CANON XF605

Fleksibelt opptak

Kringkastingsklare opptaksformater

XF605 støtter 10-bit 4K UHD-opptak i 59,94p/50,00p 4:2:2-format ved hjelp av Canons pålitelige MXF-baserte XF-AVC-kodek, i tillegg til allsidige MP4-formater.

Forbedrede opptaksinnstillinger

Oppnå det fulle kreative potensialet til XF605 gjennom mange ulike opptaksinnstillinger. Innstilling for sakte og rask film gjør det mulig å ta opptak med bildefrekvenser opptil 120P i Full HD – perfekt til actionsekvenser eller sakte film. Gå aldri glipp av et øyeblikk med Pre-Recording-innstillingen, utforsk punktfotograferingsanimasjon med Frame Recording, og lag videoer med intervallopptak på kameraet ved hjelp av Interval Recording.

XF605

XF605 introduserer flere filalternativer for egendefinerte bilder med tre BT.709-variasjoner (normal, bred, standard), i tillegg til EOS Standard og EOS Neutral for større fleksibilitet for produksjonene dine.

Brukere kan også laste opp sine egne 3D-LUT-tabeller til kameraet ved å opprette Look-filer for internt opptak, som fungerer sammen med de eksisterende egendefinerte bildeinnstillingene.

Allsidig opptak til to SD-kort

To UHS-II SD-kortspor gir flere opptaksalternativer, inkludert samtidig opptak i ulike filformater, oppløsninger og fargeprøver. XF605 introduserer også et nytt alternativ for simultane lydopptak, slik at lydfiler til transkriberingsbruk kan lagres på ett kort mens hovedvideoen tas opp på et annet.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer interessen din for Canon XF605

Vær den første som får de siste oppdateringene om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Relaterte artikler

  1. Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det kommersielle produktet.