KREATIV UTSKRIFT

Skriv ut minner etter hvert som du skaper dem – velg den beste bærbare fotoskriveren for deg

Canon produserer et utvalg kompakte fotoskrivere som du enkelt kan bruke hjemme eller på farten. Finn ut hvilken som dekker dine behov.
En svart Canon SELPHY CP1500-skriver, en grønn Canon SELPHY Square QX10-skriver, en blågrønn Canon Zoemini S2-skriver og en roségullfarget Canon Zoemini 2-skriver er spredt utover en grå bakgrunn, omgitt av utskrifter, klistremerker og tilbehør.

Bærbare skrivere er et artig verktøy som gir deg muligheten til å ta vare på og dele minner og mye mer. Canons bærbare skrivere kan brukes til alle slags kreative oppgaver, enten du skal skrive ut klistremerker til enhetene dine, lage utklippsbøker, dokumentere livet ditt eller lage postkort som skal sendes rundt om i verden.

De finnes i ulike størrelser og tilbyr ulike papirformater, funksjoner og teknologier for å dekke utskriftsbehovene dine – avhengig av hva du skal skrive ut, og hva du skal gjøre med sluttresultatet.

Nå skal vi sammenligne modellene og se hva hver av dem kan by på når det gjelder bærbarhet, papirtype, utskriftsformat med mer, slik at du kan finne den perfekte skriveren for deg.

Canon Zoemini-serien

En roségullfarget Canon Zoemini 2-skriver foran en lyseblå bakgrunn ved siden av en hvit og en blågrønn Canon Zoemini S2-skriver.

Canon Zoemini-kameraer og -skrivere er svært enkle å bære med seg og perfekte når du vil skrive ut minner idet du skaper dem.

Modellene i den andre Canon Zoemini-generasjonen er små nok til at de får plass i lommen, og veier mindre enn mange smarttelefoner, noe som gjør dem perfekte for utskrift på farten. Når du er sammen med vennene dine, kan du forvandle digitale bilder til fysiske utskrifter på bare noen sekunder og gi dem i gave som et minne om en spesiell anledning. Skriverne er også perfekte å ta med seg på festival eller en kveld på byen – alle steder der du kan få lyst til å ta et bilde og skrive det ut med det samme.

Du kan skrive ut ark med klebende bakside hvor som helst, og feste favorittbildene dine på alt fra kjøleskapet til en drikkeflaske. Canons ZINK™-utskriftsteknologi (ingen blekk) sørger for at du slipper rot og søl, emballasjen er minimal, og Canon Mini Print-appen gir deg full kreativ kontroll slik at du får akkurat de bildene du ønsker.

Canon Zoemini S2

En hånd holder opp en hvit Canon Zoemini S2-skriver mens en annen hånd tar en utskrift ut av skriveren. I bakgrunnen vises et utvalg pakker med utskriftspapir og en notatblokk. Et ark med to utskrevne klistremerker ligger på toppen.

Med Canon Mini Print-appen kan du legge til rammer, filtre og tegninger i bildene dine før du skriver dem ut. Det er også mulig å betjene kameraet på Canon Zoemini S2 fra telefonen med sanntidsvisning og selvutløseralternativer når du vil være med i bildet.

Til tross for den kompakte utformingen er Canon Zoemini S2 helt selvstendig. Skriveren drives av en innebygd oppladbar batteripakke med nok strøm til opptil 25 fotoutskrifter per opplading, og den har ingen blekkassetter eller pakker med fargebånd. Med ZINK-teknologi er alle kjemikalier for fremkalling av fotoutskrifter integrert i papiret. Arkene er 50 x 76 mm store og settes inn i skriveren i poser på ti.

To-i-ett-enheten Canon Zoemini S2 har også et innebygd digitalkamera på 8 megapiksler, et selfiespeil og et ringlys for ekstra belysning. Den har også et microSD-kortspor i tillegg til innebygd minne, slik at du både kan lagre bildene og skrive dem ut.

Bluetooth-tilkobling gjør det mulig å koble skriveren til en smarttelefon, slik at du kan bruke sanntidsvisning i Canon Mini Print-appen for å få en mer nøyaktig innramming og tilpasse bildene med kreative filtre og utførelser.

Canon Zoemini 2

En hånd holder en roségullfarget Canon Zoemini 2-skriver. En annen hånd tar et klistremerkeark med to runde utskrevne klistremerker ut av skriveren.

Med både Canon Zoemini 2- og Canon Zoemini S2-modellene kan du skrive ut runde klistremerker ved hjelp av Canon ZINK™ ZP-Circle Photo Paper.

Canon Zoemini 2 er enda lettere enn Canon Zoemini S2 siden den ikke har et innebygd kamera. Den er også raskere å lade opp, og med Canon Mini Print-appen kan du bruke bildene du tar med en smarttelefon eller et nettbrett, i tillegg til bildefiler fra Facebook-, Instagram-, Google Foto-, Dropbox- eller iCloud-kontoen din.

Canon Mini Print-appen er ment for moro med alternativer for å legge til tegninger og bildetekster, samt lage kollasjer av flere utskrifter. ZINK-teknologien gir fotoutskrifter i høy kvalitet på 50 x 76 mm papir med avtagbar bakside som kan resirkuleres, og utskriftene er flekkbestandige, rivesikre og vannbestandige.

En annen praktisk funksjon som er tilgjengelig på begge Canon Zoemini-skriverne, er utskrift av runde og firkantede klistremerker som du kan bruke til å merke gjenstander rundt om i huset med, og som barna kan bruke i skoleoppgavene sine.

Spesifikasjoner for Canon Zoemini

Størrelse på skriver

121 x 80,3 x 22,4 mm
120 x 84 x 21,5 mm

Vekt

188 g
177 g

Tilgjengelige farger

Blågrønn, hvit, roségullfarget
Marineblå, perlehvit, roségullfarget

Utskriftstid

Ca. 50 sek
Ca. 50 sek

Utskriftstype

ZINK
ZINK

Utskriftsoppløsning

314 x 600 dpi
313 x 500 dpi

Kamera

8 MP
Ikke tilgjengelig

Ladetid

Opptil 120 min
Opptil 50 min

Kapasitet per opplading

25 utskrifter
20 utskrifter

Internt minne

512 MB
Ikke tilgjengelig

Ekstra lagringsplass

microSD, opptil 256 GB
Ikke tilgjengelig

Program

Canon Mini Print
Canon Mini Print

Papirformat

50 x 76 mm
Forhåndskuttede runde klistremerker på 33 mm
50 x 76 mm
Forhåndskuttede runde klistremerker på 33 mm

Canon SELPHY-serien

To Canon SELPHY CP1500-skrivere står ved siden av to Canon SELPHY Square QX10-skrivere på en lyserosa bakgrunn.

De kompakte skriverne i Canons SELPHY-serien fungerer sømløst med smartenhetene dine og byr på en verden av kreative muligheter.

Canon SELPHY-skrivere bruker fargesublimeringsteknologi i stedet for ZINK, og leverer enestående utskriftkvalitet med en levetid på ca. 100 år. Dette betyr at de fungerer med ulike typer spesialfotopapir og bruker et kassettbasert bånd, men du trenger likevel ikke å bekymre deg for flytende blekk. Canon SELPHY-skrivere har også et alternativ for automatisk bildeoptimalisering som oppdager og korrigerer småfeil på bildene dine, justerer lysstyrken og fargen på ansikter og reduserer uønsket støy.

Under hver utskrift passerer papiret fire ganger gjennom skriveren mens lag med cyan, magenta og gul påføres, etterfulgt av et beskyttende glanset belegg. I motsetning til med blekkskrivere, kan forskjellige farger legges oppå hverandre i stedet for at blekkdråpene må plasseres ved siden av hverandre, slik at fine detaljer kan beholdes.

Canon SELPHY Square QX10

En Canon SELPHY Square QX10-skriver foran en rosa bakgrunn omgitt av utskrifter, en utklippsbok og tilbehør. En hånd tar en utskrift ut av skriveren.

Den bærbare Canon SELPHY Square QX10-skriveren er ideell for mobilutskrift i bryllup, selskaper og på andre arrangementer.

Et par hender setter inn blekkassettene på siden av en Canon SELPHY Square QX10-skriver.

Canon SELPHY Square QX10 har spor for fargesublimeringsblekk og papirkassetter, slik at ingen deler stikker ut. Den gir opptil 20 utskrifter med et fulladet batteri.

Den bærbare Canon SELPHY Square QX10-skriveren har en innebygd oppladbar batteripakke, innvendige kassetter for papir og et fargesublimeringsbånd. Dermed kan du ta den med deg overalt og skrive ut kvadratiske bilder på 68 mm i høy kvalitet – akkurat der du ønsker. Selv om bildene er kvadratiske, er fotopapiret litt større – 72 x 85 mm – slik at du kan legge til bildetekst under bildet.

I likhet med Canons ZINK-fotopapir har arkene for SELPHY QX10 en bakside som kan tas av for å avdekke en selvklebende overflate, slik at du kan feste utskriftene på nesten alle typer overflater og sette dem inn i utklippsbøker. Med innebygd Wi-Fi kan du raskt og enkelt skrive ut trådløst fra en smartenhet hvor som helst, selv om du ikke befinner deg i en Wi-Fi-sone. Med Canon SELPHY Photo Layout-appen kan du raskt og enkelt slippe kreativiteten løs og bruke en rekke oppsettalternativer, stempler og kanter.

Canon SELPHY CP1500

En Canon SELPHY CP1500-skriver med et familiebilde på utskriftsbrettet. Ved siden av ligger et utvalg fotoutskrifter og en pakke utskriftspapir, og en hånd holder en smarttelefon med SELPHY Photo Layout-appen.

Med Canon SELPHY CP1500 er det svært enkelt å koble til smartenheter og kompatible kameraer via Wi-Fi Direct. En QR-kode på den innebygde LCD-fargeskjermen kan skannes med smartenheter for å få rask tilkobling.

Med utskriftsformater på opptil 100 x 148 mm er Canon SELPHY CP1500 fremdeles kompakt og enkel å flytte rundt. Du kan raskt og enkelt skrive ut i postkortformat og få utskrifter med adressefelt på baksiden som du kan skrive på, og det går dobbelt så raskt å skrive ut i kredittkortformat.

I likhet med SELPHY Square QX10 har denne skriveren Wi-Fi Direct for trådløs utskrift fra smartenheter, men den har også en USB-C-port for enkel tilkobling av datamaskiner, kameraer og USB-flashenheter i tillegg til et SD-/SDHC-/SDXC-spor for utskrift direkte fra minnekort. Den har også en 8,9 cm LCD-fargeskjerm som gjør den enklere å bruke. Fargesublimering gir utskrifter av profesjonell kvalitet med en levetid på opptil 100 år1.

I motsetning til SELPHY Square QX10 kan du bruke SELPHY CP1500 til å skrive ut på en rekke ulike papirformater, inkludert postkortformat, kredittkortformat og ark med miniklistremerker, ved hjelp av ulike papirkassetter. Hvis du for eksempel skal skrive ut bilder i kredittkortformat (54 x 86 mm), trenger du PCC-CP400-papirkassetten.

Med SELPHY Photo Layout-appen er det enkelt å lage tilpassede bilder, postkort, miniklistremerker og bokmerker direkte fra en mobiltelefon eller et nettbrett, takket være det store utvalget av papir og fargesublimeringskassetter som er tilgjengelig for SELPHY CP1500. Med denne modellen kan du også legge til QR-koder på utskriftene dine, slik at mottakerne kan skanne koden med en smartenhet for å gå direkte til et album, en video eller en side på nettet.

Spesifikasjoner for Canon SELPHY

Størrelse på skriver

102 x 143 x 31 mm
182 x 58 x 133 mm

Vekt

445 g
850 g

Tilgjengelige farger

Svart, hvit, rosa, grønn
Sort, hvit, rosa

Utskriftstid

43 sek
23 sek (54 x 85 mm)
41 sek (100 x 148 mm)

Utskriftstype

Fargesublimering
Fargesublimering

Utskriftsoppløsning

287 x 287 dpi
300 x 300 dpi

Batteri

Innebygd oppladbart
Tilleggsutstyr

Tilkoblingsmuligheter

Wi-Fi
Wi-Fi, USB, SD-/SDHC-kort

LCD-skjerm

Ikke tilgjengelig
8,9 cm

Program

SELPHY-bildeoppsett
SELPHY-bildeoppsett

Papirformat

72 x 85 mm, 68 x 68 mm utskriftsområde
100 x 148mm
54 x 86mm
54 x 54mm
22 x 17,3mm

En Canon SELPHY CP1500-, en SELPHY Square QX10- og en Canon Zoemini 2-skriver står på et grått underlag. Under hver skriver ligger det en utskrift fra den aktuelle skriveren.

Uansett hvordan du vil vise frem bildene dine, finnes det en kompakt Canon-skriver for deg.

Et utvalg av utskriftspapir for Canon SELPHY- og Canon Zoemini-skrivere ligger spredt utover, med en utskrevet versjon av hver papirtype under seg.

Canon SELPHY CP1500-skriveren gir utskrifter i fire papirformater, inkludert postkort- og kredittkortformat, klistremerker i kredittkortformat, kvadratiske klistremerker og miniklistremerker. SELPHY Square QX10-skriveren gir utskrifter på 72 x 85 mm med et utskriftsområde på 68 x 68 mm. Canon Zoemini S2-skriveren og Canon Zoemini 2-skriveren gir utskrifter på 50 x 76 mm og forhåndhåndkuttende runde klistremerker på 33 mm.

Det er fort gjort at favorittbildene våre forsvinner i den enorme mengden digitale bilder på telefonene våre og andre smartenheter, og aldri blir sett igjen. Med Canons utvalg av bærbare skrivere er det raskt, enkelt, effektivt og moro å skrive ut bilder, klistremerker, postkort med mer, slik at de får den oppmerksomheten de fortjener.

Matthew Richards
 1. Når de oppbevares i et album. Basert på akselerert testing, forutsatt en temperatur på 23 °C / 73,4 °F og en fuktighet på 50 %.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

 • KREATIV UTSKRIFT

  Mitt første år på trykk

  Portrettfotograf Jemella Ukaegbu deler sine beste tips for å fotografere og forevige barnets første år.

 • UTSKRIFTER OG PAPIRKUNST

  Lag en eksplosjonsboks

  Lini Trinh deler papirkunsten sin i form av en «eksplosjonsboks», som er laget med Canon SELPHY CP1500.

 • KREATIV UTSKRIFT

  Lag en egen Canon Zoemini-fotoautomat

  Med bare Canon Zoemini S2 og Mini Print-appen kan du gjøre neste fest enda morsommere ved å lage minner i fotoautomatstil.

 • KREATIV UTSKRIFT

  Kreative ideer med Canon Zoemini-serien

  Slipp løs kreativiteten på farten med et instantkamera og en lommeskriver.