PIXMA_TR8540 Ambient

PIXMA – videoer om konfigurering og feilsøking

Velg et av de tilgjengelige produktene for å gå videre.

I disse videoveiledningene får du detaljerte, trinnvise instruksjoner spesifikt tilpasset ditt produkt. De er laget for å veilede deg gjennom de vanligste konfigureringsoppgavene som kreves for å gjøre PIXMA MFP-enheten klar til bruk. Det finnes også noen nyttige feilsøkingsvideoer som veileder deg gjennom noen av de vanligste utskriftsproblemene som kan oppstå ved bruk av produktet ditt.

Det finnes et utvalg videoer for hvert tilgjengelige produkt, og vi legger til flere produkter etter hvert.

Velg produktet ditt

Disse filmfilene bruker følgende programvare med åpen kildekode:

jquery-1.4.2.min.js
jquery-ui-1.8.2.custom.min.js

Klikk på koblingen nedenfor for å få mer informasjon:

OSS-informasjonsside