INSTANTSKRIVERE

Den lille kameraskriveren som setter bildene fri: Uttrykk deg selv med Canon Zoemini S2

Moteblogger Izzy Manuel bruker Canon Zoemini S2 til å forbedre vintagestilen sin med umiddelbare utskrifter.
Tre Canon Zoemini S2-modeller i hvitt, grønt og roségull på et bord omgitt av klær og utskrevne selfier.

Når skrollet du sist gjennom bildene på smarttelefonen din? Det er store muligheter for at det var noen overraskelser der inne – møter du hadde glemt, og som plutselig kom strømmende tilbake. «Jeg har ca. 24 000 bilder på telefonen min», sier Izzy Manuel, som elsker vintage-klær og blogger om bærekraftig mote og livsstil. «Halvparten av dem er selfier. Men den andre halvparten er minner som jeg gjerne vil se mer av – julemiddager eller kvelder ute på byen med universitetsvennene mine. Det er ikke bare de store hendelsene, men også de små tingene som gjør livet spesielt, noe vi alle har oppdaget under koronavirus-pandemien», legger hun til.

I dag tar vi flere bilder enn noen gang tidligere, siden vi tar med oss smarttelefoner og bærbare kameraer uansett hvor vi er. Hvert år tas det milliarder av bilder, men mange av dem blir liggende på SD-kort eller i telefongallerier som digitale støvsamlere.

En kvinne som ligger på en seng og ler mens hun ser på smarttelefonen sin.

Vintagemotebloggeren Izzy Manuel bruker Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini til å uttrykke stilen sin ved å legge til kantlinjer og filtre for å lage personlige utskrifter.

En kvinne som sitter på et blått skap, og en Canon Zoemini S2 som balanserer på en stabel med bøker i forgrunnen.

«Du kan koble Canon Zoemini S2 til smarttelefonen og for eksempel sette den på en stabel med bøker, angi en tidtaker og deretter se hva du tar bilder av på telefonen», sier Izzy.

Slutt å diskutere hva som er best av telefon og kamera – de kan brukes sammen. Du trenger ikke en spesiell enhet for å bruke Canon Zoemini S2 og Canon Mini Print-appen, og du kan laste ned bilder direkte til appen via smarttelefonen. Du kan til og med laste ned bilder fra et digitalkamera, for eksempel Canon PowerShot G7 X Mark III, til smarttelefonen og skrive ut via appen på denne måten. Du kan også få tilgang til bilder som er lagret på Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox eller iCloud, før du skriver dem ut på farten.

Ved å bruke Canons bærbare skrivere viser Izzy oss at du kan være kreativ, puste nytt liv inn i gamle bilder og ta nye bilder du kan se på igjen og igjen som utskrifter.

1. Tilpass utskriftene dine

En kvinne holder en smarttelefon og legger til ikoner og filtre på et bilde i Canon Mini Print-appen.

Ved hjelp av Bluetooth® kan du koble Canon Mini Print-appen til kontoene dine for sosiale medier for å hente bildene dine og gi dem en oppgradering ved hjelp av filtrene, rammene og klistremerkene i appen.

En kvinne som ser på de ulike ikonene og klistremerkene i Canon Mini Print-appen.

I tillegg til ikoner og emojier kan du legge til tekst på Canon Zoemini S2- og Canon Zoemini-utskriftene dine.

Izzy er fra en generasjon som har vokst opp med digital teknologi, men hun setter også pris på utskrifter og den autentiske stilen til analoge bilder. Visuelt sett kombineres denne retrofølelsen med kjærligheten til vintage og bærekraftig mote, og Canon Zoemini S2 er det perfekte verktøyet for å oppnå denne kombinasjonen av nytt og gammelt.

Canon Zoemini S2 er tilgjengelig i et utvalg av farger, og er liten og intuitiv å bruke. Den har tre moduser – utendørs, portrett og selfie – og den produserer bilder som har en levende, klassisk stil, med mulighet for å legge til en kantlinje. «Den har et speil foran, med et ringlys rundt på utsiden, noe som er flott for selfier», sier Izzy.

Med Canon Zoemini S2 kan du også sjekke et bilde i sanntid for å sikre at du og bestevennene dine er i fokus før du skriver det ut.

Rammer, klistremerker og en rekke former og oppsett – Canon Mini Print-appen gir deg mange måter å tilpasse bildene dine på.

«Jeg er ikke spesielt teknisk anlagt, men jeg synes appen er veldig enkel å bruke», sier Izzy. «Filtrene gir skikkelig fine effekter, og jeg liker å legge til klistremerker med hjerter og smilefjes på selfier som jeg har tatt med venner for å gjenspeile hva som foregår i bildet på en leken måte. De er så søte – de minner meg om den japanske ideen om kawaii.»

2. Bruk utskrifter til å planlegge antrekk

En kvinne i en genser i sterke farger som henter en jakke ut av garderoben.

Som moteblogger har Izzy en hel garderobe full av forskjellige fargerike antrekk som hun bruker når hun skal ta bilder, og hun liker å fotografere med Canon Zoemini S2.

En kvinne som tar et bilde av seg selv i et speil med Canon Zoemini S2.

Det å skrive ut utskrifter av forskjellige antrekk er en flott måte for Izzy å lage forskjellige kleskombinasjoner og vise frem stilen sin på.

I Izzys arbeid som motebogger har Canons bærbare skrivere vist seg å være flotte verktøy for å planlegge antrekk. «Hvis jeg skal ha en stor fotoshoot der jeg skal ha på flere forskjellige antrekk, kan jeg på forhånd ta bilder av meg selv i alle antrekkene og skrive dem ut, slik at jeg får en oversikt over nøyaktig hva jeg skal ha på meg», sier hun. Canon Zoemini S2 har en selvutløser som gjør prosessen veldig enkel, og med det elegante, slanke utseendet er det et motetilbehør i seg selv, sier Izzy. «Den metalliske effekten og fargene er så fine. Hvis jeg skal ta et bilde, kan jeg ha den i hånden som en rekvisitt!»

Uansett hva du brenner for, gir Canon Zoemini S2-kameraskriveren liv til det. «Du kan fotografere hagen eller favorittstedet ditt gjennom hele året for å vise at det endrer seg med årstidene», sier Izzy.

3. Vis frem bilder på en kreativ måte

En kvinne som viser frem utskrifter på en trådtavle.

Du kan gi Canon Zoemini S2-utskriftene dine til venner som gode minner, akkurat slik bilder deles i sosiale medier.

En person som holder et bilde mens det skrives ut av en Canon Zoemini-skriver.

De hvite kantlinjene du kan legge til med Canon Zoemini S2, gir bildene en nostalgisk, analog følelse som passer til Izzys vintagestil. Du kan legge til kantlinjer i Canon Mini Print-appen når du bruker Canon Zoemini, og du kan også gjøre dette i kameraet med Canon Zoemini S2 ved hjelp av tilbake-knappen.

«Da jeg var på universitetet, hadde jeg en hel vegg som var dekket av bilder av vennene mine», sier Izzy. Canon Zoemini-skriveren og Canon Zoemini S2 gjør dette svært enkelt og forvandler de digitale bildene dine til holdbare 2 x 3-tommers utskrifter med klebende bakside på noen minutter. Hvert fotografi skrives ut med ZINK™-teknologi, som gjør det flekkbestandig, rivesikkert og vannbestandig. Du kan også bruke montasjeverktøyet til å lage plakater med selvklebende bakside som består av fire eller ni bilder side om side. Med Canons bærbare skrivere kan du være spontan og ta bilder og skrive dem ut umiddelbart.

Denne muligheten, i tillegg til bærbarheten, gjør dem perfekte å bruke i forbindelse med fester eller bryllup. Det blir som å ha en egen fotoboks. «Du kan opprette en tidslinje for arrangementet i sanntid eller skildre året ditt ved å ta to bilder i måneden», sier Izzy. Når bildene er skrevet ut, kan du ordne dem som kunstverk eller historier i utklippsbøker, på vegger eller andre steder, fra kjøleskapsdører til bursdagskort.

En person som legger den blå Canon Zoemini S2 i en håndveske.

Canon Zoemini S2-kameraskriveren har samme størrelse som en smarttelefon, og den får enkelt plass i vesken eller lommen, slik at du kan ta den med deg overalt for maksimal spontanitet.

En person som tar en selfie med Canon Zoemini S II ved hjelp av speilet og ringlyset.

Speilet og ringlyset foran på Canon Zoemini S2 gjør at du kan ta perfekte selfier.

Det å kunne skrive tekst på bilder og skrive dem ut på farten har andre fordeler, som Izzy forklarer. «Det er også praktisk for å ta visuelle notater når jeg er på farten. Jeg bruker det på samme måte som Pinterest, men uten å måtte se på skjermen hele tiden. Hvis jeg går forbi noe som inspirerer meg, kan jeg ta et bilde, beholde utskriften i lommen og deretter referere til det når jeg er ute og handler klær, slik at jeg kan gjenskape den samme stilen på en rimeligere og mer bærekraftig måte.

Ikke vær redd for å ta bilder. Hvis det er én ting vi har lært i løpet av det siste halvannet året, er det at du må gripe alle muligheter du får.» Med et alt-i-ett kamera og skriver som Canon Zoemini S2, eller med en kombinasjon av kamera og skriver, for eksempel en smarttelefon eller et vloggekamera og Canon Zoemini-skriveren, kan du gjøre hverdagslige øyeblikk om til magiske minner som varer. Det er kun fantasien som begrenser hva du kan gjøre med utskriftene dine.

Finn ut hvordan du kan dele kreativiteten og historien din.Skrevet av Rachel Segal Hamilton

Related Products

Relaterte artikler