EOS R Adapters

EOS R-adaptere

Koble EOS R-systemet til EF- og EF-S-objektiver

Integrer og utvid

EOS R-systemadapterne er fullstendig kompatible med hele Canon-serien med EF- og EF-S-objektiver. Dermed får eiere av Canon EOS R-systemkameraer som også eier andre EOS-kameraer, fullstendig integrasjon med sine eksisterende objektiver1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Bruk EF-S-objektivene dine med EOS R-systemet

EF-S-objektiver er utformet for EOS-speilreflekskameraer med APS-C-sensor, men de kan også brukes med EOS R-systemkameraer med en adapter. Kameraet produserer automatisk beskårede bilder tilsvarende bildesirkelen på EF-S-objektiver.

Objektiver som er kompatible med EOS R

Finn ut mer om hvilke objektiver du kan bruke med EOS R-adaptere.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Konstruert for å vare

EOS R-adapterne er konstruert for å tåle profesjonell bruk, med metallfatninger på forsiden og baksiden. De er også værbestandige mot støv og fuktighet, slik at du kan fortsette å fotografere selv under tøffe forhold.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Utformet for å yte

Du kan forvente at objektivene dine fungerer på samme måte som de gjør på EOS-speilreflekskameraer, slik at du får den samme flotte ytelsen med den samme høye kvaliteten.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Ingeniørarbeid av høy kvalitet

Canon-ingeniører utviklet EOS R-systemadapterne for å opprettholde kompatibiliteten, kvaliteten og ytelsen ved tilkobling av EF- og EF-S-objektiver til EOS R.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

EOS R-adapter Mount Adapter EF-EOS R

Med Mount Adapter EF-EOS R EOS R standardadapteren kan EF-S- og EF-objektiver brukes på EOS R-kameraer sømløst. Fotografer som allerede har flere EF-S- eller EF-objektiver, kan investere i EOS R-systemet vel vitende om at de eksisterende objektivene kommer til å fungere slik de skal.

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

EOS R-adapter Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

Control Ring Mount Adapter EF-EOS R-objektivet har samme objektivfatningskonvertering som Mount Adapter EF-EOS R, i tillegg til en objektivkontrollring. Ringen er enkel å tilpasse og finne uten å ta kameraet fra øyet, noe som gir deg god manuell kontroll over ulike innstillinger.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Tilpassbar funksjonalitet

Objektivkontrollringen kan programmeres via kameraets meny for å justere ulike innstillinger, for eksempel blenderåpning, lukkerhastighet, ISO-følsomhet og eksponeringskompensasjon.

Canon EOS R Lens Control Ring

Taktil og intuitiv håndtering

Det er enkelt å finne objektivkontrollringen uten å ta kameraet fra øyet. Myke klikk gir tilbakemelding i tredeler eller halvdeler av et trinn (og kan fjernes via en egen Canon-tjeneste for filmskapere som ønsker jevnere drift).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

EF-EOS R-fatningsadapter for drop-in-filter

EF-EOS R-fatningsadapteren for drop-in-filter har samme funksjonalitet som EF-EOS R-fatningsadapteren, i tillegg til mulighet for bruk av drop-in-filtre. Dermed er det ikke nødvendig å bruke filtre på fremsiden av et objektiv, noe som er spesielt nyttig for vidvinkelobjektiver med et bredt fremre objektivelement. Adapteren er tilgjengelig med et filter for skiftende tetthet (V-ND)2 eller et sirkulært polariseringsfilter (C-PL). Et klart filter (CL) er også tilgjengelig for fotografering uten filtereffekter.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

Adapter V-ND: filter for skiftende tetthet

Nøytrale tetthetsfiltre bidrar til å kontrollere mengden lys som kommer inn i kameraet, noe som er nyttig for filmskapere som er på jakt etter å fotografere med kombinasjoner av brede blenderåpninger og trege lukkerhastigheter i skarpt lys. Landskapsfotografer kan også bruke tregere lukkerhastigheter for å gjøre bevegelser på himmelen eller i vann uklare2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

Adapter C-PL: sirkulært polariseringsfilter

Polariseringsfiltre kutter gjennom skarpt sollys og tåke og reduserer mengden lys som reflekteres fra glassoverflater. Filtrene forsterker også fargemetningen og bidrar til å forsterke inntrykket av fargerike motiver.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Adaptertilbehør

Oppdag EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på over tre tiår med kontinuerlig EOS-innovasjon og er basert på en banebrytende objektivfatning som gir større kreative muligheter og enda flere intuitive måter å fange inn øyeblikkene på.

OPPDAG MER

Discover Canon EOS R

I profesjonelle hender

En rekke ulike profesjonelle fotografer og filmskapere er svært fornøyde med EOS R. Finn ut hvordan de har brukt kameraet for å levere bilder og filmer de ikke trodde var mulig.

Se alle artikler

Du er kanskje også interessert i ...

1 Se spesifikasjonene hvis du vil ha mer informasjon
2 Når den hvite streken på justeringshjulet ikke lenger er synlig (ND250 eller over), kan det oppstå en blå sjattering eller ujevnheter i tettheten