KREATIV UTSKRIFT

Vis stilen din: Slik utformer du interiøret ditt for å vise frem personligheten din

Innholdsskaper Susannah Arul brukte Canon SELPHY Square QX10-skriveren til å gi liv til sin egen stil ved å lage spesielt interiørdekor. Her deler hun sine tips, inkludert hvordan man endrer interiøret i tråd med sin egen stil.
Et bilde tatt ovenfra av en Canon SELPHY Square QX10-skriver på et skrivebord omgitt av minibilder, skrivesaker, en liten lampe, en vase med blomster og en plante.

I en travel hverdag med stadig strammere budsjetter er det fort gjort å overse viktigheten av interiøret vi omgir oss med. Enten det er stuen, der vi tilbringer mesteparten av kveldene våre, soverommet, et koselig sted å trekke seg tilbake til, eller rommet på universitetet, som representerer det stedet som er ditt eget, påvirker omgivelsene en når det gjelder å føle seg trygg, hjemme og som seg selv.

Designer og innholdsskaper Susannah Arul har førstehåndskjennskap til hvor viktig det er å kunne sette preg på interiøret på en rask og rimelig måte, uten at det går på kompromiss med stilen. "Jeg er akkurat ferdig med studiene, der jeg flyttet ofte og endret på interiøret hele tiden", forklarer hun.

Susannah har en universitetsgrad i tekstildesign fra Nottingham Trent University og jobber for tiden som grafisk designer for trykk. Hun skaper interiørdekor og livsstilsinnhold på sosiale medieplattformer, der TikTok-videoene hennes har fått mer enn 1,3 millioner likerklikk. Susannahs nyeste interiørdekorprosjekt ble laget med Canon SELPHY Square QX10-skriveren. "Denne bærbare skriveren er den perfekte muligheten til å skape et mer personlig interiør", sier hun. "Jeg skulle ønske jeg hadde den på universitetet for å tilføre et personlig preg."

Med SELPHY Square QX10-skriveren kunne Susannah skrive ut bilder hun likte, direkte fra smarttelefonen via Canon SELPHY Photo Layout-appen. Resultatet? En kunstnerisk visjonstavle for det kommende året som gjenspeiler livet og stilen hennes, i tillegg til å være inspirerende. Her viser hun deg hvordan du kan gjøre det samme.

Slik uttrykker du stilen din

En grønn Canon SELPHY Square QX10-skriver som skriver ut et fargerikt bilde. På skrivebordet rundt ser man flere bilder, i tillegg til en pennholder, blomster, tre fargerike esker og en potteplante.

Canon SELPHY Square QX10-skriveren er kompakt i størrelsen – bare 14,3 x 10,2 x 3,1 cm – og kommer i fire farger: sort, hvit, rosa og grønn. Den bidrar til å skape spennende interiørdekor, og selve skriveren er liten nok til å få plass overalt og stilig nok til å passe til alle fargepaletter.

Susannah beskriver sitt nåværende interiør som eklektisk, fargerikt og maksimalistisk. "Jeg har mange planter, mønstre og kunsttrykk, skinnende diskoballer og mange ting jeg har laget eller malt selv", sier hun. "Jeg har alltid følt at det er viktig å ta ting helt ut når jeg skaper interiør, for å få rommene til å føles som mine. Men hvis stilen din er minimalistisk, da velger du det som gjør deg lykkelig.

"Jeg skrev ut bilder av noen av mine lykkeligste og stolteste øyeblikk fra året før og samlet dem på en gallerivegg for å gi meg en positiv tankemåte," fortsetter hun. "Jeg har også skrevet ut vakre bilder fra Pinterest og kamerarullen, med fine fargepaletter og mønstre som gir meg kreativ inspirasjon til designerjobben min. Alt dette skapte et bildegalleri som ikke bare inspirerer meg, men som også utfyller det estetiske i rommet mitt.

"Når du blir inspirert, gjør noe med det så snart som mulig, og bare samle absolutt alt som gjør deg glad," sier Susannah, som gir råd til både kommende innholdsskapere og designere. "Og når du setter alt sammen, blir det fullt av liv."

"Fargepaletter og stiler kommer til å dukke opp," legger Susannah til. "Og da kan du realisere dem ved hjelp av Canon SELPHY Square QX10-skriveren."

Slik endrer du ting

Et nærbilde av en person som redigerer et bilde i Canon SELPHY Photo Layout-appen.

Når den er lastet ned, er Canon SELPHY Photo Layout-appen enkel å bruke. Du kan tilpasse oppsettet og velge mellom seks ulike belegg før du skriver ut. I tillegg kan den kobles direkte til Canon SELPHY Square QX10-skriveren ved hjelp av Wi-Fi, slik at du ikke trenger å bruke kabler som skaper rot.

En person fester et minibilde på en kremfarget ved siden av en fargerik plakat. På skrivebordet foran veggen står en Canon SELPHY Square QX10-skriver, skrivesaker og en potteplante.

Canon SELPHY Square QX10-skriveren er en flott måte å eksperimentere og finne din stil på, en stil du kan endre etter hvert som og når smaken og interessene dine endrer seg. "Jeg følger egentlig ikke noen interiørstiler, regler eller Feng Shui", sier Susannah. "Jeg omringer meg bare med ting jeg elsker, og som gir meg glede."

Etter hvert som nye minner og nye ideer skapes, gjør Canon SELPHY Square QX10-skriveren det enkelt å endre bildene som brukes, avhengig av humør eller årstid. Du kan starte med positivitet og inspirasjon, som Susannah, og potensielt gå videre til en energisk sommerfølelse etterfulgt av varm, nostalgisk ettertanke når vintermånedene kommer. Det integrerte batteriet i Canon SELPHY Square QX10 kan produsere opptil 20 utskrifter på én lading, slik at du kan skape ditt eget interiør med Canon SELPHY Square QX10-skriveren på en rask og rimelig måte, og sette ditt preg på omgivelsene, uten lange handleturer og for store økonomiske investeringer.

"Jeg liker at skriveren er så enkel å bruke, og med en gang du føler deg inspirert, kan du gjøre noe med det og lage det du vil", sier Susannah.

Med Canon SELPHY Photo Layout-appen får du også mange måter å tilpasse kreasjonene dine på, for eksempel stempler, rammer, tekst, overlegg og oppsett. Og takket være SELPHY Square QX10 kan du skrive ut bilder med rammer som kan skrives på – en spesiell stil du kommer til å sette pris på. "Jeg brukte teksten over bildene til å trekke frem gode minner, og stemplene til å legge til små tegninger over bildene. Jeg skrev også dato på noen av bildene", sier Susannah.

Slik deler du reisen

En vegg dekket av kunstplakater, minibilder av folk som hygger seg, og inspirerende postkort.

Inspirasjonen kan komme når som helst, så vær åpen for nye, kreative innflytelser, er Susannahs råd. "Enten det er lagring av bilder du ser i sosiale medier, et tilfeldig pent postkort eller en fargepalett som inspirerer deg", sier hun.

Canon SELPHY Square QX10-skriveren og Canon SELPHY Photo Layout-appen har stort potensiale for innhold for sosiale medier og passet fint til Susannahs prosjekt. "Jeg synes skriveren er det perfekte verktøyet for å gi liv til sosiale medier", sier hun. "I stedet for å samle inspirerende bilder på en virtuell tavle, kan du heller lage en ekte tavle. Deretter kan jeg dele inspirasjonen min med følgerne mine, og med de vakre kollasjene jeg har laget på rommet, har jeg det perfekte bildet til enhver tid."

Alle SELPHY Square QX10-skrivere leveres med en pakke Canon XS-20L kvadratisk fotopapir med klebende bakside, slik at du enkelt kan feste bilder på vegger, bærbare datamaskiner eller notatblokker. Du kan også fjerne dem like enkelt når du vil endre noe, eller får ny inspirasjon du vil dele med følgerne dine, som Susannah gjorde i TikTok-videoensin. "Den klebende baksiden gjør det enda enklere, slik at du kan vise bildene umiddelbart", sier hun.

Sluttresultatet

Et rosa speil dekket med minibilder står lent mot en kremfarget vegg, som også er dekket av bilder og flere plakater i sterke farger.

"Som designer samler jeg alltid småting som inspirerer meg, og dette prosjektet var den perfekte muligheten til å samle, skrive ut og vise dem på ett sted", sier Susannah.

En grønn Canon SELPHY Square QX10-skriver på et skrivebord foran en lampe og et speil. Veggen over er dekket av fargerike plakater og bilder.

Canon SELPHY Square QX10 skriver ut klare 68 x 68 mm bilder på fotopapir av høy kvalitet med et vannavstøtende, beskyttende lag og rammer som kan skrives på.

"Det siste jeg har laget ser ut som en del av møblementet allerede – fargene og bildene og den maksimalistiske designen passer perfekt inn på rommet mitt. Jeg elsker at det også blir en visjonstavle og et dekorativt kunstverk", sier Susannah. "Jeg valgte et sted jeg visste at jeg kom til å bruke hver dag. Bildeveggen går rundt skrivebordet – det stedet der jeg jobber som designer, som innholdsskaper for sosiale medier, og der jeg gjør meg klar om morgenen. Bildene flyter fra veggen og rundt speilet på sminkebordet – så hvis jeg ikke føler meg selvsikker eller motivert, ser jeg bilder fra året før som fanger mine stolteste øyeblikk. Hver eneste dag når jeg sitter ved skrivebordet, uansett hva jeg gjør, blir jeg inspirert."

Susannahs morsomme og stilige visjonstavle passer perfekt til det eksisterende interiøret, og inspirerer ikke bare henne, men følgerne hennes også. Og uansett om du er en profesjonell designer eller nybegynner på jakt etter en enkel måte å utforske din kunstneriske side på, og få muligheten til å gjøre endringer etter hvert som du får nye ideer, er Canon SELPHY Square QX10-skriveren en flott måte å omfavne og umiddelbart vise frem kreativiteten din på.

Kat Halstead

Relaterte produkter

Relaterte artikler