CANON XF605

Høy følsomhet og stor dynamisk rekkevidde

XF605 kan gjøre interne opptak i formatene Hybrid Log-Gamma (HLG) og Perceptual Quantization (PQ), og dette gjør XF605 til et allsidig verktøy for rask håndtering av HDR-opptak. For produksjoner som trenger større graderingsfleksibilitet gir Canon Log 3 et enestående dynamisk område og gjør det enklere å oppnå et helhetlig utseende i et oppsett med flere kameraer.

XF605 er det første videokameraet i XF-serien som er utstyrt med innstilling for høy følsomhet. Det betyr at sensorens funksjoner for dårlige lysforhold er betydelig forbedret, noe som gir en følsomhet som tilsvarer F12 ved 2000 lux. En ny funksjon for forsterkningsøking er også lagt til, noe som gjør at standardforsterkningen på -6 til 21 dB kan økes umiddelbart til 36 dB via en knapp som kan tilordnes av brukeren. XF605 er også utstyrt med en infrarød modus for opptak i tilnærmet mørke.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer interessen din for Canon XF605

Vær den første som får de siste oppdateringene om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Relaterte artikler

  1. Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det kommersielle produktet.