDEL

  Bildestabilisering på et nytt nivå

  Se for deg at du kan ta bilder med lang eksponering på frihånd, og gjøre motiver i bevegelse uskarpe uten å bruke stativ.

 • FORDEL

  Få kontakt med publikum

  EOS R7 er et tilkoblingsbart kamera som kan brukes parallelt med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen via Canon Camera Connect-appen.

 • NYHETSBREV

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.