CANON XF605

Profesjonell tilkobling

Allsidig tilkobling

Til tross for den kompakte størrelsen har XF605 mange utganger av profesjonell kvalitet, blant annet 12G-SDI for sending av ukomprimerte 4K-signaler over et enkelt grensesnitt, HDMI-utgang, USB Type-C og to XLR-innganger.

XF605

Flerfunksjonell tilbehørssko

XF605 har en multifunksjonell tilbehørssko med elektroniske kontakter. Du kan legge til flere funksjoner på kameraet ved hjelp av kompatibelt tilbehør, noe som gir maksimal allsidighet i felten.

XF605

Omfattende lydfleksibilitet

XF605 har to XLR-innganger på grepet for direkte tilkobling av profesjonelle mikrofoner. Uavhengige lydkontroller gir nøyaktig overvåkning av lydnivåene, slik at du får den beste lyden på produksjonene dine. Fire kanalers lydopptak er også tilgjengelig ved å kombinere inndata fra XLR, 3,5 mm eller interne stereomikrofoner.

XF605

Allsidighet med simultane utdata

XF605 har alternativer for simultane utdata fra elektronisk søker, LCD-skjerm, SDI og HDMI, noe som gjør det enkelt å tilpasse flervisning og eksternt opptak ved hjelp av en rekke enheter. Både LCD-skjermen og den elektroniske søkeren støtter View Assist-verktøy, slik at forbrukeren kan finjustere eksponeringen for HDR-innhold.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer interessen din for Canon XF605

Vær den første som får de siste oppdateringene om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Relaterte artikler

  1. Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det kommersielle produktet.