UTSKRIFTER OG PAPIRKUNST

Skriv ut viktige øyeblikk i livet med Canon Zoemini S2

Fra reiser alene til første utstillinger – vi snakker med en gruppe unge mennesker om hendelsene som har betydd mest for dem, og hvordan de delte minnene med instantkameraskriveren Canon Zoemini S2.
Utstrakte hender holder frem flere Canon Zoemini S2-kameraer, ett som skriver ut et bilde, og én person som også holder en svart-hvitt-utskrift.

Alle har et spesielt øyeblikk i livet som betyr mye for dem, eller en opplevelse som har gjort dem til den de er i dag. Enten det er en uteksaminering, en første ferie med venner eller en god karakter på en eksamen, bør disse prestasjonene tas vare på og deles.

Betydningen av det «store øyeblikket i livet» er kanskje ikke åpenbar, og det er derfor det er verdt å fange så mange minner du kan – store eller små – for å dele umiddelbart med venner eller familie, eller for å dekorere rommet eller eiendelene dine som et lykkelig minne om gode tider.

Canon utfordret en gruppe studenter til å vise frem sine store øyeblikk i livet på trykk. Finn ut hva disse livshendelsene som endret alt, var, og finn ut hvordan de feiret dem ved hjelp av Canon Zoemini S2-instantkameraskriveren.

Bli kjent med gruppen

Fire unge mennesker poserer for en gruppselfie i en park, som tas med en Canon-kameraskriver.

De fanget deres første møte med et bilde. Canon Zoemini S2-kameraskriveren har ringbelysning og speil, noe som gjør den perfekt for gruppeselfier du kan skrive ut umiddelbart for å dele med alle. Kameraets kompakte størrelse gjør det også enkelt å ha med seg når man er på farten.

En Canon Zoemini S2, en smarttelefon og en rekke utskrifter er lagt frem på en overflate av tre. Man kan se en hånd som bruker berøringsskjermen på smarttelefonen.

Canon Zoemini S2 kan brukes som et instantkamera og -skriver, slik at du kan skrive ut fra de eksisterende bildene på kamerarullen via Canon Mini Print-appen.

Gruppen vår besto av fire studenter ved Cardiff University i Wales: masterstudentene Ashvin Tiwana, Megan Gaen og Shubhangi Dua, i tillegg til førsteårsstudenten i musikk, Evie Ingles. Sammen delte og skrev de ut sine stolteste øyeblikk hittil i livet.

Gruppen brukte Canon Zoemini S2, et smart 2-i-1 minikamera med fotoskriver som er perfekt til å bevare dyrebare minner. Med en utskriftstid på ca. 50 sekunder kan du gi bildene dine liv nesten umiddelbart, og Canon Mini Print-appen hjelper deg med å få mer ut av bildene dine ved å gjøre dem om til små kunstverk du kan vise frem.

Ashvin Tiwana

En person som bruker Canon Mini Print-appen på en smarttelefon for å gjøre bildene sine om til sirkelformede klistremerkeutskrifter. Bordet i bakgrunnen er dekket med Canon Zoemini S2-utskrifter.

«Jeg likte virkelig å skrive ut bildene mine på Canon Zoemini S2», sier masterstudenten Ashvin Tiwana. «Muligheten til å legge til tekst i Canon Mini Print-appen er også en nyttig funksjon, siden da vil du alltid huske hvor reisene gikk til. Det vil alltid være der på bildet som en referanse.»

En mann smiler til kameraet og holder opp en liten utskrift av feriebilder foran ansiktet.

Med skyvebryteren øverst på Canon Zoemini S2 kan du bytte mellom innstillinger, inkludert landskap uten blits, portrett med automatisk blits og selfie med ringbelysning.

Ashvin valgte en tur rundt i Vietnam som sitt store øyeblikk. Han elsker å reise alene, og har reist mye omkring og utforsket forskjellige kulturer. Den første turen han dro på alene, var til Frankrike, og siden den gang har han reist rundt i Kambodsja, Vietnam og Irland.

«Siden jeg var 19 år, har jeg vært så heldig å kunne reise rundt om i verden»,,sier han. «Det beste med å reise alene er at du ikke trenger å følge andres timeplan, og du kan utforske og prøve nye ting basert på det du liker.»

Bildet han valgte å skrive ut, ble tatt på turen til Vietnam i 2020, da han var på en båttur rundt Ha Long-bukten.

«Jeg likte virkelig hele Vietnam-opplevelsen min fordi jeg fikk en veldig god venn på den båtturen, og vi holder kontakten den dag i dag», sier han. «Det forsterket grunnen til hvorfor jeg liker å reise alene, fordi du får møte flotte mennesker og kan skape et spesielt bånd, ikke bare med stedene du ser for første gang, men også med menneskene du ser dem sammen med.»

Hender plasserer runde klistremerker på baksiden av en smarttelefon.

«Det er flott at du kan legge til rammer, filtre og klistremerker i Canon Mini Print-appen», sier Ashvin.

Ashvin bestemte seg for å skrive ut bildet sitt med Canon ZINK 1.3” Pre-Cut Circle-klistremerkepapir for å vise frem et av favorittminnene sine. Han festet denne utskriften, i tillegg til flere bilder fra de andre eventyrene hans, på baksiden av telefonen, slik at han kan se dem hver dag og minnes reisene. Canon Zoemini S2-kameraskriveren og klistremerkepapiret er begge små og lette nok til at du kan ta dem med deg på eventyrene dine, slik at du kan skrive ut minner umiddelbart.

Evie Ingles

En svart banjokasse står lent mot en hvit vegg med fliser, og en person fester runde Canon-klistremerker på det.

«Jeg syntes Canon Zoemini S2 var veldig morsom», sier musikkstudenten Evie Ingles. «Den er liten og kompakt, så den er lett å ta med. Du kan ta bilder med den eller skrive ut bilder fra smarttelefonen – så enkelt er det.»

En kvinne ser rett mot kameraet og holder en liten utskrift av seg selv på scenen foran ansiktet.

For Evie var det store øyeblikket hennes på scenen ikke bare en hyggelig konsert, men en betydningsfull opplevelse. «Det var noe av det morsomste jeg noensinne har gjort, og det var en stor milepæl for opptredenene mine og for selvtilliten», sier hun.

Evie valgte sin aller første pop-opptreden som sitt store øyeblikk i livet, og ønsket å ta vare på minnet ved å feste Canon Zoemini S2-utskriften på banjokassen for å ha det med seg på fremtidige konserter.

«Det var sannsynligvis den største opptredenen jeg har gjort hittil», forklarer hun. «Det var med pop-kollektivet ved Cardiff University, og det var stort for meg fordi jeg sang på en stor scene foran et stort publikum.»

I tillegg til å synge spiller Evie saksofon, klarinett, fløyte, banjo og piano. Canon Zoemini S2-klistremerkepapiret var praktisk for Evie da hun lagde utskriften til banjokassen. Hun skrev også ut noen bilder på Canon ZINK 1.3" Pre-Cut Circle-klistremerkepapir for å gjøre musikkassen mer dekorativ.

«Jeg liker å sette klistremerker av band på banjokassen uansett, så jeg har også festet Canon Zoemini S2-utskriftene på den», sier hun. «Når jeg holder konserter, får jeg en fin påminnelse om denne milepælen.»

Evie likte også å bruke Canon Mini Print-appen, og hun la til en ramme på bildet sitt. «Den var veldig enkel å bruke», sier hun. «Det var enkelt å koble til Canon Zoemini S2 via Bluetooth, og jeg la til en ramme på bildet mitt, noe som var flott fordi det hadde samme fargepalett som bildet og virkelig fremhevet det.»

Megan Gaen

Et par hender holder en Canon Zoemini S2 og en smarttelefon som viser Canon Mini Print-appen, med et bilde fra en avgangsseremoni på skjermen.

Masterstudent Megan Gaen likte å leke med funksjonene i Canon Mini Print-appen. Du kan bruke selvutløserinnstillingen og fjernutløseren via appen, sjekke sanntidsvisningen, legge til et stilig personlig preg og lage kollasjer.

En kvinne fester et lite svart-hvitt-bilde til en lyslenke med mange andre bilder på.

Megan syntes Canon Zoemini S2 var veldig enkel å bruke. Hun hang opp utskriften på soverommet på universitetet ved å feste den til en lyslenke.

Megan fokuserte på sin «hjemme»-uteksaminering som sitt store øyeblikk. Som mange studenter med universitetsopplevelser som ble påvirket av Covid-19-pandemien, ble Megans avgangsseremoni ved University of Southampton avlyst.

«Det store øyeblikket mitt var i 2021 da jeg fullførte universitetsgraden min i tysk og spansk», sier hun. «Vi kunne fortsatt leie hatt og kappe, så jeg hadde en liten avgangsseremoni hjemme hos foreldrene mine. Vi fikk noen fine bilder, og det var veldig viktig fordi det var fire år med hardt arbeid, og det føltes som et øyeblikk som burde feires.»

I tillegg til å henge opp utskriften på soverommet på universitetet, planlegger Megan å henge en kopi på fotogalleriveggen på rommet hjemme. «Den har et svart-hvitt-tema, så jeg brukte Canon Mini Print-appen til å legge til et svart-hvitt-filter. Det var veldig praktisk, siden jeg ikke trengte å bekymre meg for å redigere det på datamaskinen», forklarer hun.

Megan brukte et eksisterende bilde fra kamerarullen på smarttelefonen for å skrive ut, men det finnes en filterknapp på baksiden av Canon Zoemini S2 som gjør at du kan bytte fra strålende farger til å ta bilder i svart/hvitt. Du kan også koble til Facebook, Instagram og Google Photos via appen og skrive ut bildene dine derfra.

«Jeg syntes at det å legge til alle de små klistremerkene, filtrene og rammene var veldig kult, og deretter kan du tilpasse bildet etter din egen smak», sier hun. «Det var enkelt og raskt – og jeg trengte ikke å tenke på at blekket skulle tørke.»

Sjubhengi Dua

En ung kvinne som sitter i en kurvstol, holder stolt opp et maleri. På fanget hennes og ved siden av henne har hun to fargerike malerier til.

Masterstudent Shubhangi Dua brukte Canon Zoemini S2 til å skrive ut en bildeserie fra debututstillingen hennes. «Jeg har aldri sett på kunst som et yrke før, men på grunn av utstillingen føler jeg at jeg kan si at jeg er en kunstner», sier hun.

Shubhangi drømmer om å bli kunstner, og hennes kreative lidenskap måtte naturligvis være en del av hennes store øyeblikk. Nylig oppfylte hun barndomsdrømmen om å holde sin første kunstutstilling, på Fringe Arts Festival i Bath i England.

«Jeg valgte dette maleriet (se ovenfor) som mitt store øyeblikk fordi dette verket er fra min første utstilling», sier hun. «Bare det å se at arbeidet mitt hang på en vegg blant mange andre talentfulle kunstnere, ga meg en følelse av mestring og anerkjennelse for det harde arbeidet jeg har lagt ned. Det er også et stort øyeblikk fordi jeg i mange år trodde at jeg ikke var god nok til å være kunstner, og jeg er glad for at jeg motbeviste meg selv.»

Canon Zoemini S2 plassert oppå fargerike kunstverk, ved siden av et lite klistremerke av kunsten som festes i en dagbok.

Shubhangi skriver ut store øyeblikk i livet sitt til dagboken. Canon Zoemini S2 har en ladetid på ca. 120 minutter, og du kan til og med skrive ut mens du lader.

En kvinne i grått smiler til kameraet, mens en hånd holder opp en liten utskrift av kunstbilder foran seg.

Kantknappen legger til en hvit eller egendefinert kantlinje på utskriften din.

Shubhangi skrev også ut to malerier fra utstillingen som var veldig personlige for henne. «Det er meningen at disse to maleriene skal se på hverandre», forklarer hun. «Det store er av moren min, og den lille er meg da jeg var yngre.»

Canon Mini Print-appen har et stort utvalg klistremerker, fra blomster til dyr. Shubhangi brukte appen til å legge til noen blomsterklistremerker på bildene sine for å gjenspeile det naturlige temaet. «Jeg har lagt utskriftene i dagboken min, og jeg skal lage kopier og henge dem opp på rommet mitt som en prestasjonstavle for å minne meg selv på at jeg har klart det», sier hun.


Så enten du vil rope ut om ditt store øyeblikk og vise det til verden eller holde minnet i live i en personlig dagbok, er Canon Zoemini S2 og resten av Canon Zoemini-serien perfekte for å lage utskrifter du kan bruke til å henge opp hjemme, dekorere tingene dine og dele med venner og familie. Hva venter du på? Ikke glem å dele resultatene dine med emneknaggen #FreeYourStory og å tagge @canonemea.Skrevet av Tamzin Wilks

Relaterte produkter

Relaterte artikler